Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
hele to bych asi sla k doktorovi, to neni normalni prubeh cyklu ani tehotenstvi. moznosti jsou vsechny, vcetne toho, ze jsi tehotna a je vse OK, ale i jsi mohla zrovna potratit nebo mit mimodelozni.
Ahojky,chtěla jsem se zeptat,jestli lze jako příznak těhotenství lze považovat citlivý bradavky? Píšete tady totiž,že vás většinou bolely celý prsa…Jinak mám od ovulace vodnatý výtok,což jsem taky četla jako jeden z příznaků,no a bazální teplotu mám 15 dní nad línii
myslím, že ano, někomu se prsa zvětší (podle toho co holky píšou) o dost, někoho moc nebolí, někdo má citlivý bradavky, u té teploty, někde jsem četla, že když je BT vyšší od ovulace alespoň 18 dní mělo by to být
… no ale nejlepší je si udělat ráno testík ![]()
Ahoj, jsem tady taky nova a pripadam si silene! Mam pocit, ze si vse vsugerovavam, ale presto se se mnou deje neco divneho… MS jsem mela 20.2. trvala 5 dnu a pote jsme s manzelem vrhli na „vyrobu miminka“ jak ja rikam. cca 4 - 6.3 jsem citila mirny tlak v podbrisku, zacala jsem mit citliva prsa a zvetsily se min. o 1 stupen, prestala jsem mit chut na veci, ktere jinak miluju, trochu se mi nafouklo bricho a prsa tezknou a boli, mam citlivejsi cich, pocit hladu a po ted cca 3 dny zpatky se mi po jakemkoliv jidle zveda zaludek, ale nezvracim. Boli me v krizi, mota se mi hlava…predevcirem jsem zacala krvacet, ale jen mirne - cista cervena krev, dnes jiz nekrvacim. tehu test je negativni, gynekolog mi rekl, ze si vymyslim (i proto take hledam jineho), ze nic nemuzu citit a ja se necitim OK. MS bych mela mit az ted v sobotu 19.3. Proto nerozumim tomuto krvaceni, protoze ji mivam vzdy presnou jako hodinky (silnou a tmava krev…) muzu byt i pres to vsechno tehotna? dekuji za reakce. ![]()
to mobifilinka:
no s tím krvácením nevím, každopádně je dost hnusný od doktora co ti řekl … já to tušila už 5-tý den, prostě něco bylo jinak + další příznaky a test byl pozitivní až dost dlouho potom, takže nikdo nemá právo někoho obviňovat, že si vymýšlí … já bych taky hledala novýho ![]()
moc dekuju za reakci. uvidime v sobotu - udelam testik - to by mel byt 1 den MS dle pravidelnosti.
to krvaceni bylo jine - slaboucke a temer vubec jsem o nicem nevedela…
ja se celkove citim jinak, jsem porad unavena… ale treba mel doktor pravdu a vymyslim si ![]()
Dobrý den, také bych potřebovala poradit. Mám to trochu složitější. Doufám, že to napíši alespoň trochu srozumitelně. Normálně jsem začala brát nové platíčko HA. Beru každý den dopoledne vzala jsem si prvních 5 prášků a u osmého prášku jsem zjistila, že jsem si 6 a 7 vůbec nevzala. Mám ted toho moc. Mám roční holčičku a ještě ted končím školu. Do toho zkoušky, učení, malá… prostě jsem si zapomněla 2 prášky vzít. Ten den jsem to dostala, ale prášky jsem brala normálně dál. Měla jsem to 12 dní a když mi to skončilo, tak jsem měla s mým přítelem sex „po třech měsících“. Ráno jsem si vzala poslední prášek. Teď mám týdenní pauzu, než začnu brát další platičko. Myslítem, že to ted znova dostanu? A mohla bych být těhotná?? Vím, že je to brzy. Dnes večer to budou dva dny, kdy jsme měli sex, ale od rána mě šíleně bolí prsa. Mám v nich pnutí a jsou mírně nateklá. Děkuji moc za rady ![]()
Tak asi si nejlepe udelej test, slaba druha carka uz by mohla byt videt. Ale zase se treba budes tesit a ono to odejde s MS a budes zklamana, takze vyber je na tobe ![]()
Píšou, že když zapomeneš vzít takhle 2 prášky, tak bys pak do dobrání toho platíčka měla používat i kondom. Ale i tak je šance na otěhotnění minimální.
No právě toho se bojím. Šance tam je malá, ale je tam. No tak snad bude vše ok ![]()
Ahoj potřebovala bych poradit, poradí mi někdo.12.6 jsem byla na revizi dělohy-plod ee přestal vyvíjet.29.7. jsem byla na kontrole protože MS nechtěla přijít, doktor mi pichl vyvolačku a řekl mi at udělam doma po nějake době tehu test na druhy den jsem si test udělala a byla tam druhá čarka ale slaboučka. Testolavala jsem na druhy i třetí den pokažde stejny výsledek. Tet 3.8. jsem dostala MS, na dnes jsem opakovala tehu test a slaba čarka tam je pořád. Myslí te že bych mohla být tehotna pohlavni styk jsem měla všestinedělí. Mam si zajit na krev nebo se mám na to vykašlat nechat to tak. Předem díky za jakoukoliv odpověd
@monovera je možné že máš v těle hcg z minulého těhotenství proto to ukazuje 2 čárky zajdi si na gyndu.
@-Sára Ahoj diky za odpověd, ale parni po styku jsem si dělala take testy a zádna čárka ani slabá tam nebyla až tet jak jsem začla testovat znovu
Ahoj, potřebovala bych poradit beru HA první měsíc jsem brala, ale zapomněla jsem si vzít tabletku hned 3. den a poté cca 12 den,22.6. a 28.6. jsem měla s partnerem sex, a tak mám podezření, že by mohlo dojít k otěhotnění…Ha jsem brala i poté, dne 10.7.2013 se dostavila normálně menstruace, probíhala v pohodě cca 5 dní… nicméně mě hrozně bolí prsa, mám je nateklá, objevují se mi po nich žíly, bolí mě v podbřišku, chodím často na záchod, teplota BT37,2 ( ale podotýkám, že sem si ji měřila někdy kolem 14 hodiny dnes) jsem pořád hrozně unavená, pálí mě žáha pomalu po každém jídle, mám bílý hustý výtok… celkově se cítím jinak…TT jsem si dělala asi 5× a negativní… myslím si, že těhu nebudu, ale už si připadám jak blázen… díky za případnou odpověď…