Jsem tu nová - jak se orientovat na eMiminu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3466
28.3.14 09:24

.

Příspěvek upraven 09.04.15 v 12:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.3.14 17:38
@Frida F píše:
Ahoj holky, tak já sem tu taky nová… :) Tenhle týden jsem zjistila, že jsem těhu a jsem z toho trochu v rozpacích.. ale snad se to porovná… :)

Nová? No tak Tě tu vítáme! Tady se nemusíš ničeho obávat, jsou tu samé vlídné, empatické a chumláčkové ženy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
28.3.14 20:25

Ahoj. :mavam: :mavam: Já jsem tu taky nová, ale zatím netěhotná. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
28.3.14 21:14

.

Příspěvek upraven 09.04.15 v 12:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.14 21:47

Ahoj, jsem tu nová, zaregistrovala jsem se tedy, už dřív, ale teprve teď, mi občas zbyde chvilka času brouzat internetem, tak snad se něčemu novému přiučím, a ráda si i popovídám.
Ale bude mi určitě trvat, než se zorientiji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.4.14 10:49

nova skoromaminka

Ahoj holky,

jsem tu uplne nova, dneska jsem se zaregistrovala, vubec se tu neorientuji, ale snad to prijde. Podarilo se to a jsem tedka ve 14. tydnu ;). Bydlim ve Vidni, tak se chci zeptat, jestli je tu nejaka maminka, co taky ve Vidni bydli, nebo nejaka skupina, kam bych se mohla vetrit? :mrgreen:

Preji vsem hezky den!

Misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.14 19:48

:mavam: já se tu neorentuji, vůbec, než se stihnu přihlásit, tak děti ječí a vyžadují mojí pozornost.
Jinak gratuluji k těhu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.6.14 20:06

Aoj jsem tu poprvé a chtěla bych probrat otočení miminka..Pořád se nám nechce otočit hlavičkou dolů, do jaké skupiny se přidat? a kam chodí odpověd?? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.14 19:45
@Frida F píše:
Ahoj holky, tak já sem tu taky nová… :) Tenhle týden jsem zjistila, že jsem těhu a jsem z toho trochu v rozpacích.. ale snad se to porovná… :)

Neboj je to super pocit.Mam 10mesicni mimi a zpetne si rikam, ze byt tehu bylo super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.14 20:57

Ahoj, jsem tu nová a zatím se tu plácám jako ryba bez vody :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.3.15 20:28

Jsem tu nováček

Pěkný večer Vsem :-) prosím o radu. Chtěla bych prodat nějaké pěkné vecicky na děti ale nedaří se mi přidat k inzerátu foto :-( poradí mi někdo prosím. Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leeenilka
8.4.15 18:34

Ahoj holky. Jsem tu staronová. Profil tu nějaký pátek už mám ale nevyužívám ho moc často, a tak s ním neumím. Jak se dá profil smazat? Už sem chodit asi nebudu a nechci ho tu mít dál. Díky moc. Mějte se

• Citovat
  • Upravit
4918
8.4.15 18:35
@Leeenilka píše:
Ahoj holky. Jsem tu staronová. Profil tu nějaký pátek už mám ale nevyužívám ho moc často, a tak s ním neumím. Jak se dá profil smazat? Už sem chodit asi nebudu a nechci ho tu mít dál. Díky moc. Mějte se

@admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20822
8.4.15 18:45

@Leeenilka Napište SZ na nick admin, domluvíme se. :)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leeenilka
8.4.15 19:01

@admin Už jsem psala :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie