Jsem těhotná? Bolí mě prsa a je mi divně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
16.7.14 20:44

Tak jsem si ten test udelala na prvnim byl duch a kdyz jsem si udelala druhy tak uz tam.zase nebylo nic. takze tehotna teda nejspis nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.14 22:07

Pockej jeste tak tyden a pak to zkus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.7.14 22:48

No jsem zvedava uz tomu nedavam zadnou nadeji ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.7.14 07:00

Dotaz prosím někdo poraďte

Ahoj děvčata,

zaregistrovala jsem se sem dnes ráno a doufám, že mi některá z vás pomůže. Cca před 10 dny jsem si zapomněla vzít 2× antikoncepci, jelikož jsme jeli pryč a já jí zapomněla doma. V tom období jsme spolu s přítelem měli sex a poté jsem zjistila, že jsem také měla ovulaci. Druhý den jsem začala slabě krvácet (na internetu jsem našla, že je to kvůli antikoncepci, že jsem si jí dva dny nevzala a klesly mi hormony. Doporučovali, abych brala normálně dál antikon., tak jsem jí brala). Jenže po pár dnech mě hrozně bolelo břicho, bylo mi na zvracení, byla jsem šíleně unavená, motala se mi hlava.. s přítelem jsme mysleli, že jsem v tom, tak jsem prášky přestala brát. Dnes je to cca 4 den bez prášků a 8 den po nechráněném sexu, ráno jsem si dělala test a vyšel pozitivní (druhá čárka slabá, ale viditelná), jenže jsem před chvilkou začala slabě krvácet (je to opravdu slabé krvácení). Můj doktor je tam až v pondělí a já do té doby nevím co dělat. Máte s něčím podobným zkušenosti? Nevím, co si o tom myslet a co mám dělat. Miminko bych si přála, za ten týden jsem si už zvykla na představu, že jsem těhotná. Děkuju moooc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
17.7.14 07:01

@nikous44 Pokud si nejsi jistá, zajdi si klidně na pohotovost. Špinění či lehké krvácení je běžné, ale né ve všech případech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.7.14 07:06

To jsem chtěla jít hned. Jenže jsem do konce týdne v práci sama kvůli dovoleným a nedostanu se odsud dřív jak v 6 večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
17.7.14 07:07

@nikous44 Pohotovost je non stop… 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.7.14 07:09

To sice ano, ale já zase ráno v 5 vstávám, nechci po celém dnu v práci někde trčet u doktora, jsem fakt unavená. Zajdu si tam zítra. Jen mě zajímalo, jestli jste se s tím některá už setkala? Nebo jestli je to normální a zda není brzo dělat si po 8 dnech těhu test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
17.7.14 07:57

Ahoj, podle těch dvou testů tam jsou jasné dvě čárky, který jsem měla já 4 dny po vynechání menzes! a jsem v 8 týdnu :) ale ta tyčinka dole ten test druhý mě zaráží, že tam není nic. No počkej den po vynechání MS, udělej ho zítra ráno z ranní moči, jak ten první tak tu tyčinku ( peníze za to stojí dát :)..no a to už bude jasnější výsledek. :) držím moc palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
17.7.14 07:58

Ahoj, podle těch dvou testů tam jsou jasné dvě čárky, který jsem měla já 4 dny po vynechání menzes! a jsem v 8 týdnu :) ale ta tyčinka dole ten test druhý mě zaráží, že tam není nic. No počkej den po vynechání MS, udělej ho zítra ráno z ranní moči, jak ten první tak tu tyčinku ( peníze za to stojí dát :)..no a to už bude jasnější výsledek. :) držím moc palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.14 08:40

těhotná??

Ahojki, vysadila jsem v pulce cervna HA, kterou jsem brala 9 let a to bez prestavky.Nez jsem dobrala tuto HA, tak jsem ji zacala brat o 5 dni pozdeji nez obvykle asi pred 10 dny jsem ji tedy dobrala. Asi tyden pred menstruaci se mi zvetsily prsa jako obvykle. Akorat se mi zacala par dni pred ocekavanou menstruaci dost motat hlava, skoro cely den v pauzach a taky mi obden bylo po snidani nebo obede zle od zaludku a hodne se mi zacala motat hlava. Menstruaci jsem mela dostat 8.7. ale stale ji jeste nemam. Prsa mi zustavaji stale vetsi, neboli a ani nejsou citliva, hlava se mi porad taky toci a hodne me boli a zle po jidle mi taky byva. obcas mam lehke krece ve vajecnicich a taky chodim o neco casteji curat. Dokonce jsem zacala byt trochu citlivejsi na nejake pachy a vune, u kterych jsem nikdy nemela problem. Vcera jsem si delala teh.test,ale ten mi vysel negativni, je mozne ze jsem tehotna, ale jeste to nejde zjistit? a nebo me moje telo tak trapi, protoze uz neberu HA??? :( co myslíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
17.7.14 08:45

Test opakuj brzo, třeba za týden..ale to by ti už mělo něco ukázat! nejspíš těhotná nebudeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.14 08:58

Test jsem si dělala v úterý, tak asi bude nejlepší si ho udělat zase v úterý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
17.7.14 11:10

Udělej ho za týden, ano, i mně přesně vycházela čárka vždy po týdnu vždy viditelně silnější :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.14 08:29

Ahoj holky. Snad mi poradite či trošku uklidnite. O dítě se snažíme dlouho. Roky. Už mělo v loňském roce dojít na umělé ale neproběhlo to dle představ. Ale test mi minulý týden ukázal pozitivní. Byli asi 4. V sobotu jsem to na hodinku dostala. V utery pan doktor říkal že musíme týden počkat. Ještě ten den pozitivní test. Ale dnes jsem to dostala. Jsem trošku nervózní. Prsa bolí bříško ttlačí a já začínám plasit. Snazim se být v klidu ale nejde to. Je možné že by testy lhaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí