Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč musím prvně něco 10× okomentovat? Připadám si jak otrava, když se jen potrebuji na něco zeptat 🙈 😏
Dobrý den @Minnie05
Je to krátkodobé preventivní opatření proti trollům a lidem, co si tvoří více účtů a spamují. Nemusíte se kvůli tomu cítit jako otrava, je to naprosto v pořádku.
Doufám, že se Vám tu bude líbit ![]()
Přeji krásný večer!
Adminka Tereza ![]()
Ahoj, jsem tu nová, tak snad muzu napsat i sem
chtěla jsem se vás zeptat na Váš názor.. s přítelem jsem přes 3 roky, já bydlím sama v podnájmu a přítel porad u maminky.. každý večer ke mě chodí, když mám volno v práci. nikdy se žádnou ženskou nejspíš nebydlel.. mě je 25 a jemu je 42.. ano vím ten věkový rozdíl.. několikrát jsem se ho ptala jestli by jsme nesli spolu bydlet, na to mi odpověděl - dej tomu čas..
když chci mluvit o některých věcech, tak mi odsekne ze chce mít klid a neřešit kraviny podle jeho slov.. jsem už nešťastná.. nevím co mám dělat, ale nechci ztrácet čas, když není schopny pro nás něco udělat.. děkuji za odpovědi ![]()
@SannyR najdi si mladšího, který bude chtít časem rodinu a společný život, tento tě má jen jako matračku
@stinga Asi jsem slaboch, několikrát jsem mu dala nůž na krk a chvíli jsme se nebavili.. stejně pak dolezl a já změkla.. jenže je to furt dokola
@SannyR no a ty nechceš časem rodinu? Když někdo ve 42 žije u maminky, tak ten se fakt už nezmění, má rád své pohodlíčko a jistotu - v létě jsem se s takovým rozešla, měl pořád jen řeči a skutky nikde
@stinga ano to víš ze bych chtěla normální vztah se vším všudy a byt šťastná.. jen nevím jak na to a vydržet a odmítat.. víš jak to myslím.. a teď před Vánoci kor když jeho otec je v nemocnici a mamka nemocná.. nevím jsem na to slabá.. taky si to měla ze sliboval?
@SannyR no on byl takový „snílek“ - on bájil o všem, že koupí letadlo, dobré auto, dobrou motorku, chtěl rychle dítě (ale já jsem v jiné situaci než ty, jsem o trošku starší a dítě už mám, otec dítěte se k němu nehlásí), my jsme měli spory stále o finance, já ze svého platu živila sebe a dítě a on ze svého dvojnásobného platu živil sebe a svůj drahý koníček, a pokud koupil třeba šunku pro všechny, tak vyčítal každý plátek
a také byl pohodlný, nikam se mu už nechtělo chodit, jezdit - třeba týden před dovolenou se sekl, že nikam nepojede a šel marodit a marodil celé léto, aby nikam nemusel
@stinga vidím ze ty vztahy v této době stojí vážně za to.. a najít hodneho a milujiciho muze je sakra zázrak
Takže hleděl jen na sebe sobec.. takže úplně stejné co mám teď já.. typ chlapa.. vyvarovani každý volný večer, půjčování peněz.. nechápu kam ta doba spěje