Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechápu proč je tenhle dotaz zařazený tady, ale tak.. negativní test a menstruace = nejsi těhotná. Každopádně nikdy nedělej testy před vynechanou ms, je to úplně zbytečný.
Ahoj. Jsem tu nová a nejsem schopna se přidat do skupiny. Rada bych našla kamarádku z mého okolí nejlépe rodicku v květnu 2021.
Chtela bych se zeptat du poprvé na umnele oplodneni kolikrat tam musím ještě jít na kontrolu na ivf z manželem sme tam dali uz spermiogram a i byli sme na konzultaci kolik jeste kroku musím podstoupit
@werunkaw123 píše:
@-Nora- No superTak zde vítej, snad se ti tady mezi námi bude líbit
A gratuluji
@Lesina píše:Chtela bych se zeptat du poprvé na umnele oplodneni kolikrat tam musím ještě jít na kontrolu na ivf z manželem sme tam dali uz spermiogram a i byli sme na konzultaci kolik jeste kroku musím podstoupit
Kam jen budeš chtít![]()
Můžeš začít chodit do některého deníčku - vícenásobné maminy tu mají jeden, pak jsou tu zebřičky, ty jsou tak různobarevné, jak jen je to možné. Pak jsou tu holky, pro které je důležitá víra, nebo holky, které se schozejí protože tu už prožily hodně společného
Nebo se můžeš zařadit do diskuse podle věku dětí nebo podle zvých zájmů - prostě jak jen budeš chtítL.
HA! Z kuchyně se ozývá šílený jekot, dračice se perou - musím letet
Chtela bych se zeptat du poprvé na umnele oplodneni kolikrat tam musím ještě jít na kontrolu na ivf z manželem sme tam dali uz spermiogram a i byli sme na konzultaci kolik jeste kroku musím podstoupit
@Nick jaraverunka123 píše:
Dobrý den,
zřejmě jste chtěla založit novou diskuzi – tak najde Vaše téma více lidí a odpoví Vám. Případně ještě doporučím k pročtení spoustu odborných článků o umělém oplodnění, psané lidským jazykem, v naší encyklopedii.
Držím palce, ![]()
Monika
Zdravím, Chtěla bych se prosím zeptat Mám dítě ve věku 2,5 let, Malá skoro vůbec nemluví každý den sni mluvíme čteme knížky, Máme spoustu skladacek ze zvířátkamy a atd, ale malá ta pořád vůbec nemluví Jako co se týče Mama, Tata, Baba, Papat, Ahoj a atd takové ty málo věty docela umi
Ale někdy mi přijde ze já sni mluvím a ona mně vůbec nevnímá a hledání si svého někdy když ji něco řeknu tak mi přijde že mi vůbec nerozumí😒
Ahoj jsem tady nová. Nevím co a jak.. Ráda bych si občas pokecala ![]()
Krasny vecer, jsem tady nova, teprve zjistuji co jak funguje, taky si rada s kymkoliv popovidam🫶
Dobrý den,
Jsem tu nová úplně nevím kam se zařadit. Čekáme s manželem miminko, podle doktora už mém týdnu by mělo jít srdíčko vidět, ale nebylo 😔podle něj jsem už v 7 týdnu ( víc mi neřekl). Viděla jsem v půlce prosince jen bublinu žádné mimi jsem v něm neviděla. Na dalším UZ jsem byla teď 4 ledna a nebylo vidět srdíčko ( miminko už ano) poslal mě na hcg a na další kontrolu mám jít teď ve středu. Taky jediný co řekl že je to 50/50. Děsí mě to, protože mě nejspíš chce poslat na revizi
Poslední MS byla na začátku listopadu ale ovulaci jsem měla na konci listopadu.
Dobrý večer jsem tady nová a moc se v tom nevyznám 😬 Chtěla bych se zeptat jeslí By mi někdo neporadil, mám takový problém od svých 9ti let Mám chronou chorobu je mi 21let, a nasadili mi Biologickou léčbu už v 11ti letech, Už mám asi 4 žádné mi nepomáhali teď jsem na sletaře, beru jen prednison, Doktor mi řekl že Děti mít nemůžu Že biolku nesmím vysadit Je tady někdo kdo stím má prosím skušenosti? Chtěla bych nějak poradit Začala sem brát Femibion 1 Vitamíny mi pomáhají mám i více chuť k jídlu přála bych si někdy mít děti snažíme se o to z přítelem ale pořád to nevychází myslíte si že je to tím že mám tu biologickou léčbu? Poradí mi prosím někdo?