Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@-Nora- píše:
VELMI DĚKUJI za milá přivítaní. A to mohu psát nebo si vybrat z nějakých diskuzí? A tam si popisovat, případně prodiskutovat dotazy?
ahoooj jasnacka, mozes nakukovat, prispievat, dotazovat sa. A niektore profilovky si radsej nevsimaj
![]()
Jasně, nemusíš se bát se zeptat i na sbírání známek, tvorbu rodokmenu, nechutnosti co provádějí muži, „oblíbené“ je i „ochcávání“ státu na sociálních dávkách, chodítka, kojení, pribiňáčky pro mimina a tak ![]()
Děkuji, popravdě strašně jsem chtěla rozrůst rodinu, ale po těch nevydařených pokusech a dlouhé pauze, mám teď pocit aby mi dítě potenciálně nevzalo posléze manžela? A nevím popravdě zda ještě nechci být sama s manželem? Měli jste některá takový třeba podobný pocit? A další věc je, že manžel mi řekl v těch uplnulých měsích a všimla jsem si toho, že on není ten chlap co děti chce, respektivě chce je, ale vzhledem k pracovní vytíženosti a cestovaní, když je doma, chce většinou ticho a klid a vím, že to s dětmi nejde. Mě o to poprosí a já ho pochopím, ale děcko ne. A přitom říká, že by chtěl klidně dětí i 5. Ale vyslovně chtěl si udělat a mít je, ale starat bych se musela jen já… A já z toho mám tak nějak obavy. I když dnes když jsem se ptala jestli si mám nechat napsat HA, řekl mi, že ne. Že nemám do sebe cpát žadnou chemii, ale že těhotenství zatím necháme. Asi je to trochu zmatené, ale co si o tom prosím myslíte vy?
No tak některé jsou tedy dobré diskuze. Například,,ochcávání" státu zní velmi zajímavě ![]()
@-Nora- píše:
No tak některé jsou tedy dobré diskuze. Například,,ochcávání" státu zní velmi zajímavě
já třeba miluju duchařské diskuze ![]()
@-Nora- píše:
Děkuji, popravdě strašně jsem chtěla rozrůst rodinu, ale po těch nevydařených pokusech a dlouhé pauze, mám teď pocit aby mi dítě potenciálně nevzalo posléze manžela? A nevím popravdě zda ještě nechci být sama s manželem? Měli jste některá takový třeba podobný pocit? A další věc je, že manžel mi řekl v těch uplnulých měsích a všimla jsem si toho, že on není ten chlap co děti chce, respektivě chce je, ale vzhledem k pracovní vytíženosti a cestovaní, když je doma, chce většinou ticho a klid a vím, že to s dětmi nejde. Mě o to poprosí a já ho pochopím, ale děcko ne. A přitom říká, že by chtěl klidně dětí i 5. Ale vyslovně chtěl si udělat a mít je, ale starat bych se musela jen já… A já z toho mám tak nějak obavy. I když dnes když jsem se ptala jestli si mám nechat napsat HA, řekl mi, že ne. Že nemám do sebe cpát žadnou chemii, ale že těhotenství zatím necháme. Asi je to trochu zmatené, ale co si o tom prosím myslíte vy?
nech to na přírodě, ona ví nejlíp kdy…
@Burj Chalifa píše:
Jen, prosím, netěhulkuj, nemimískuj a nekočárkuj…
Myslíš to v kontextu, na můj napsaný příspěvek?
@geilens Kdyby to bylo na přírodě byla bych těhotná asi hned. Jako už párkát…
@-Nora- píše:říkala jsi že jsi už zdrava?
@geilens Kdyby to bylo na přírodě byla bych těhotná asi hned. Jako už párkát…
@-Nora- píše:
Myslíš to v kontextu, na můj napsaný příspěvek?
Nikoli.