Jsem těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13751
15.6.10 10:55
Petrasekk píše:
Počkám na MS a popř.si udělám test,když zde nikdo neporadí… :lol:

A co by sis jako představovala za radu? Že někoho osvítí a řekne ti „Ano, Petrásku, jsi v tom, narodí se ti 21.2. v 16:53 kluk 3345g?“
To se zřejmě nestane :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
15.6.10 11:00
AnastazieB píše:
Petrasekk píše:
Počkám na MS a popř.si udělám test,když zde nikdo neporadí… :lol:

A co by sis jako představovala za radu? Že někoho osvítí a řekne ti „Ano, Petrásku, jsi v tom, narodí se ti 21.2. v 16:53 kluk 3345g?“
To se zřejmě nestane :wink:

:D tako teď jsem se pobavila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
15.6.10 14:31
myšánek píše:
baghira píše:
Petrasekk píše:
Ahoj,mám možná hloupý dotaz.
:pankac: :pankac: :pankac:
Proč nepočkáš aspoň do dne předpokládaného příchodu MS a pak si neuděláš těhotenský test? Tady není věštírna, jestli jsi nebo nejsi těhotná ti nikdo neřekne:)))) Teoreticky můžeme být těhotné všechny, co souložíme :wink:
A co je na této odpovědi neslušného? 8-o Bych se neslušné odpovědi ani nedivila, když je takových dotazů tady denně několik a vážně nikdo neumí odpovědět, zda těhotná je nebo ne. Je to furt dokola.....

Původně jsem se nechtěla zapojovat, ale MUSÍM se Baghiry zastat. Taky mi tyto dotazy přijdou… no nevím… Nevím, co Petrásku čekáš za odpověď. Každý ti tady napíše, ať si uděláš test. Nikdo neřekne - JOOOOO, GRAULUJU - JSI V TOM!!! Nebo naopak BOHUŽEL, JE MI LÍTO, TĚHOTNÁ FAKT NEJSI.
Možná jsem hnusná, ale takových dotazů tady denně je tolik… Už je nerozklikávám. Dneska jsem udělala výjimku. A už to NIKDY neudělám!!!!!!
Nereagovala bych, ale vadí mi tvůj útočný tón na Baghiru, která slušně odepsala a poradila. Chtělo by to víc tolerance :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
15.6.10 15:47

zakladatelka možná čekala že si tipneme jestli bymohla být nebo nemohla bý těhu, člověk si může tak od oka zkusit napsat co si myslí, ale to stejně té tazatelce není k ničemu, už to někde padlo, le my opravdu nemáme věštecké koule do kterých se podíváme a zjeví se nám odpověd, kdo si myslí že je těhotný at si udělá test, nebo jde na krev nebo počká na MS jiné možnosti prostě nejsou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
15.6.10 17:17
lulje píše:
myšánek píše:
baghira píše:
Petrasekk píše:
Ahoj,mám možná hloupý dotaz.
:pankac: :pankac: :pankac:
Proč nepočkáš aspoň do dne předpokládaného příchodu MS a pak si neuděláš těhotenský test? Tady není věštírna, jestli jsi nebo nejsi těhotná ti nikdo neřekne:)))) Teoreticky můžeme být těhotné všechny, co souložíme :wink:
A co je na této odpovědi neslušného? 8-o Bych se neslušné odpovědi ani nedivila, když je takových dotazů tady denně několik a vážně nikdo neumí odpovědět, zda těhotná je nebo ne. Je to furt dokola.....
Původně jsem se nechtěla zapojovat, ale MUSÍM se Baghiry zastat. Taky mi tyto dotazy přijdou… no nevím… Nevím, co Petrásku čekáš za odpověď. Každý ti tady napíše, ať si uděláš test. Nikdo neřekne - JOOOOO, GRAULUJU - JSI V TOM!!! Nebo naopak BOHUŽEL, JE MI LÍTO, TĚHOTNÁ FAKT NEJSI.
Možná jsem hnusná, ale takových dotazů tady denně je tolik… Už je nerozklikávám. Dneska jsem udělala výjimku. A už to NIKDY neudělám!!!!!!
Nereagovala bych, ale vadí mi tvůj útočný tón na Baghiru, která slušně odepsala a poradila. Chtělo by to víc tolerance :think:

No přesně. Souhlasím.
Je to téměř stejný dotaz, jako bych založila diskuzi na téma, zda někdo nevíte, kdy porodím a jaké to bude..... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
15.6.10 22:13

Sem se zasmála..... :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
16.6.10 23:04
Petrasekk píše: