Jsem velký spáč a mám miminko

5165
9.11.11 20:15

Jsem velký spáč a mám miminko

Ahoj holky,

chci se zeptat,zda je mezi Vami nekdo, kdo byl pred otehotnenim velky spac jako ja :mrgreen: klidne jsem mohla spat 12 hodin a porad to bylo na me malo. Tedka mame miminko a dela mi to docela problemy,ty co jste to mely podobne,upravilo se to casem?Nedokazu si predstavit,ze budu porad hodne nevyspala. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
960
9.11.11 20:19

Ještě před měsícem jsem byla jak přejetá, ted má prcek přes 5 měsíců a já jsem schopná jakžtakž fungovat třeba s 5ti hodinama spánku a ještě ne v kuse :-) Ale začátky byly krušný :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
9.11.11 20:20

ahoj, tak já se hlásím do klubu spáčů :mrgreen: Spala jsem hrozně dlouho, jak říkáš ty, kolikrát i 12hod. a spala bych klidně i víc. Ale to jen o víkendu, přes týden, když jsem chodila do práce jsem spala normálně těch 6-8hod.. Na režim s mimčem jsem si ale docela rychle zvykla - ono ani nic jiného nezbyde. Někdy si přijdu hodně unavená a ospalá, ale přes den nedospávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
9.11.11 20:20

Já jsem taky šílenej spáč a to teda nejen v těhotenství :mrgreen: :mrgreen: Když se narodila malá tak to byl mazec, to víš, že budeš unavená, ale časem se to trošku upraví, zvykneš si a až bude mimčo malinko větší tak bude určitě taky spáč - po mamince :lol: :lol: (aspoň ta naše teda je,takže po obídku se kliďo vychrupnu na 2 hodky s ní a v noci taky chrápe, takže je naštěstí po mě a ne po tatínkovi :pankac: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
9.11.11 20:21

znám moc dobře, ono ti tak nějak nezbyde, než si na ten chronický spánkový deficit zvyknout… si pamatuju, když jsem nadšeně vykládala, že jsem se konečně po několika týdnech vyspala tři hodiny v kuse a jak jsem čilá… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.11.11 20:22

Před těhotenstvím jsem prospala klidně i celej den :mrgreen: :mrgreen: Jsem hroznej spáč, spala bych pořád!
A v těhu už se to trochu odbouralo na konci.. Teď spím tak 5-6hodin a jsem ráda :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.11.11 20:23

Tak já jsem vždycky byla velký spáč, hlavně vyspávat až do poledne, to bylo super :lol: S prvním se to ještě dalo, sice bylo buzení na kojo v noci, ale najedl se a spal dál, dopoledne jsem zkrátka zůstala s ním v posteli, když spal, tak jsem spala taky (napojila jsem na prso a poměrně rychle usínala při koju).
Pak teda přišlo mezi 6 a 9m období, kdy se budil co hodinu, to bylo šílený, byla jsem hotová, nevyspalá, bolavý záda… Pak se naučil spát celou noc, tak byla pohoda.

Teď s druhým je to náročnější, nemůžu to jen tak zalomit přes den, když tu mám batole, bojím se, aby tu něco nevyvedl. Naštěstí teda teď chodí dopoledne do školky, vozí ho tam a vyzvedává muž, takže třeba dnes jsem si dopoledne hezky pospala.

Nicméně ano, někdy jsou dny, kdy padám na hubu a ano, dá se na to zvyknout :lol:
Naštěstí si člověk může dát kafe, nějaký sladký doping a těšit se na období, až bude dítko spát celou noc (a já osobně už se těším na dalekou budoucnost, kdy když se děti vzbudí, tak se budou umět sami obsloužit a já budu moct spát dál 8-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
9.11.11 20:23

jj to znám, jak já si užívala víkendy a spala i těch 12 hodin v kuse a pak ještě i 20 minut po obídku, ježiš to byly časy… Co se nám narodilo miminko, nemohlůa jsem si na tenhle nový režim vůbec zvyknout, zezačátky byly dvě prospaný hodiny v kuse, luxus, myslela jsem, že to snad ani člověk nemá šanci přežít :nevim: no, ale postupně se to zlepšovalo, když jsem spala v kuse čtyři hodiny, cítila jsem se skoro přespaně :mrgreen: a teď má prcek 14 měsíců a zadaří se a někdy prospí i celou noc a ty probděný noci jsou zapomenuty :think: ale byl to mazec, místy jsem musela najet na „robotí režim“ a nepřemýšlet, jak je to strašný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
9.11.11 20:26

Jojo taky jsem spala v těhu klidně až do 13:00 .
Ale teď už mi to prostě malá nedopřává.Jsem ráda , že max. do 8 se vyspím .
Ale neboj časem si zvykneš , nic jiného ti ani nezbude :wink:

A nemluvím když se teď měnil ten čas :zed: .

• Citovat
  • Upravit
lucenka
9.11.11 20:29

Ahoj taky jsem velký spáč. Dodržuju pořád přes den pravidlo: když spí miminko spí i maminka :) Večer ne to chodím spát pozdějc. Ale mám problém, když někam musím jet a nemůžu si dát dopolední spánek. To pak večer padám na ústa.

• Citovat
  • Upravit
598
9.11.11 20:34

Ahoj, taky hrozně ráda spím, přítel je teda ale snad ještě horší než já :D.. Nicméně, s malým miminkem prostě nemáš na výběr, ze začátku jsem byla fakt mrtvá, ale zvykla jsem si.. Teďka je to opět nanovo (ta přejetost), jsem znovu těhotná, takže opět únava v 1. trimestru.. a malá už přes den téměř vůbec nespí a vyžaduje stoprocentní pozornost.. Díky bohu, že aspoň spí od 8 do 8 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
9.11.11 20:35

dekuji holky, tak to jsem rada,ze nejsem sama :mrgreen: moje prvni,kdyz se Vojtik vzbudi - tak mu reknu: spi jeste,vytahnu prsicko a zkousim ho tim jeste „uspat“ no a kdyz to nevyjde,jdeme se koukat po byte (strasne rad se kouka a nerad nudi,vsechno musi prozkoumavat)a ja si rikam,ze by uz konecne mohl byt unaveny a on neni,oci me „rezou“ unavou a ja vymyslim cim ho uspat :mrgreen: pres den spi max. 45min,takze pro velkyho space nic moc,takze „cekam“ az se manzel vrati v 16,30h z prace a postarase a ja si jdu na chvili lehnout..az se nauci spat celou noc,jeee to bude parada,aspon tech 6 hodin v kuse… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
9.11.11 20:37

Anik a ty s nim takhle cestuješ přes den nebo v noci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
9.11.11 20:39

Myslím, že jsem si po sedmi letech trochu zvykla.  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
9.11.11 20:40

nastesti jen pres den,ale v noci ho mam u sebe v posteli - u kojeni hezky usne..obcas ho kojim tedy „normalne“ v sede,ale to mi prijde,ze je vic vzhuru a usne az za hodinu - hodinu pul,takhle si aspon oba prispime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí