Jsem těhotná? Bolí mě prsa a je mi divně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2507
15.7.14 12:49

@Litta Netvrdím. Ptala jsem se jen, zda některou z vás bolela prsa tak brzy před MS a byly jste těhotné. Protože bolí tak, že se to skoro při pohybu nedá vydržet a na tohle nejsem zvyklá. Tak se snažím najít příčinu a jasně, že bych byla ráda, kdyby to bylo případným těhotenstvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
15.7.14 12:58

@TerezkaW Mě bolí skoro hned po ovulaci až do menstruace. A zvětší se snad o dvě velikosti. :mrgreen: Mám doma tři druhy podprsenek. Kámoši hned plaší, jestli nejsem v tom, ale asi už si zvykli i oni. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
15.7.14 13:13

@Litta Tak to je taky dobrý :lol: Mě je teď právě každá z podprsenek, co doma mám, malá. Nesedí mi, prsa mě bolí i při chůzi. Ideální je měkká sportovní, která nikde netlačí a drží. Sakriš, kdyby to tak bylo těhotenstvím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
15.7.14 13:15

@TerezkaW Bohužel musíš vydržet do testování no, žádná záruka to není. :( Ale je pravda, že poprvé jsem to měla při prvním těhotenství a mám to od té doby. Nějak mě to nastartovalo, takže nejdřív to vlastně příznak byl, teď už vůbec. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
15.7.14 13:26

@Litta No uvidím. Musím počkat alespoň do neděle. Snad tam // budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
15.7.14 16:39
@TerezkaW píše:
@jenika1 Milá zlatá, jestli to bylo na mě, tak si nejdřív pořádně přečti můj původní dotaz a pak odpovídej a prosím, aby to bylo k věci. Děkuju.

hele milá zlatá, nejsi trošku podrážděná? @Litta má pravdu, aby tě dva dny po oplodnění začaly bolet prsa, je nesmysl. Tedy samozřejmě možné to je, ale nemá to spolu souvislost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.7.14 23:54

Ahoj chtela bych se zeptat uz je to 6 den co jsem to nedostala ale hodne me boli v podbrisku mam i silnou unavu a hlavne kdyz se napiju coly udelame si hodne zle a zacne me az nadymat jinak prsa me vubec neboli zakze ppchybiju ze by jsem mela dostat menstruaci. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
16.7.14 08:00
@Lucinkka píše:
Ahoj chtela bych se zeptat uz je to 6 den co jsem to nedostala ale hodne me boli v podbrisku mam i silnou unavu a hlavne kdyz se napiju coly udelame si hodne zle a zacne me az nadymat jinak prsa me vubec neboli zakze ppchybiju ze by jsem mela dostat menstruaci. dekuji

test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
16.7.14 08:32

JO, udělej si test!! a máš klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.14 15:29

Těhotná???

Ahojki, vysadila jsem v pulce cervna HA, kterou jsem brala 9 let a to bez prestavky.Nez jsem dobrala tuto HA, tak jsem ji zacala brat o 5 dni pozdeji nez obvykle asi pred 10 dny jsem ji tedy dobrala. Asi tyden pred menstruaci se mi zvetsily prsa jako obvykle. Akorat se mi zacala par dni pred ocekavanou menstruaci dost motat hlava, skoro cely den v pauzach a taky mi obden bylo po snidani nebo obede zle od zaludku a hodne se mi zacala motat hlava. Menstruaci jsem mela dostat 8.7. ale stale ji jeste nemam. Prsa mi zustavaji stale vetsi, neboli a ani nejsou citliva, hlava se mi porad taky toci a hodne me boli a zle po jidle mi taky byva. obcas mam lehke krece ve vajecnicich a taky chodim o neco casteji curat. Dokonce jsem zacala byt trochu citlivejsi na nejake pachy a vune, u kterych jsem nikdy nemela problem. Vcera jsem si delala teh.test,ale ten mi vysel negativni, je mozne ze jsem tehotna, ale jeste to nejde zjistit? a nebo me moje telo tak trapi, protoze uz neberu HA??? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.14 15:30

Udělej si ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.14 15:31

Pro lucinkka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.14 15:45

Jsem těhotná?

Ahoj jsem tu nová a nevím jak to tu chodí.. sice nejsem maminka a ani plnoletá ale chtěla bych se poradit ☺
Ahoj je mi 16 let a antikoncepci neberu už víc jak 2 měsíce. S přítelem kterému je 20 mám pohlavní styk někdy s ochranou a někdy ne, nikdy to do mě nepustil ale pokaždé mu vždycky kapička vyteče skoro při každém zasunutí. A také podle příznaků mi příjde že jsem Těhotná. Dělala jsem TT a byl nepozitivní ale v druhý kolonce byla malilinko vidět druhá čárka takže to zkusím znovu už to bude nákej ten pátek co jsem dělala TT a nebo půjdu ke gynekologovi a také mi menstruace jeden měsíc vynechala a pak se spustila ale jen na 2-3 dny a také i po skončení menstruace mám výtoky… ale než tam zajdu chtěla jsem se poradit.
Jak jste to cítily vy? :-)
Já se cítím takto ↓
Příznaky:

• pocit unavenosti -nevolnosti -občas mě pobolívají prsa -častější navštěvování toalety -výkyvy nálady a stres -sním vše co najdu -výtok -pobolívání v pod bříšku

Tak děkuju za Rady

• Citovat
  • Upravit
16.7.14 15:53

Udelej si dalsi test a uvidis jak silnou budes mit carku ted. pokud tam bude zase, tak si radeji zajdi na gynekologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
16.7.14 17:00

??

Ahoj holky, včera jsem si dělala 2 testy (dopo a večer), pokud se nemýlím je tam duch? Ale dnes jsem si dělala test do proudu moči, doufala jsem, že čárka bude víc vidět, ale není tam nic :( Je to stejná citlivost..Zítra mám dostat MS, tak doufám, že ta mrcha nepříjde..Stalo se Vám to někomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí