Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetta píše:
Holky, vy ji děsíte!
Už si brousíme nože ![]()
Jen se bojím, aby to nebyla svobodná matka, co úplně náhodou otěhotněla přes antikoncepci, přítel ji opustil, ničím není, nemá kam jít a ptá se na, zda má nárok na sociální dávky. Takové neotřelé téma by bodlo…
@-Nora- píše:
@geilens 19, ted me ukamenujete?
ne, proč? Ale kdybys napsala třeba 30 tak ti řeknu at to dítě řešíš, ale ted máš čas. Mě je 24 a čekám první. Taky jsem v 19ti chtěla s ex dítě, snažili jsme se rok a nevyšlo to…dneska jsem za to štastná a mám pocit že jsem se uklidnila a dospěla a že to ted beru trochu jinak než před těma 4ma rokama
@-Nora- píše:
Jsem z toho taková zaseklá, nestíhám ty termíny a slengy
Mluv normálně, nám to stačí. Toho my si naopak vážíme!
@Burj Chalifa píše:
Už si brousíme nože
Jen se bojím, aby to nebyla svobodná matka, co úplně náhodou otěhotněla přes antikoncepci, přítel ji opustil, ničím není, nemá kam jít a ptá se na, zda má nárok na sociální dávky. Takové neotřelé téma by bodlo…
joo to tu dlouho nebylo ![]()
Sakra, někde jsem někde zahlídla snažilku. Nejsi, doufám „snažilka“, že ne…
@Sasanka30 bych se nedivila, občas to tu má fakt grády ![]()
@Burj Chalifa píše:
Už si brousíme nože
bodlo? Mně někdy přijde, že je to tu celkem standart ![]()
@Venetta píše:
@Sasanka30 bych se nedivila, občas to tu má fakt grádybodlo? Mně někdy přijde, že je to tu celkem standart
Bohužel. Jako kdyby story již uveřejněná nebyla dostatečně poučná. Ale jak přes kopírák.
@Venetta píše:
@Sasanka30 bych se nedivila, občas to tu má fakt grády
@Venetta píše:
@Sasanka30 bych se nedivila, občas to tu má fakt grádybodlo? Mně někdy přijde, že je to tu celkem standart
No to má, já se radši občas ani nevyjádřim, taky bojim bojim
![]()
![]()
@Burj Chalifa když ono zrovna ta jejich situace je prostě výjimečná, se jim nediv! ![]()
@Sasanka30 proto já do veřejných diskuzí přispívám velmi zřídka
![]()