Jsem těhotná? V totálním nervu...

Anonymní
8.11.22 18:11

Jsem těhotná? V totálním nervu...

Ahoj všem.
Je mi jasný, že je tu podobných témat x desítek, možná stovek, ale vzhledem k tomu, v jakým se nacházím psychickým rozpoložení mějte, prosím, pochopení.

Jsem opravdu kvalitní materiál, manžel už ze mě nechápe.

K tématu.

Po druhým porodu mám docela dlouhý cyklus, cca 36-40 dní. Antikoncepci neberu, chtěla bych jít na tělísko, ale moje doktorka mi říkala, že se v létě nedává. Takže jsem čekala do podzimu, ale máme jet ještě na dovolenou, tak až po. S manželem pouze „přerušujeme“. Poslední MS jsem měla 27. září. Ovulaci jsem nikdy neřešila. Nicméně jsem si do kalendáře napsala dvě poznámky - 14.10. (18 DC) - bílkový výtok a 19.10. (23. DC) - bílkový výtok a křeče v břiše, takže předpokládám, že v tu dobu nějak byla ovulace. Sex byl 15.,16, a 18.10. (přerušováno). Od té doby ani ťuk, vůbec není pomyšlení.

A celou dobu mám tak nějak nervy, že jsem těhotná. Už týden dělám ráno testy. Zatím negativní, i když dnes jsem měla pocit, že při prosvětlení vidím ducha, ale manžel říkal, že tam teda vůbec nic nevidí, že jsem asi fakt blázen. Minulý čtvrtek (38 DC) jsem odpoledne měla růžový výtok, který se během cca hodiny rozjel v slabé jasně červené krvácení s občasnými sraženinkami. Přes den fakt slabé, ráno to vždycky po noci tak nějak hrkne. Ale běžně mívám MS silnější. Taky mě napadlo, že to může být od nervů, jsem děsnej stresmen. Tak nějak trochu krvácím do teď.

Co myslíte, když poslední styk byl 18.10., je možný, že by testy ještě nic neobjevily? Používám s citlivostí 10 jednotek.

Omlouvám se za vyčerpávající popis, ale jsem úplně vynervená, že jsem zas v tom. A strašně mě na tom štve, že někdo se fakt snaží, co může a nejde to. A pak jsem tu já… co to má zas naopak.

Děkuju za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5533
8.11.22 18:17
@Anonymní píše:
Ahoj všem.
Je mi jasný, že je tu podobných témat x desítek, možná stovek, ale vzhledem k tomu, v jakým se nacházím psychickým rozpoložení mějte, prosím, pochopení.

K tématu.

Po druhým porodu mám docela dlouhý cyklus, cca 36-40 dní. Antikoncepci neberu, chtěla bych jít na tělísko, ale moje doktorka mi říkala, že se v létě nedává. Takže jsem čekala do podzimu, ale máme jet ještě na dovolenou, tak až po. S manželem pouze „přerušujeme“. Poslední MS jsem měla 27. září. Ovulaci jsem nikdy neřešila. Nicméně jsem si do kalendáře napsala dvě poznámky - 14.10. (18 DC) - bílkový výtok a 19.10. (23. DC) - bílkový výtok a křeče v břiše, takže předpokládám, že v tu dobu nějak byla ovulace. Sex byl 15.,16, a 18.10. (přerušováno). Od té doby ani ťuk, vůbec není pomyšlení.

A celou dobu mám tak nějak nervy, že jsem těhotná. Už týden dělám ráno testy. Zatím negativní, i když dnes jsem měla pocit, že při prosvětlení vidím ducha, ale manžel říkal, že tam teda vůbec nic nevidí, že jsem asi fakt blázen. Minulý čtvrtek (38 DC) jsem odpoledne měla růžový výtok, který se během cca hodiny rozjel v slabé jasně červené krvácení s občasnými sraženinkami. Přes den fakt slabé, ráno to vždycky po noci tak nějak hrkne. Ale běžně mívám MS silnější. Taky mě napadlo, že to může být od nervů, jsem děsnej stresmen. Tak nějak trochu krvácím do teď.

Co myslíte, když poslední styk byl 18.10., je možný, že by testy ještě nic neobjevily? Používám s citlivostí 10 jednotek.

Omlouvám se za vyčerpávající popis, ale jsem úplně vynervená, že jsem zas v tom. A strašně mě na tom štve, že někdo se fakt snaží, co může a nejde to. A pak jsem tu já… co to má zas naopak.

Děkuju za odpovědi.
Řekla bych, že těhotná být klidně můžeš. Nechápu, proč se spoléháte jen na přerušovanou soulož, když tě děsí představa dalšího těhotenství 🤦‍♀️
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5734
8.11.22 18:19

Jakože slabě krvácíš od minulého čtvrtka do teď a bojíš se těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
8.11.22 18:35

Taky jsem to tak mela, ze jsem myslela ze menzes, rano vzdycky vic a cely den jen minimum, tak jsem si 4 den udelala test a byla jsem tehotna, takze klidne muze byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
8.11.22 18:38

I když máš dlouhý cyklus tak by po takové době byla vidět čárka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.22 18:39

@tterka na to je jednoduchá odpověď - jak jsem stárá, tak jsem blbá. Tímto způsobem se (ne)chráníme od začátku našeho vztahu, tzn. 10 let. Po šesti letech se stala nehoda a narodilo se naše starší. U druhého jsme tomu chtěli dát volný průběh, ale už napoprvé se zadařilo a já asi ještě nepřepnula z toho módu „no však druhý dítě chceme, tak je jedno kdy“. Nicméně, stejnou otázku jako ty si kladu 14 už i já…
@Lil Kitkatt ano, myslela jsem na nidační krvácení, i když ani v jednom z mých těhotenství jsem ho nezažila.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
8.11.22 18:41
@Anonymní píše:
@tterka na to je jednoduchá odpověď - jak jsem stárá, tak jsem blbá. Tímto způsobem se (ne)chráníme od začátku našeho vztahu, tzn. 10 let. Po šesti letech se stala nehoda a narodilo se naše starší. U druhého jsme tomu chtěli dát volný průběh, ale už napoprvé se zadařilo a já asi ještě nepřepnula z toho módu „no však druhý dítě chceme, tak je jedno kdy“. Nicméně, stejnou otázku jako ty si kladu 14 už i já…
@Lil Kitkatt ano, myslela jsem na nidační krvácení, i když ani v jednom z mých těhotenství jsem ho nezažila.

Ale to už by jsi měla pozitivní test… Pravděpodobně nejsi těhotná.

Ale chápu že když po jedné nehodě hned otehotnis a napodruhé otehotni taky hned ze jsi nervózní. Určitě používat antikoncepci protože takto by mohlo být jedte více nehod. Jsi evidentně kvalitně plodná.

Jo a tělísko není úplně 100 procentní ochrana. Tak to ještě prober v plodné dny je dobré použít spermicidní gel nebo aspoň přerušovanou souloz.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.22 19:45

@Rebísek uff,no tak uvidim. Uz jsem z toho testovani uplne silena. Rano se budim s nervem okolo 5. a uz neusnu, dokud neudelam test. Pak ho celej den chodim kontrolovat kvuli polimitnim duchum🙈 jsem fakt asi blazen.
@ludmilaadamkova dekuju za tip s tim teliskem. Bavime se o hormonalnim? To ma, pokud vim, docela slusnou spolehlivost, ne? A prerusovana je samozrejmost. Nenavidim, kdyz to pak vsude tece a stipe to🙈.
A prave si taky rikam, ze vsude se pise, ze k nidaci dochazi cca 14 dni od oplodneni, tak ze uz by se to snad ukazalo, ale ten strach ve mne je opravdu velky, kdyz vim, jaky jsme s manzelem plodny par🙈 🙈

• Citovat
  • Upravit
15185
8.11.22 19:53

Test už by to určitě ukázal. Těhotná nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
8.11.22 22:48
@Anonymní píše:
Ahoj všem.

K tématu.

Děkuju za odpovědi.

Tohle sem v životě neslyšela, pouze zavedení na konci MS :think: Jinak 100% to taky není, naše tělísko mělo letos v červnu 2 roky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.22 08:01

Tak, holky, dnešní test opět bílo. Včera jsem se nechala zlákat marketingovým tahem - koupila jsem digitální Clear Blue, protože udává, že je možné zachytit těhotenství už 5 dní před MS. Tak jsem si říkala, že v mým případě už musí rozseknout, jestli jsem nebo nejsem. Hned jsem ho udělala. Negativní. Po chvilce radování jsem si přečetla, že má citlivost 25 jednotek. :zed: Já se z toho zblázním. 8o
Navíc mám od včera pocit žaludku na vodě, ale je dost možný, že spíš jen z nervů. :D
Krvácení ustalo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.22 08:03

@shadowbabe já teda nevím… nevím teda, co by manžel řekl na nejspolehlivější antikoncepci - abstinenci :D mělas hormonální nebo bez?

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
9.11.22 08:26
@Anonymní píše:
@Rebísek uff,no tak uvidim. Uz jsem z toho testovani uplne silena. Rano se budim s nervem okolo 5. a uz neusnu, dokud neudelam test. Pak ho celej den chodim kontrolovat kvuli polimitnim duchum🙈 jsem fakt asi blazen.
@ludmilaadamkova dekuju za tip s tim teliskem. Bavime se o hormonalnim? To ma, pokud vim, docela slusnou spolehlivost, ne? A prerusovana je samozrejmost. Nenavidim, kdyz to pak vsude tece a stipe to🙈.
A prave si taky rikam, ze vsude se pise, ze k nidaci dochazi cca 14 dni od oplodneni, tak ze uz by se to snad ukazalo, ale ten strach ve mne je opravdu velky, kdyz vim, jaky jsme s manzelem plodny par🙈 🙈

ne myslela jsem normální.. hormonální by snad mělo byýt Ok

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
9.11.22 10:56
@Anonymní píše:
@shadowbabe já teda nevím… nevím teda, co by manžel řekl na nejspolehlivější antikoncepci - abstinenci :D mělas hormonální nebo bez?

Nehormonální, ale chránilo bez potíží 4 roky, pak pink! a máme mladýho :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.22 11:26

@shadowbabe to je ale taky dobra nahoda🙈 ja se u toho teliska akorat bojim, ze mi nebude sedet. Po druhym porodu mam docela nizko cipek a lehkej prolaps. Gynekolozka rikala, ze to ma taky tak a telisko je v pohode. A taky velkej strasak je vyssi pravdepodobnost mimodelozniho. No, ale tak vsude jsou rizika, zejo… pro me je ted dulezity, aby testy zustaly jen s jednou carkou🙊

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex