Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetta píše:
no to víš to já doháním „ztracené mládí“![]()
![]()
No, tak to já už honim jen objevené stáří ![]()
@Sasanka30 píše:
No, tak to já už honim jen objevené stáří
kecko ![]()
@Sasanka30 tak otevři a pokud to není Alzheimer ani Parkinson, tak je to ještě dobrý! ![]()
@Venetta píše:
@Sasanka30 tak otevři a pokud to není Alzheimer ani Parkinson, tak je to ještě dobrý!
Právě toho se bojim, má ho moje babička a jde to prý přes koleno
![]()
@Venetta píše:
@Sasanka30 třeba zapomene přijít
Já doufám, protože co jsme zažívali s babčou, to byl mazec
občas jsem se teda hodně natlemila, to bylo v začátcích a nikdo z nás o té nemoci nic nevěděl a já už jsem si myslela, že si z nás normálně utahuje a čeká, kolik vydržíme ![]()
@Sasanka30 píše:
Já doufám, protože co jsme zažívali s babčou, to byl mazecobčas jsem se teda hodně natlemila, to bylo v začátcích a nikdo z nás o té nemoci nic nevěděl a já už jsem si myslela, že si z nás normálně utahuje a čeká, kolik vydržíme
A ona byla zatim ztracena ve svem vlastnim svete, ze
Pracuji v domove duchodcu ![]()
@Sasanka30 no ale nemluv, to bych ve stáří na vlastní kůži fakt nechtěla zažít ![]()
@Haku píše:
A ona byla zatim ztracena ve svem vlastnim svete, zePracuji v domove duchodcu
Jo přesně, pak jsem si i vyčítala, že jsem ji i takhle podezřívala, ale nikdy by mě toto nenapadlo. Někdy jsem se smála, někdy zuřila, protože to bylo fakt někdy na palici a někdy mi ji bylo líto ![]()
@Venetta píše:
@Sasanka30 no ale nemluv, to bych ve stáří na vlastní kůži fakt nechtěla zažít
Já taky ne, sice o tom ani nevíš, ale je to smutný. Mi volala babička mobilem..Přijed prosím pro mě, jsem u tří vlajek a vypla si telefon, hledali jsme ji dvě hodiny v zimě
nebo jsem ji vezla na nějakou schuzi ohledně bytu a všude bylo plno, až na jedno místo, ale odtamtud by nevystoupila, aniž by neudělala druhému autu díru do dveří, tak jsem ji vyložila před parkovacím místem a řekla jsem ji at vydrže, že jen zaparkuju. Koukala jsem do zrcátka, bylo to pár vteřin, vylezu z auta a babička nastupovala už do autobusu
bylo toho moc ![]()
@Venetta píše:
@Sasanka30 muselo to být hodně náročné, no
To bylo, ted je prave v domove duchodcu, mela pak i schizofrenii a to uz se nedalo, hlavne uz nemohla byt sama, zmizeli ji vypinace, chodila na zachod k sousedum, ze ji ho taky nekdo ukradl a myla se pripravkem na rez a vodni kamen a vymenila chlapovi fotak, ktery byl asi za 30tisic, mel ho pracovni, za stolecek k posteli ![]()
aha, velmi dekuji