Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak proč tolik testů? Ano zkoušet všechno když to dva roky nejde to doporučuji, ale dělat si každý den testy. Určitě se zachvili objeví, ale až na to přestaneš myslet a uklidníš se.
No dobře, slibuji, že další test si udělám třeba až v pondělí ![]()
@vémach to je rozumný, poslední v pondělí. Pak už nic protože to nemá cenu a zašla bych si rovnou na gyndu. ![]()
Prosim prosim o radu…minuly tyden ve ctvrtek jsem to mela dostat, dnes je 37 DC a menstruace nikde, minuly tyden me pobolivaly vajicniky, trochu citlivela prsa, tyto obtize odeznely, tento tyden mam nejake travici potize, hlavne vecer je mi nevolno, pali me zaha.
Test jsem si delala pred 3 dny a byl negativ.Mam jeste cekat a zkusit test nebo z toho nejspis uz nic nebude? Otehotnet jsem mohla nejak prvni tyden po novem roce.
Ahoj, chtěla jsem se poradit. Dne 26.2. jsem si vzala prášek HA ale asi za 3 hodiny potom jsem měla průjem. Další prášek jsem si ale zapomněla vzít. 27.2.jsem měla s přítelem sex a chránili jsme se kondomem. Poté 11.3.jsme měli opět sex a uvízl ve mně kondom, který jsem si vytáhla. Chtěla jsem se tedy zeptat jestli bych mohla být těhotná a jak dlouho trvá než antikoncepce opět začne opět účinkovat (někde jsem četla, že 7 dní).
Ahoj, chtěla jsem se poradit. Dne 26.2. jsem si vzala prášek HA ale asi za 3 hodiny potom jsem měla průjem. Další prášek jsem si ale zapomněla vzít. 27.2.jsem měla s přítelem sex a chránili jsme se kondomem. Poté 11.3.jsme měli opět sex a uvízl ve mně kondom, který jsem si vytáhla. Chtěla jsem se tedy zeptat jestli bych mohla být těhotná a jak dlouho trvá než antikoncepce opět začne opět účinkovat (někde jsem četla, že 7 dní).
Ahojte zienky ![]()
som 25dc, ovulku som mala 18teho a 24teho som krvacala a spinila, co sa mi nikdy predtym nestalo, ale ze nikdy… ms ma dojst 2.4., myslite si ze mozem byt tehu?
Zdravím co když se neukázala ani jedna čárka? po druhém testu už?
![]()
@czemartin1 píše:
Tak to je paráda no takže 3-test to máme už 400kč
400?