Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosím mám zpoždění menzes 4 den, BT teplota ráno 37, pořád vysoká, bolí mě prsa, trošku, nalévají se mi, mám je plnější. Motá se mi hlava, dneska jsem se ráno málem ublinkla z cigarety. V den ms kdy měla přijít tak jsem mela jen hnědý výtok tmavě a pak jako když utne. Bolest v kříži a děložní čípek si skoro nenahmatámm, je malý, tvrdý, jako kulička a vzadu. Děkuji za info..mám si jít pro test?? ![]()
Ahoj holky, prosim o radu. s pritelem jsme pred mesicem provozovali petting…muzu z toho byt tehotna? test jsem si delala po 14 dnech..negativni..a ms jsem dostala, akorat se mi zdala nejaka slabsi. Co myslite? prosim o radu ![]()
Ahoj holky poradíte mi prosím je 39 prcka už doma máme ale chtěly by jsme ještě jedno o víkendu jsme se snažily ale plodné dny mi začínají až dneska. Ráno jsem ale začala špinit. Mohlo se nám to povéct ![]()
@Hanina75 píše:
Ahoj holky poradíte mi prosím je 39 prcka už doma máme ale chtěly by jsme ještě jedno o víkendu jsme se snažily ale plodné dny mi začínají až dneska. Ráno jsem ale začala špinit. Mohlo se nám to povéct
pokud tam některá spermie přežije do ovulace, tak určitě mohlo
Taky si myslím že je to brzo ale normálně mám MS pravidelnou tak mě zarazilo to špinění
@Hanina75 píše:
Taky si myslím že je to brzo ale normálně mám MS pravidelnou tak mě zarazilo to špinění
a jaký si myslíš, že by to špinění mělo důvod? Jako že bys špinila při oplodnění? Jestli ještě ovulace nebyla, tak ani ještě oplodněná být nemůžeš
Holky, sice už jsem psala dotaz i do jiné staré diskuze, ale přece se zeptám ještě tady. Vždycky mi tak týden před MS bolí prsa. Ne nějak strašně, ale bolí. Teď mě začaly bolet už asi dna dny po teoretickém oplodnění. Poznaly jste takhle na sobě, že jste těhotné nebo si to jen vsugerovávám? MS mám dostat v neděli, tak na test je ještě brzy ![]()
@TerezkaW U me teda kdyz jsem chtela otehotnet, tak me bolely prsa 14dni pred ms.. Takze u me to byla sugesce, kdyz sem byla tehotna, nepoznala sem to.. Uvidis v nedeli ![]()
@Teríís Myslím, že u mě to je jen vsugerované taky. Nějak mi ta neděle připadá daleko ![]()
@Hanina75 Pokud sis plodné dny počítala na kalkulačce na netu, tak to máš jedno, prostě se milujte a ono to nějak dopadne. Ideál je to mezi16-10 dní před příchodem menstruace.
@TerezkaW Po dvou dnech těžko, to se sotva spojila spermie s vajíčkem, které je ještě daleko ve vejcovodu, s tebou fyzicky nespojené. Spíš jestli nejsi těhotná déle, nebo se ti to jen posunulo - já mám prsa taky pokaždé trochu jinak. ![]()
Když jste se v neděli snažili, tak to ti tady určitě někdo přesně řekne, jestli jseš těhotná. Po dvou dnech to tady určitě poznají, ptáš se na správném místě!!!
@jenika1 Milá zlatá, jestli to bylo na mě, tak si nejdřív pořádně přečti můj původní dotaz a pak odpovídej a prosím, aby to bylo k věci. Děkuju.
@TerezkaW Proč to není k věci? Tvrdíš, že dva dny po oplodnění je něco jinak.
Ale to není možné.