Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Frida F píše:
Ahoj holky, tak já sem tu taky nová…Tenhle týden jsem zjistila, že jsem těhu a jsem z toho trochu v rozpacích.. ale snad se to porovná…
Nová? No tak Tě tu vítáme! Tady se nemusíš ničeho obávat, jsou tu samé vlídné, empatické a chumláčkové ženy ![]()
Ahoj, jsem tu nová, zaregistrovala jsem se tedy, už dřív, ale teprve teď, mi občas zbyde chvilka času brouzat internetem, tak snad se něčemu novému přiučím, a ráda si i popovídám.
Ale bude mi určitě trvat, než se zorientiji ![]()
Ahoj holky,
jsem tu uplne nova, dneska jsem se zaregistrovala, vubec se tu neorientuji, ale snad to prijde. Podarilo se to a jsem tedka ve 14. tydnu
. Bydlim ve Vidni, tak se chci zeptat, jestli je tu nejaka maminka, co taky ve Vidni bydli, nebo nejaka skupina, kam bych se mohla vetrit? ![]()
Preji vsem hezky den!
Misa
já se tu neorentuji, vůbec, než se stihnu přihlásit, tak děti ječí a vyžadují mojí pozornost.
Jinak gratuluji k těhu ![]()
Aoj jsem tu poprvé a chtěla bych probrat otočení miminka..Pořád se nám nechce otočit hlavičkou dolů, do jaké skupiny se přidat? a kam chodí odpověd?? diky
@Frida F píše:
Ahoj holky, tak já sem tu taky nová…Tenhle týden jsem zjistila, že jsem těhu a jsem z toho trochu v rozpacích.. ale snad se to porovná…
Neboj je to super pocit.Mam 10mesicni mimi a zpetne si rikam, ze byt tehu bylo super ![]()
Pěkný večer Vsem
prosím o radu. Chtěla bych prodat nějaké pěkné vecicky na děti ale nedaří se mi přidat k inzerátu foto
poradí mi někdo prosím. Děkuji ![]()
Ahoj holky. Jsem tu staronová. Profil tu nějaký pátek už mám ale nevyužívám ho moc často, a tak s ním neumím. Jak se dá profil smazat? Už sem chodit asi nebudu a nechci ho tu mít dál. Díky moc. Mějte se
@Leeenilka píše:
Ahoj holky. Jsem tu staronová. Profil tu nějaký pátek už mám ale nevyužívám ho moc často, a tak s ním neumím. Jak se dá profil smazat? Už sem chodit asi nebudu a nechci ho tu mít dál. Díky moc. Mějte se