Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nic, jsem horší a manžel nejhorší
Leda si internet nechat odpojit nebo dát pryč to, na čem na něj chodíš. Nám jednou proud nešel půl dne a to jsem najednou udělala práce jak za týden ![]()
Příspěvek upraven 31.07.13 v 13:19
Takhle závislost nepoznáš, nešla bych hned k Dr., já jsem na netu doma pořád, dělám u toho i jiné věci, ale venku mi absolutně nechybí, nemyslím na něj a na chalupě mě to vůbec neláká tam chodit, max. večer zkouknout maily. Tak proč bych se měla léčit?
Jsem na tom na chlup stejně, i když teď přes léto je to lepší, nejsem na netu tak dlouho… Osvědčilo se mi pořídit si diář a na každý den si rozplánovat něco z úklidu, nezabere mi to víc než 30 min denně a nikdy nemám nepořádek. ![]()
anonym 1
Ráno nezapínej počítač, jak ho člověk zapne, tak tam pár hodin stráví. Nejdřív udělej práci, potom si zapni net.
Šest hodin denně je opravdu hodně. Pokaždé si můsíš říct, že je život krátký na to, abys ho proseděla u počítače…
Já mám sice počítač také puštěný celý den, ale jen k němu odbíhám.
A jak to máš, když jsi venku? Nutká Tě jít domů kvůli PC?
A jestli vaříš a pereš a je to jen 6 hodin, tak je to ještě v pohodě. Kdybys od toho nevstávala vůbec a venku se bez připojení klepala, pak bych to jako problém vnímala. ![]()
Nevim, neznam. Spis, by me zajimalo, co tam hledas?? Ja projedu emimi, face, zpravy a nic jinygo me ani nenapada
Ahoj,
zkus si dávat čas na netu za odměnu. Třeba vyžehlím za půl hodiny, tak půl hodiny pak můžu být na netu…atd. Budeš tak rovnoměrně rozdělovat čas mezi práci a zábavu.
@tamata Jj, to je dokonce nejlepší, taky to tak dělám, protože se můžeš mezitím těšit, co tu zase bude za plamenné diskuse, co se k čemu zvrhne a kdo na tebe bude uštěpačně reagovat. ![]()
Mám problém, že trávím spoustu času prolézání internetu a nezvládám kvůli tomu domácnost. Strávím na netu zhruba 6 hodin denně. Udělat základní věci, jako uvařit a vyprat stihnu vždy. Manžel už nadává, že je doma nepořádek. Jsem na rodičáku a asi tam hledám spestření. Už jsem si říkala, že budu chodit na net jenom na půl hodiny denně, ale nevydržím to.
Co s tím?