Jsem těhotná nebo je problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
10.12.13 19:20
@magicalee píše:
Pošli mi fotku vlasu, ať vím víc

ty umíš testovat z vlasu? 8o pokud jo, myslím že se ti tady kšefty jen pohrnou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.12.13 19:20

@magicalee nevím o co jde jen sem se ptala bože člověk nemůže nic vědět?

• Citovat
  • Upravit
rokris
10.12.13 19:23
  • Citovat
  • Upravit
5768
10.12.13 19:23

Pro anonymní : ja nevím, první co by mě napadlo by byla návštěva doktora, ten mi to řekne nejlíp. Laik a navíc po internetu ti poradí velký prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.13 19:25

@Hadí ocásek ja vím jen sme chtěla vědět jestli třeba nemá někdo stejnou zkušenost??

• Citovat
  • Upravit
K-Black
10.12.13 19:26
@Hadí ocásek píše:
Pro anonymní : ja nevím, první co by mě napadlo by byla návštěva doktora, ten mi to řekne nejlíp. Laik a navíc po internetu ti poradí velký prd.

no :think: možná kdyby dala fotku toho zapáchajícího kekelu :think: tak by se to třeba analizovat :think: :nevim:

Zakladatelko, cením že jsi anonymní, fakt jo :kytka: já když tady čtu kolikrát popisy co z koho jak teče, a u toho je ještě nejlépe fotka té dotyčné tak mi je ouvej. Takže u mě máš bodík :palec:

• Citovat
  • Upravit
5768
10.12.13 19:26

@K-Black teda,už jsem to chtěla říct dávno, ale kdybych měla hlasovat c soutěži o nejsympatičtější příspěvky a uzivatelku, tak máš bod. U nikoho jinýho se tak nebavim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
10.12.13 19:27
@Anonymní píše:
@Hadí ocásek ja vím jen sme chtěla vědět jestli třeba nemá někdo stejnou zkušenost??

jestli myslíš zpoždění a těhotenské příznaky, tak takové zkušenosti tu má tak půlka holek ;) Většinou je to jen posunutá ovulace a příznaky jsou vsugerované, v některých případech jde o těhotenství (které prokáže těhotenský test)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
10.12.13 19:28

Mě testy ukázaly // poprvé až ve 4. měsíci, do té doby nic, přitom jsem měla těhotenství potvrzené u gynekoložky :D Takže já testům nevěřím, ani u jednoho kluka mi testy prostě nic neukázaly. Asi jsem divná :oops:
Doporučuju buď jako samoplátce na krev a nebo počkat na kontrolu na gyndě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
10.12.13 19:28
@K-Black píše:
no :think: možná kdyby dala fotku toho zapáchajícího kekelu :think: tak by se to třeba analizovat :think: :nevim:Zakladatelko, cením že jsi anonymní, fakt jo :kytka: já když tady čtu kolikrát popisy co z koho jak teče, a u toho je ještě nejlépe fotka té dotyčné tak mi je ouvej. Takže u mě máš bodík :palec:

nemohu nesouhlasit,

• Citovat
  • Upravit
Medžika
10.12.13 19:29
@Anonymní píše:
@magicalee nevím o co jde jen sem se ptala bože člověk nemůže nic vědět?

muže, jsem zvědavá co se tady dovíš

• Citovat
  • Upravit
659
10.12.13 19:30

Menstruace se mi spozdila i 10 dnů, nemusí to být nic, ty chutě přichází až později, bolesti podbřišku jsou paradoxní, můžou znamenat očekávající menzes nebo i těhu..má osobní zkušenost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.12.13 19:30

Ježiš a co máte jako proti hleníkům a kekelkům, no bože, vždyť je to lidský a mají to všický

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.13 19:31

Tak moc děkuji za ochotu i ty rejpalky nevím proč píšete když jen rejete ale díky

• Citovat
  • Upravit
K-Black
10.12.13 19:32

@Hadí ocásek děkuji, to mě těší :hug: dám si tě do růžového notýsku jako milou osobu, už jste tam dvě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa