Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sasanka30 ajé, chudák babička, ta si to musela vybrat pěkně
Ale s tím foťákem pobavilo
Ovšem je to smutné…
@Sasanka30 ono je to pro ty pribuzne hodne narocne na psychiku, clovek ktereho miluji a znaji cely zivot je najednou nekdo uplny jiny.Mizi zabrany a na povrh vyplouvaji pocity a potreby co byly cely zivot potlacovany,…My mame v domove hodne s onemocnenim Alzheimer.Taky doufam, ze me to nepotka, ale to clovek nikdy nevi.Jako da se to zjistit genetickym testem, ale kdo si to bude platit, ze jo.
@-Nora- píše:
@Sasanka30 Jejda, tak ty jsi si tedy s babockou take neco uzila…
Bylo to někdy smutné, ale i veselé historky, ale člověk to musel brát, tak jak to je ![]()
@Venetta píše:
@Sasanka30 ajé, chudák babička, ta si to musela vybrat pěkněAle s tím foťákem pobavilo
![]()
Ovšem je to smutné…
Jo to mě taky pobavilo. Přišli jsme k ni a chlap povidá: Babi neviděla jste tady foták a ona: Ne neviděla, jak to vypadá. Tak ji to popsal a ona: Jooo ta černá ošoupaná krabička? Tak na té jsem vydělala a pořidila si za ni noční stolek, ale od koho a kdy to už zas nevěděla ![]()
@Sasanka30 neměl z toho pak problémy, když by pracovní? Nebo je sám sobě pánem? ![]()
@Haku píše:
@Sasanka30 ono je to pro ty pribuzne hodne narocne na psychiku, clovek ktereho miluji a znaji cely zivot je najednou nekdo uplny jiny.Mizi zabrany a na povrh vyplouvaji pocity a potreby co byly cely zivot potlacovany,…My mame v domove hodne s onemocnenim Alzheimer.Taky doufam, ze me to nepotka, ale to clovek nikdy nevi.Jako da se to zjistit genetickym testem, ale kdo si to bude platit, ze jo.
Já vás všechny obdivuju, co tam děláte, asi bych to nedala, tohle bylo pro mě opravdu šokující období, davali jsme ji i do „školky“, že se tam o ni starali, než jsme přišli z práce, protože strach, že se ji jednou něco stane, byl hroznej. Ale pak už to bohužel nešlo, začla mít i halucinace, mě už ani nepoznala, když jsem k ni přišla, vytáhla na mě jednou sekerku, vubec netušim, kde ji vzala. Já tam za ni jezdím dvakrát ročně, bydlí ode mě 300km a je mi akorát do breku, když vubec nevi, kdo jsem, ale co mě vždy rozesměje, tak první co mi řekne je: Naval banány
Když ji dám jen jeden, tak řve na celé oddělení, že ji chci okrást a podobně, ale když ji je dám všechny, třeba pět a nějaký čokoládky a kupuju ji brumíka, tak ona všechno hned sní a chce ještě a to je pak problém ![]()
@Venetta píše:
@Sasanka30 neměl z toho pak problémy, když by pracovní? Nebo je sám sobě pánem?
No musel ho zaplatit a když kolegum řekl, že má za něj moje babča doma stolek k posteli, tak se poskládali a pomohli mu to zaplatit
![]()
@Sasanka30 Je to letracni s tim fotakem
, ale zase se tomu nechci smat, nebo nejak do toho rypat. Ja tohle moc neznam, protoze u nas se tohle nikdy moc nestalo neco podobneho. Jedine babicka zacala nejak pit, a kdyz mi byli 4 a byla jsem u ni na hlidani tak vypila 3 krabicaky a pak si vymyslela, ze ja ve 4 letech jsem ji,,zbila"
takze me muj tata odvezl a babicku uz jsem nikdy nevidela
![]()
@-Nora- píše:
@Sasanka30 Je to letracni s tim fotakem, ale zase se tomu nechci smat, nebo nejak do toho rypat. Ja tohle moc neznam, protoze u nas se tohle nikdy moc nestalo neco podobneho. Jedine babicka zacala nejak pit, a kdyz mi byli 4 a byla jsem u ni na hlidani tak vypila 3 krabicaky a pak si vymyslela, ze ja ve 4 letech jsem ji,,zbila"
takze me muj tata odvezl a babicku uz jsem nikdy nevidela
![]()
Oni pak už neví ani co mluví ![]()
@Sasanka30 tak aspoň že má chápavé kolegy ![]()
taky obdivuju všechny, co dělají v DD, @Haku , mám zdrávku a mamka měla pořád řeči, že po mateřské můžu dělat tady v domově, ale já bych tam nešla, asi bych to nedala…
@Venetta píše:
@Sasanka30 tak aspoň že má chápavé kolegy
taky obdivuju všechny, co dělají v DD, @Haku , mám zdrávku a mamka měla pořád řeči, že po mateřské můžu dělat tady v domově, ale já bych tam nešla, asi bych to nedala…
No předhazovali mu to hodně dlouho ![]()
Já bych to taky nedala, jak tam vždy ty dny jsem, tak z toho mam až ponorku, se tam i bojim těch lidí ![]()
@Venetta píše:
@Sasanka30 to už musí být člověk asi hodně odolnej…
Taky si myslim, se jim pak nedivim, že přijdou domu a daj si panáka…
@Sasanka30 no to jo…ještě když k tomu připočteš ty mizerný prachy…teda aspoň tady u nás v okolí…
@Sasanka30 Jejda, tak ty jsi si tedy s babockou take neco uzila…