Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetta píše:
@Sasanka30 no to jo…ještě když k tomu připočteš ty mizerný prachy…teda aspoň tady u nás v okolí…
No jasný, berou uplnou „almužnu“ za to co dělají a musí občas ztrpět a překousnout ![]()
Zdar a sílu, odcházím do peřin…holky se asi zlily, že už se neukázaly
![]()
Asi bych mela upresnit, ze ziju v Rakousku.Tady je ta uroven DD uplne jina a i tem lidem je tam lepe a my jsme rozhodne dobre placene
Mame specialni vzdelani na demence, paliativni osetrovani a vubec specializaci na geriatrii.Ja bych nemenila, svou praci miluji, ikdyz nerikam, ze je lehka a ze nemam nekdy dost. V lednu se stehujeme do noveho, postavili nam novy DD a to bude mazec je vsechny prestehovat, ale uz se moc tesim, je to uzasne moderni, s odpocinkovymi oazami pro duchodce, no krasa proste.
@Haku tak to je potom jiná. Tady by jsi z DD ale asi rychle utíkala. Práce od nevidím do nevidím a jak říká Sasanka, za almužnu.. ![]()
@Haku píše:
Asi bych mela upresnit, ze ziju v Rakousku.Tady je ta uroven DD uplne jina a i tem lidem je tam lepe a my jsme rozhodne dobre placeneMame specialni vzdelani na demence, paliativni osetrovani a vubec specializaci na geriatrii.Ja bych nemenila, svou praci miluji, ikdyz nerikam, ze je lehka a ze nemam nekdy dost. V lednu se stehujeme do noveho, postavili nam novy DD a to bude mazec je vsechny prestehovat, ale uz se moc tesim, je to uzasne moderni, s odpocinkovymi oazami pro duchodce, no krasa proste.
Tak at se Ti tam líbí a přeji klid a pohodičku ![]()
@Venetta no,jako prace mame taky az az. Zrovna pohoda to neni. Jedna sestra navic ve sluzbe by se hodila, ale to je asi vsude
Nas aspon utesuje, ze kdyz uz je nas malo tak to mame aspon dobre zaplacene.
Ahoj,
jsem tu zatím deset minut a nemůžu se zorienovat.:-)
Jsem mamina třech holčiček a ráda bych se zapojila do diskuzí.
Krásný den všem.:-)
@ttheea píše:
Ahoj,
jsem tu zatím deset minut a nemůžu se zorienovat.:-)
Jsem mamina třech holčiček a ráda bych se zapojila do diskuzí.
Krásný den všem.:-)
Taky přeji pěkný den. U nás je nádherně.
V diskuzích se tu najde opravdu skoro vše. Stačí zadat do vyhledávače. ![]()
Příspěvek upraven 27.03.14 v 12:13