Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Klidně stačí kolem 8tt, ale každý lékař to má nastaveno jinak. Zavolej si tam a oni tě objednají podle jejich zvyklostí.
@Anonymní píše:
Ahoj, holky zjistila jsem v pátek že jsem těhotná. Podle poslední menstruace jsem v 6.tydnu (gestacni tyden), otěhotněla jsem před třemi tydny. Vím že je brzy, proto jsem se chtěla zeptat kdy bych měla zajít na gynekologii, abych tam nechodila zbytečně brzy.
No co nejdříve, přeci aby se těhotenství potvrdilo z krve.
než se člověk objedná, kdesi cosi, tak ubehne týden. Jinak 15den těhotenství to lékař z krve pozná.
Pockala bych a zavolala dr koncem týdne, at si te objedna. Kdyz pujdes pak ten dalsi tyden, uz budes teda 8tt a bude uz neco vidět.
Jo aha sorry blbě jsem si to přečetla, jinak v 6tt jsem byla na prvním ultrazvuku
K mému dr. se neobjednava, je v ordinaci jeden den v týdnu
tak ještě počkám, právě si říkám že je to brzy a může se cokoliv stát. Některá zjistí že je těhotná až bůh ví kdy, tak počkám 14dni a půjdu. Šetřím se, jsem na sebe opatrná. Mooc diky ![]()
Pokud si nikdy neměla potíže typu zamlklé nebo mimoděložní tak stačí za dva týdny.. kolem 8tt..
@Anonymní píše:
Ahoj, holky zjistila jsem v pátek že jsem těhotná. Podle poslední menstruace jsem v 6.tydnu (gestacni tyden), otěhotněla jsem před třemi tydny. Vím že je brzy, proto jsem se chtěla zeptat kdy bych měla zajít na gynekologii, abych tam nechodila zbytečně brzy.
Zde je takových diskuzi milion kdy jít na gyndu…Co za plat rovnou dr
@Semtex píše:
Já šla až tak ve 13tt, už tam bylo vidět pěkné strasidylko
Takže jsi byla bez screeningu? Nebo někde berou takhle na rychlo? U nás je třeba objednací doba 4 týdny.
@Mayaa007 píše:
No co nejdříve, přeci aby se těhotenství potvrdilo z krve.než se člověk objedná, kdesi cosi, tak ubehne týden. Jinak 15den těhotenství to lékař z krve pozná.
To je doufám vtip
v 8-9tt stačí. Dřív bych tam bez obtizi nelezla.
@mackA159 píše:
To je doufám vtipv 8-9tt stačí. Dřív bych tam bez obtizi nelezla.
@thalasan píše:
Takže jsi byla bez screeningu? Nebo někde berou takhle na rychlo? U nás je třeba objednací doba 4 týdny.
Jj ještě bych to stihla, na poslední chvíli, ale nesla jsem tam. Můj doktor je maník přes ultrazvuk, má dobrý přístroj, kterým se chlubí, a skenoval mě ním na každé poradně, což mi stačí a jemu ostatně taky. Samozřejmě ty velké uzv screeningy mám.
Screeningy krevní je podle nej užitečné mit zejména pro pripad, abys měla “splněno”, kdyby něco se přihodilo, a někdo ti pak mohl chtít omlatit o hlavu, žes tam nebyla
ale prý zkušený gynekolog koneckoncu pozná možný problém i z toho ultrazvuku a dalších věcí, jen na to musí mit oko.
Taky jsem tehotna, sestra me objednala na 9. tyden, kdyby neco, mam volat. Dle me staci, dr mi vypise zadanku na screening a pak k ji pujdu az o nem znovu…
Myslim, ze ten 8-9tt uppne staci, pokud te nic netrapi ![]()