Jsem tu nová - jak se orientovat na eMiminu?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
-Nora-
12.12.13 21:37
@Burj Chalifa píše:
Ani se neptej. Mateřské mléko. :mrgreen:

aha, velmi dekuji :dance:

• Citovat
  • Upravit
8428
12.12.13 21:38
@Venetta píše:
no to víš to já doháním „ztracené mládí“ :lol: :lol: :lol:

No, tak to já už honim jen objevené stáří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
12.12.13 21:39

Tak kolik jsem si vysloužila? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
12.12.13 21:41
@Sasanka30 píše:
No, tak to já už honim jen objevené stáří :mrgreen:

kecko :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
12.12.13 21:42
@Venetta píše:
kecko :*

No už klepe na dveře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
12.12.13 21:44

@Sasanka30 tak otevři a pokud to není Alzheimer ani Parkinson, tak je to ještě dobrý! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
12.12.13 21:47
@Venetta píše:
@Sasanka30 tak otevři a pokud to není Alzheimer ani Parkinson, tak je to ještě dobrý! :palec:

Právě toho se bojim, má ho moje babička a jde to prý přes koleno :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
12.12.13 21:49

@Sasanka30 třeba zapomene přijít :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
12.12.13 21:51
@Venetta píše:
@Sasanka30 třeba zapomene přijít :jazyk:

Já doufám, protože co jsme zažívali s babčou, to byl mazec :zed: občas jsem se teda hodně natlemila, to bylo v začátcích a nikdo z nás o té nemoci nic nevěděl a já už jsem si myslela, že si z nás normálně utahuje a čeká, kolik vydržíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
12.12.13 21:54
@Sasanka30 píše:
Já doufám, protože co jsme zažívali s babčou, to byl mazec :zed: občas jsem se teda hodně natlemila, to bylo v začátcích a nikdo z nás o té nemoci nic nevěděl a já už jsem si myslela, že si z nás normálně utahuje a čeká, kolik vydržíme :mrgreen:

A ona byla zatim ztracena ve svem vlastnim svete, ze :hug: Pracuji v domove duchodcu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
12.12.13 21:56

@Sasanka30 no ale nemluv, to bych ve stáří na vlastní kůži fakt nechtěla zažít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
12.12.13 21:56
@Haku píše:
A ona byla zatim ztracena ve svem vlastnim svete, ze :hug: Pracuji v domove duchodcu ;)

Jo přesně, pak jsem si i vyčítala, že jsem ji i takhle podezřívala, ale nikdy by mě toto nenapadlo. Někdy jsem se smála, někdy zuřila, protože to bylo fakt někdy na palici a někdy mi ji bylo líto :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
12.12.13 22:00
@Venetta píše:
@Sasanka30 no ale nemluv, to bych ve stáří na vlastní kůži fakt nechtěla zažít :roll:

Já taky ne, sice o tom ani nevíš, ale je to smutný. Mi volala babička mobilem..Přijed prosím pro mě, jsem u tří vlajek a vypla si telefon, hledali jsme ji dvě hodiny v zimě :? nebo jsem ji vezla na nějakou schuzi ohledně bytu a všude bylo plno, až na jedno místo, ale odtamtud by nevystoupila, aniž by neudělala druhému autu díru do dveří, tak jsem ji vyložila před parkovacím místem a řekla jsem ji at vydrže, že jen zaparkuju. Koukala jsem do zrcátka, bylo to pár vteřin, vylezu z auta a babička nastupovala už do autobusu :zed: bylo toho moc :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
12.12.13 22:06

@Sasanka30 muselo to být hodně náročné, no :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
12.12.13 22:12
@Venetta píše:
@Sasanka30 muselo to být hodně náročné, no :|

To bylo, ted je prave v domove duchodcu, mela pak i schizofrenii a to uz se nedalo, hlavne uz nemohla byt sama, zmizeli ji vypinace, chodila na zachod k sousedum, ze ji ho taky nekdo ukradl a myla se pripravkem na rez a vodni kamen a vymenila chlapovi fotak, ktery byl asi za 30tisic, mel ho pracovni, za stolecek k posteli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová