Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky všechny zdravím. Chtěla bych se podělit o tom jak se momentálně cejtim a jestli bych nemohla bejt těhotná. Mám 34 let první dite ve 22, druhé ve 26 a teď se snažíme o třetí. Ms jsem měla 14.1., během plodnych dnů jsme měli dvakrát sex, ovulace byla ty dny, poznám to na sobě. Ms mám pravidelnou jako hodinky co 27-28dni, neberu antinu už 12 let, a nechce se mi věřit ze by hned po dvou sexech bylo zaděláno, ale proste mám nějaký divny pocit takový jsem u svých předešlých těhotenství nikdy neměla. Nevím jak to vysvětlit ale fakt se cejtim od te doby co jsme měli sex ze se zadarilo a ze jsem v tom
… dneska jsem 7 dni po prvním sexu a měla jsem na toaletaku růžový hlen- tohle neznám nezažila jsem to nikdy. V podbrisku mě pořad popichava někdy poboliva ale divny je ze jen na levý straně nemělo by to spis bolet cely?
Mám strach jestli to není třeba mimodelozni těhu? Jinak akorát pálení žáhy každý den ( na to netrpim) a jsem strašně unavená. Další jiné příznaky nemám. Měli jste to někdo podobne? O první dite jsme se snažili tři měsíce, o druhé dva měsíce a ze by to napotřetí bylo hned napoprvé?? ![]()
Nejspis vsugerace.po vynechani ms udelej test.tady ti nikdo nerekne
Promiň ale máš už 2 děti, to by si mohla vědět že 7 dní po sexu je na těhotenské příznaky brzo. Stejně ti tady nikdo neřekne přesně jestli si těhotná nebo ne. Nezbyde ti nic jiného než čekat, zda dorazí ms a pak případně testovat.
7 dní po sexu je opravdu hodně brzy počkej zda nepřijde MS a pak se testni. 😊Často si lidi vsugeruji to co není 😊hodně štěstí
Spineni by mohlo byt zahnizdeni, casove by to odpovidalo.
Ale na jine priznaky je fakt hodne brzo.
Proste pockejte az na vynechani ms.
Sedm dní po sexu se fakt neprojeví mimoděložní těhotenství. Počkej do menzes, pak testuj. Dřív nemá smysl dělat jakýkoliv závěry.
@JOHNDENVER to samozřejmě vím problém je v tom ze těhotenství se na testu projeví až po vynechání ms, dřív ne… takže mě jen zajímalo jestli měl někdo taky třeba stejne příznaky…
@Kaktusanda každé těhotenství je jiné a neměla jsem takové příznaky u svých předchozích hlavně ta bolest na levé straně podrisku a ten hlen dnešní tak mi to vrtá hlavou… ![]()
@Luciekrr ahoj.ja to tak měla..pichalo mě na levém boku a citlivá prsa cca 7-8 dní po ovulaci. Vůbec jsem nečekala že by to fakt mohlo být ono..a ono bylo
10 den po ovulaci pozitivní test..tak držím pěsti abys ti to taky vyšlo ☺️️
@Jiriiinka tak to jsem rada ze nejsem jediná která má příznaky 7 dni po ovulaci
já taky koukala ale opravdu to pichani vlevo mě docela děsí a říkám si to musí bejt ono co jiného… no tak sem zvědavá. Test si teda 10 dni po ovulaci dělat ještě nebudu to je brzo, má mám dostat až v pondělí tak udělám v pondělí a uvidíme. Ale vnitřně to nějak cítím ze jsem v tom, ikdyz tomu nemůžu pořad nějak uvěřit ze by to bylo tak rychle… já přece jen 34 let manžel 39 a v tomhle věku to jde většinou špatně…
@Luciekrr joo taky mě to píchání děsilo..říkala jsem si že mám asi zánět nebo co to je 😂 vůbec mě to nenapadlo..
Ono to asi tak má být, ze to přijde když to člověk nečeká tak brzy 😂 tak moc držím palce aby to klaplo a bylo vše v pořádku
@Jiriiinka díky. Byl by to pěkný říjnový dáreček manželovi ke 40tinam
tak snad… jen mám z toho takové smíšené pocity bojím se strašně těhotenství po 8 letech a hlavně porodu… ![]()
@JOHNDENVER píše:
tady mají všichni příznaky před MS
K čemu ti bude, že měl někdo stejné (vsugerovane) pocity??
A jeste je tu velmi popularni byt tehotna a presto menstruovat.
Nejlepe az do ctvrteho mesice.
Ahoj holky, potřebuji poradit..Před 3 měsíci jsem si dělala test. Byli tam 2 čárky jedna byla patrně skoro neviditelná…Ale byla..po 14 dnech jsem dostala Zpožděnou MS a doktor mi řekl, že těhotná nejsem…
Po 3 měsících mám už 5 dní zpožděné MS A testy mi vyšli takto..Co si o tom Myslíte??
Dokládám fotky…Prvního teste před 3 měsíci a testu co jsem si dělala teď..Myslíte že teď už jsem?