Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Handulka14 me teda spis nesedi ze se snazite od srpna lonskeho roku a pak zase jste se 25.4. snazili poprve. Navic by to tedy bylo nejakych 11dni po styku. No muzes zkusit test, s tim ze negativni nemusi nic znamenat, a pozitivni defacto zrovna tak a nebo pockat zda bude ms meskat nebo ne a usetrit za testy, to zalezi na tobe ![]()
Ale kristalovou kouli tu nikdo nema tak ti tu tezko nekdo rekne zda jsi tehotna nebo ne.
Jeste posledni moznost zajit si jako samoplatce na krev na hCG ![]()
@Handulka14 píše:
@Lucciaaa @martina.se Já mám grafy BT, jenže mám zvýšenou teplotu a pak pokles každý měsíc ve stejný den, skoro… Ale teď mi jedna slečna napsala, že ovu není každý měsíc stejně, tak já už se v tom nevyznám…
proč by nemohla být ovu stejně? u někoho to šlape jako hodinky, takže možné to je.
@Handulka14 Co se týká BT ti bohužel nepovím. Já si řekla, že si nic měřit nebudu, že se nebudu ani hlídat, abych se z toho nezbláznila. Takže ani nevím jak to funguje
. Jen jsem ti chtěla říct, že možný je všechno
.
@quinny Myslela jsem poprvé po MS…
![]()
A nechtěla jsem po váš věštit, chtěla jsem poradit…
@martina.se To já nevím…
teplotu měřím teprve čtvrtý měsíc… jsem v tom nováček…
ale teď mám už šestý den 37,2/3/4… ![]()
@Handulka14 píše:
@Erian Ty si ze mě děláš legraci??myslela jsem sex…
Legraci si nedělám, fakt jsem četla o lidech, kteří nemohli děsně dlouho otěhotnět. Ale oni nevěděli, že musí mít i sex, byli nějak přísně věřící či co ![]()
Nevím, proč se používá mazleníčko a tuleníčko místo styk nebo sex ![]()
Jak ti vychází ovulace podle BT? Tam by měl být vidět nějaký pokles, tuším?
@Handulka14 a víš, jak ta BT správně funguje? Poznáš ovulaci z grafu? Mám pocit, že v tý teorii máš trochu zmatky… Ovulace bývá většinou ve stejném období každý měsíc. Abys ji měla pokaždé jinak, musela bys mít pokaždé i jinak dlouhý menstruační cyklus. Kolem MS otěhotnět jde, myslím si ale, že takové ženské jsou vyjímky, ovulace bývá obvykle kolem poloviny cyklu.
@Pomka No já se léčím… MS jsem minule měla čtrnáct dní, tento měsíc deset… Vím, jak to má fungovat… Nebo mi to vysvětli znovu prosím když myslíš… ![]()
@Erian Ne, nejsem věřící… antikoncepci nemám od srpna minulého roku… A provozujeme nechráněný styk..
![]()
@Handulka14 ok tak to jsem spatne pochopila z toho. Radu jsem ti napsala je to padesat na padesat porad. Zkus rano test a treba budes chytrejsi ![]()
@Erian no to bys jeste musela specifikovat aby treba nekdo nemyslel oralni sex nebo jine praktiky, z toho se vetsinou taky tezko otehotni ze
![]()
@Handulka14 lecis se jak a cim? To by bylo asi dobre rict na zacatku. Ms 14 nebo 10 dni je dost. Kdyz uz jsi merila ctyri cykly, vypadal nejaky tak jak by normalne vypadat mel??
@quinny No to já nechci, testuju se jak blbá a je tam každý měsíc jedna čárka…
@Handulka14 vyborne treba se neceho dobereme. Co tak ovulacni testy ty jsi nezkousela??
@quinny No tak skoro všechny vypadají normálně… tedy připadá mi, ted skok je tam vidět…
poslední den MS - 37.2, pak 36.9, 36.9, 36.8,36.9, 37, 37.2, 37.2, 36.9, 36.9, 36.7…