Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Děkuji za názor
v týdnu skočím k mudr., jen mě straší ty antibiotika ![]()
Ahoj, když tady tak čtu Vaše zajímavé články o otěhotnění, ráda bych se přidala a zjistila názor ostatních ![]()
Před 5 lety jsem začala brát antikoncepci a před 23dny ji vysadila protože jsme se přítelem shodli, že bychom se chtěli vzít a založit rodinu. S tím, že po vysazení se ještě budeme tak 2 měsíce hlídat aby jsem neměla na svatbě moc velké bříško. ![]()
3.den po vysazení jsem dostala menstruaci, která trvala 5 dní, po té byl sem tam pohlavní styk, kdy jak jsem už řekla, jsme si dávali pozor. Jenomže za pár dní se nám pozor dávat nepovedlo. Já zrovna měla mít plodné dny, jestli jsem si to správně spočítala.. Takže teď čekám jestli z toho něco bude. Na test je ještě brzy, očekávanou menstruaci bych měla mít příští neděli. Mám někdy takové zvláštní křeče a několikrát mi v podbříšku silně pichlo, taková ostrá bolest a mám bílé výtoky. Jinak nic jiného neregistruji. Říkám si, že to může být i tím vysazením antikoncepce. Myslím si, že aby se mi povedlo hned na poprvé bych měla asi hodně velké štěstí ale ráda si přečtu Vaše názory ![]()
Ahojky, jsem tu poprve a chtela bych slyset Vas nazor
Meli jsme s pritelem sex v dobe plodnych dnu ( dle kalkulacky na internetu)… MS jsem mela dostat 17.3 s tim ze mam +- 4 dny zpozdeni… Takze jsem porad v ocekavani… Ale asi od druheho dne po sexu ( 9.,10.3)me sem tam poboliva v podbrisku, v krizi, mela jsem pocit
nevolnosti parkrat, ale temer vsechny pisete o bolesti, pnuti, zvetsovani prsou a to ja vubec nemam i pres to, ze jindy pred MS me prsa pobolivaji… Dnes jsem si delala test ( od Dr. Maxe Lady max test 10mlU) a byl negativni.. Myslite, ze je brzy na test?? Ze je to jen moje sugesce? Nebo jaky mate nazor??
dekuji za odpovedi
@medakulicka píše:
Tak to ti nikdo přesně neřekne. Ale pokud jsi předtím citlivá prsa neměla, tak by to mohlo být. Jako můj případ. Navíc jsem měla pořád hlad. Držím palce.
Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat jestli mohu být těhotná. Užívala jsem antikoncepci pul roku. Na měsíc jsem ji odložila. Dostala jsem menstruaci, po menstruaci se do mě přítel udelal a ne jednou za dva dny znova. Myslela jsem si, ze těhotná být nemohu. Poté jsem začala brát antikoncepci, beru ji už asi 16 dni. S přítelem jsem spala asi před 20dnema.Ale je mi nějak divne, velký pocit únavy, pichani v podbrisku, jako kdyby měla přijít menstruace, mám výkyvy nálad a občas mě zabolí i prsa, a jsem nafouklá. Antikoncepci nadále beru. Předem Dekuji za odpověď.
Ahojky
Zrovinka teď sem na rozpacích ????
Asi od 10.9 jsem začla brát prášky na oddálení ms. Povedlo se, ale do 3-4 dnů se ms nedostavila. A tak jsme toho s přítelem „využívali“… Vrátili jsme se z dovolene a od te doby strašně špatně spím…je to neco přes 3 týdny. Budim se jen s pocitem, jako bych se bála zaspat
.
Je mi přes den nevolno a no chodim i vice na záchod…
No v utery jdu na gyndu a tam se dovim co a jak je… Ale zajima me vas názor… Co vy na to?
![]()
Test dělaný dnes v cca 18:00
Ahoj, obracím se na vás, protože já si opravdu nevím rady.
24.12. jsem měla normální menstruaci. Beru antikoncepci. Zhruba po novém roce mě začalo bolet břicho (občas jak při MS a občas mi bylo spíše na zvraceni). Sice jsem nezvracela, ale všechno jsem vykrkávala. 4.1. jsem si udělala tehotensky test, který byl ale negativní. Teď břicho bolí jen někdy, ale včera mě začaly bolet bradavky (jako když v nich někdo bodá) a dneska když venku byla zima tak taky. Mám pocit že mám návaly horka a zimy, jsem pořad strašně unavená a bolí mě hlava.
Za týden bych MS měla dostat a stále užívám ty prášky.
Má někdo podobnou zkušenost?
Předem děkuji za odpověď!
Hormonální nerovnováha, nesedící antikoncepce… těhotenství podle mě ne.
@radkka píše:
Hormonální nerovnováha, nesedící antikoncepce… těhotenství podle mě ne.
děkuji za odpověď. Těhotná jsem opravdu byla, bohužel jsme o miminko přišli.
Ahoj, mám dotaz. Pozoruji na sobě nafoukle břicho a trošku mě i pobolívá, k tomu byl i pocit na zvracení. S přítelem jsme spolu krátce a hsme mladí, dítě nechceme. Navíc beru HA, beru ji pravidelně a přítel se „udělá“ vždy mimo mě. Dáváme si na tohle pozor. MS hsem normálně dostala minulý týden (v úterý poslední prasek, v sobotu ráno MS zacala). Trvala od soboty do stredy (streda bylo jen spineni, ktere mam vzdy posledni den). Zarazilo me, ze trva tak dlouho… Dělala jsem 1 test a ten byl negativní, ale dělala jsem ho tak v 7 večer.. Může se jednat o těhotenství? Žádné jiné příznaky na sobě nepozoruju. Antibiotika jsem nebrala, ani jiné léky, co by snižovaly účinnost. Vylekalo mě nejvíc ten trošku víc nafouknutý tvrdší podbřišek…možná se jen moc pozoruji, netuším. ![]()
@jtzkatka3 Tobě jsem neodpovídala
Nicméně je mi to líto, ať je brzy vše v pořádku ![]()
Ahoj, jsem tu poprvé a obracím se na Vás zkušenější
Meškám menstruaci dnes 11 den, celý minuly mesic jsem byla nemocná, a brala antibiotika, proto jsem meškání menstruace připisovala k tomu. Delala jsem si i tehotensky test pro jistotu 4 den meškání, vysel negativní, dnes ráno jsem si pro jistotu udělala druhý, ačkoli žádné těhotenské příznaky nemám a vyšel slabý, je tam celkem slabá druhá čárka. Posílám foto, myslíte si že jsem těhotná? Děkuji za Vaše názory