Jsem těhotná? Bolí mě prsa a je mi divně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
3.9.14 10:22
@vémach píše:
Děvčata, ale ono to právě není tak, jak se zdá. Já to samozřejmě řeším, ale tak nějak v normě. Ano, hlídám ovulku, milujem se přes ovulku, berem nějaký ty doplňky, ale to je asi tak všechno. Normálně žiju, chodím se bavit s kamarády, mám svoje záliby, který provozuju, jezdím na dovolenou, mám dva pejsky, teď nově fenečku z útulku, tak se hodně soustředím na ně, myslím, že se mám dobře. Když to dostanu, tak nehysterčím, jen pokrčím ramenama a řeknu si, že třeba příště. Abych se ve 28 letech smiřovala s tím, že nemůžu mít děti, tak to fakt ne. Zároveň na to netlačím, milujem se podle chuti a jednou přes ovulaci, ale zase nesedím na hodinkách.
Hysterická začínám být v situaci jako je teď, když to 10 dní nemám. Chtěla jsem se jen zeptat na názor.
:hug: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
133
3.9.14 10:22

@Netrpělivá
Ten gel máme taky :-) Máme asi všechno, co jde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
3.9.14 10:23

@KackaDoup
Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.14 10:34

Tak proč tolik testů? Ano zkoušet všechno když to dva roky nejde to doporučuji, ale dělat si každý den testy. Určitě se zachvili objeví, ale až na to přestaneš myslet a uklidníš se.

• Citovat
  • Upravit
133
3.9.14 10:51

No dobře, slibuji, že další test si udělám třeba až v pondělí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.14 11:54

@vémach to je rozumný, poslední v pondělí. Pak už nic protože to nemá cenu a zašla bych si rovnou na gyndu. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
133
22.1.15 23:33

Copak to muze byt?

Prosim prosim o radu…minuly tyden ve ctvrtek jsem to mela dostat, dnes je 37 DC a menstruace nikde, minuly tyden me pobolivaly vajicniky, trochu citlivela prsa, tyto obtize odeznely, tento tyden mam nejake travici potize, hlavne vecer je mi nevolno, pali me zaha.
Test jsem si delala pred 3 dny a byl negativ.Mam jeste cekat a zkusit test nebo z toho nejspis uz nic nebude? Otehotnet jsem mohla nejak prvni tyden po novem roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.15 21:06

Mohu být těhotná?

Ahoj, chtěla jsem se poradit. Dne 26.2. jsem si vzala prášek HA ale asi za 3 hodiny potom jsem měla průjem. Další prášek jsem si ale zapomněla vzít. 27.2.jsem měla s přítelem sex a chránili jsme se kondomem. Poté 11.3.jsme měli opět sex a uvízl ve mně kondom, který jsem si vytáhla. Chtěla jsem se tedy zeptat jestli bych mohla být těhotná a jak dlouho trvá než antikoncepce opět začne opět účinkovat (někde jsem četla, že 7 dní).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.15 21:07

Mohu být těhotná?

Ahoj, chtěla jsem se poradit. Dne 26.2. jsem si vzala prášek HA ale asi za 3 hodiny potom jsem měla průjem. Další prášek jsem si ale zapomněla vzít. 27.2.jsem měla s přítelem sex a chránili jsme se kondomem. Poté 11.3.jsme měli opět sex a uvízl ve mně kondom, který jsem si vytáhla. Chtěla jsem se tedy zeptat jestli bych mohla být těhotná a jak dlouho trvá než antikoncepce opět začne opět účinkovat (někde jsem četla, že 7 dní).

• Citovat
  • Upravit
11
28.3.15 14:21

Ahojte zienky :)
som 25dc, ovulku som mala 18teho a 24teho som krvacala a spinila, co sa mi nikdy predtym nestalo, ale ze nikdy… ms ma dojst 2.4., myslite si ze mozem byt tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.4.15 17:13

Zdravím co když se neukázala ani jedna čárka? po druhém testu už? :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
20.4.15 17:18

@czemartin1 : vadné testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
20.4.15 17:18

@czemartin1 tak to čekáš paterčata