Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,mám možná hloupý dotaz.Poslední MS sem měla začátek 22.5 a po té sem měla s přítelem pohlavní styk,no a teď mám dostat MS 17.6.i když to tak zatím nevypadá.Mám asi 3–4dny silný výtok,lehce i špiním a píchá mě v obou vaječnících.Myslíte,že jsem snad těhotná?Sem 6m po porodu,MS mám pravidelnou.Díky za pomoc ![]()
ahoj a měla jsipohlavní styk v době ovulace?a kdy jsi ovulku asi tak měla?
Petrasekk píše:
Ahoj,mám možná hloupý dotaz.
Proč nepočkáš aspoň do dne předpokládaného příchodu MS a pak si neuděláš těhotenský test? Tady není věštírna, jestli jsi nebo nejsi těhotná ti nikdo neřekne:)))) Teoreticky můžeme být těhotné všechny, co souložíme ![]()
udělej si test, takhle je to těžko soudit…kojíš, nekojíš, kdy proběhl sex, bolet vaječníky mohou ještě po porodu, protože začínají naplno fungovat..to je těžko..a nebo zajít k dr a budeš mít jistotu…
já mám podobný problém, chtěla jsem si koupit test, ale nechci být zase zklamaná, že nic, a nebo mít strach, že to bude druhé mimi tak rychle, tak čekám do dalšího termínu ms… ![]()
Ale baghiro,nebud taková..diskuze je od toho abysme si radili a podporovali se..
Určitě počkej do termínu menses a kup si testík..a at ten testím dopadne podle toho jak si ty přeješ ju?tak papa Lucka
a doporučuji mamatest s citlivostí 10,je nejlepší a nejcitlivější na trhu a levný,stojí 38kč.já ho měla pozitivní již 5dní před menses,ale bohužel jsem tuto neděli potratila a jsem po revizi ![]()
Milá Baghiro,když nejsi slušně vychovaná tak se do diskuse nezapojuj!!!!Chtěla sem jen a jen radu!!!Dík
ojeje - tady to vypadá zase na ostrou výměnu názorů
![]()
Petrassek - těžko říct - já bych udělala test
ale možné je všechno ![]()
baghira píše:Petrasekk píše:
Ahoj,mám možná hloupý dotaz.Proč nepočkáš aspoň do dne předpokládaného příchodu MS a pak si neuděláš těhotenský test? Tady není věštírna, jestli jsi nebo nejsi těhotná ti nikdo neřekne:)))) Teoreticky můžeme být těhotné všechny, co souložíme![]()
![]()
A co je na této odpovědi neslušného?
Bych se neslušné odpovědi ani nedivila, když je takových dotazů tady denně několik a vážně nikdo neumí odpovědět, zda těhotná je nebo ne. Je to furt dokola.....
myšánek píše:baghira píše:A co je na této odpovědi neslušného?Petrasekk píše:
Ahoj,mám možná hloupý dotaz.Proč nepočkáš aspoň do dne předpokládaného příchodu MS a pak si neuděláš těhotenský test? Tady není věštírna, jestli jsi nebo nejsi těhotná ti nikdo neřekne:)))) Teoreticky můžeme být těhotné všechny, co souložíme![]()
![]()
Bych se neslušné odpovědi ani nedivila, když je takových dotazů tady denně několik a vážně nikdo neumí odpovědět, zda těhotná je nebo ne. Je to furt dokola.....
já souhlasím od včera jsou tady asi 3, a pokud je maminka půl roku po porodu, tak už by snad měla vědět, že nejlepší je udělat si test, než se ptát holek na internetu jestli je těhotná, chápu že to každá prožívá, mě by teda nepadlo kdybych to 4 dny nedostla, sednou s k internetu a zeptat někho jestli neví zda jsem těhotná
Na takovou otázku ti nejspíš ještě neodpoví ani test, ani dr, natož my tady. Mě takové diskuse nevadí. Ale fakt netuším, co chceš slyšet?
Baghira neodpověděla nijak neslušně. Prostě neměla reagovat. .............. Jako já. ![]()
Ahoj Petraskku,
ale vždyť ti holky poradily
, udělat si TT. Jiná rada v tuto chvíli asi neexistuje.
zuzka.mamka píše:myšánek píše:já souhlasím od včera jsou tady asi 3, a pokud je maminka půl roku po porodu, tak už by snad měla vědět, že nejlepší je udělat si test, než se ptát holek na internetu jestli je těhotná, chápu že to každá prožívá, mě by teda nepadlo kdybych to 4 dny nedostla, sednou s k internetu a zeptat někho jestli neví zda jsem těhotnábaghira píše:A co je na této odpovědi neslušného?Petrasekk píše:
![]()
Přesně. Neudivuje mě to u puberťaček, které jsou vystrašené a zeptají se, ale u zkušených mamin.....
Petrasekk píše:
Počkám na MS a popř.si udělám test,když zde nikdo neporadí…
téměř v každém příspěvku máš radu, tak si nestěžuj.