Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ,dobrý den všem ,jsem tu dnes poprvé a zatim se moc neorientuji. Nevím kam se zařadit, mám dvě dítka ,ale nechtěla bych si povídat jen o nich , spíš o čemkoliv co se přímo dětiček netýká.
tak nevim kam semnou. ![]()
Kam jen budeš chtít ![]()
Můžeš začít chodit do některého deníčku - vícenásobné maminy tu mají jeden, pak jsou tu zebřičky, ty jsou tak různobarevné, jak jen je to možné. Pak jsou tu holky, pro které je důležitá víra, nebo holky, které se schozejí protože tu už prožily hodně společného ![]()
Nebo se můžeš zařadit do diskuse podle věku dětí nebo podle zvých zájmů - prostě jak jen budeš chtít ![]()
L.
HA! Z kuchyně se ozývá šílený jekot, dračice se perou - musím letet ![]()
Dobrá je i diskuze bez žvatlaní, sice tam nepřispívám, ale občas si něco přečtu.
Já patřím mezi Jarňulky 2005 /děti narozené na jaře 2005/
Chce pár diskuzí či deníčků omrknout, určitě tě všude rádi vezmou mezi sebe.
mava ![]()
Díky tak já si to tu omrknu a leckams nakouknu.
snad někam zapadnu.
Hezký večer všem! Omlouvám se, za pro Vás některé asi špatný dotaz, ale jsem tu úplně poprvé. Dnes jsem byla na kontrole u mého gynekologa. Po pár nevydařených těhotentsvích, diagnóze a lečbě jsem dnes konečně po mnoho měsících, všech testech a kontrolách slyšela krásnou větu,,Jste konečně zdravá " a ráda bych se s někým o tu radost podělila a sdílela mě další poznatky ohldně mateřství, rodičoství a dětí. Myslíte, že zde uspěji? Děkuji!
@-Nora- píše:
Hezký večer všem! Omlouvám se, za pro Vás některé asi špatný dotaz, ale jsem tu úplně poprvé. Dnes jsem byla na kontrole u mého gynekologa. Po pár nevydařených těhotentsvích, diagnóze a lečbě jsem dnes konečně po mnoho měsících, všech testech a kontrolách slyšela krásnou větu,,Jste konečně zdravá " a ráda bych se s někým o tu radost podělila a sdílela mě další poznatky ohldně mateřství, rodičoství a dětí. Myslíte, že zde uspěji? Děkuji!
Proč bys neuspěla? Jsi tu správně, vítej!
Vítej
Nenech se odradit, možná bude chvíli trvat, než se rozkoukáš ![]()
Nechtěla bych mít pocit, že třeba někde překážim! Ale mnohokrát děkuji! ![]()
@-Nora- pěkné zprávy jsou vždycky vítány.. nezbývá, než popřát jen to nej, ať se daří ![]()
VELMI DĚKUJI za milá přivítaní. A to mohu psát nebo si vybrat z nějakých diskuzí? A tam si popisovat, případně prodiskutovat dotazy?
@-Nora- No super
Tak zde vítej, snad se ti tady mezi námi bude líbit
A gratuluji ![]()
Jinak mrkni na skupiny, tam možná najdeš co tě zajímá a o čem by sis chtěla povídat - snažilky, termíny porodů a tak.. Některé už jsou zajeté, ale přijímají třeba stále. Do diskuze se dávají spíš konkrétní dotazy.
@-Nora- píše:
VELMI DĚKUJI za milá přivítaní. A to mohu psát nebo si vybrat z nějakých diskuzí? A tam si popisovat, případně prodiskutovat dotazy?
Ano… můžeš reagovat v každé z diskusí do kterých budeš mít co napsat
Počíst si a reagovat na deníčky, fotoalba, inzeráty a cokoliv tě napadne… Emimino je věc snad nekonečných možností a jak my rádi říkáme tady se ví úplně všechno tak se vždy stačí kdekoliv zeptat či založit diskusi ![]()