Jsem tu nová - jak se orientovat na eMiminu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
4.11.20 11:16

Proč musím prvně něco 10× okomentovat? Připadám si jak otrava, když se jen potrebuji na něco zeptat 🙈 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20820
4.11.20 19:00

Dobrý den @Minnie05

Je to krátkodobé preventivní opatření proti trollům a lidem, co si tvoří více účtů a spamují. Nemusíte se kvůli tomu cítit jako otrava, je to naprosto v pořádku.

Doufám, že se Vám tu bude líbit :)

Přeji krásný večer!

Adminka Tereza :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.20 17:14

.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.20 17:14

.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.20 17:15

.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.20 17:15

.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.20 17:33

Gratuluji

• Citovat
  • Upravit
8
12.12.20 17:50

Přítel

Ahoj, jsem tu nová, tak snad muzu napsat i sem :) chtěla jsem se vás zeptat na Váš názor.. s přítelem jsem přes 3 roky, já bydlím sama v podnájmu a přítel porad u maminky.. každý večer ke mě chodí, když mám volno v práci. nikdy se žádnou ženskou nejspíš nebydlel.. mě je 25 a jemu je 42.. ano vím ten věkový rozdíl.. několikrát jsem se ho ptala jestli by jsme nesli spolu bydlet, na to mi odpověděl - dej tomu čas..
když chci mluvit o některých věcech, tak mi odsekne ze chce mít klid a neřešit kraviny podle jeho slov.. jsem už nešťastná.. nevím co mám dělat, ale nechci ztrácet čas, když není schopny pro nás něco udělat.. děkuji za odpovědi :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76306
12.12.20 17:53

@SannyR najdi si mladšího, který bude chtít časem rodinu a společný život, tento tě má jen jako matračku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.12.20 18:17

@stinga Asi jsem slaboch, několikrát jsem mu dala nůž na krk a chvíli jsme se nebavili.. stejně pak dolezl a já změkla.. jenže je to furt dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76306
12.12.20 18:20

@SannyR no a ty nechceš časem rodinu? Když někdo ve 42 žije u maminky, tak ten se fakt už nezmění, má rád své pohodlíčko a jistotu - v létě jsem se s takovým rozešla, měl pořád jen řeči a skutky nikde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.12.20 18:26

@stinga ano to víš ze bych chtěla normální vztah se vším všudy a byt šťastná.. jen nevím jak na to a vydržet a odmítat.. víš jak to myslím.. a teď před Vánoci kor když jeho otec je v nemocnici a mamka nemocná.. nevím jsem na to slabá.. taky si to měla ze sliboval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76306
12.12.20 18:37

@SannyR no on byl takový „snílek“ - on bájil o všem, že koupí letadlo, dobré auto, dobrou motorku, chtěl rychle dítě (ale já jsem v jiné situaci než ty, jsem o trošku starší a dítě už mám, otec dítěte se k němu nehlásí), my jsme měli spory stále o finance, já ze svého platu živila sebe a dítě a on ze svého dvojnásobného platu živil sebe a svůj drahý koníček, a pokud koupil třeba šunku pro všechny, tak vyčítal každý plátek
a také byl pohodlný, nikam se mu už nechtělo chodit, jezdit - třeba týden před dovolenou se sekl, že nikam nepojede a šel marodit a marodil celé léto, aby nikam nemusel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.12.20 18:48

@stinga vidím ze ty vztahy v této době stojí vážně za to.. a najít hodneho a milujiciho muze je sakra zázrak :roll: Takže hleděl jen na sebe sobec.. takže úplně stejné co mám teď já.. typ chlapa.. vyvarovani každý volný večer, půjčování peněz.. nechápu kam ta doba spěje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.20 18:29

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat