Jsem závislá na internetu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1696
31.7.13 14:26

A jak máš starý dítě. Když jsem měla jen prvního syna, byla jsem na netu furt, ale jak rostl, chtěl si hrát, byla jsem tam míň a míň. Teď už vůbec před ním nemůžu zapnout pc, pak jen u mě stojí a žadoní, že chce pohádky a kouká, na co koukám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
31.7.13 14:35

Ja to delam stejne jako @tamata .Nesedim u toho, ale porad odbiham neco delat.Zkus to takto, doma bude vse udelane, pohrano s ditetem, ty spokojena, ze ti nic neuteklo na emimi :mrgreen: a manzel, ze je doma vse jak mam byt ;) Ja u toho stihnu uvarit, upect ( prave mi kyne testo na kolacky),vyprat, poskladat veci ze susicky, poskladat s malou po padesate puzzle, precist pohadku, pohoupat ji na houpacce atd… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
31.7.13 14:43

Tak pro me je nejvetsi hrob vynalez tabletu, pac jsem lina zapinat PC a to u tabletu nemusim, takze taky vyhniju u toho dyl, nez je zdravo, ale kdyz je potreba, tak si k tomu proste nesednu a nebo jak psala @tamata odbiham a popracovavam :) ale ja teda posledni dobou nestiham nic moc delat spis proto, ze jsme cely dny venku, nez ze bych brouzdala po netu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Edwardka
31.7.13 14:43

No nevím, ale zakládání diskuze na toto téma tvé závislosti určitě nepomůže.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.13 22:46

@Edwardka chtěla jsem vědět, jak moc jsem „mimo“

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.13 07:26

@palapa konkrétně nic, vždycky mě něco zaujme, tak na to kliknu a tak pořád dokola..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.13 07:28

@jane-e tak tablet mi nesmí do baráku, to už by byl můj konec :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.13 07:42

Já jsem za tuhle diskusi hrozně ráda moc se mi ulevilo když vidím že v tom nejsem sama a že je spousta maminek co radši sjíždí net než uklízí :P

Anonymní P.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.13 11:17

Mám pro tebe ještě jeden typ: začni číst knížky :) mě to moc pomohlo a na net si už vzpomenu hodně málo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.13 22:38
@Anonymní píše:
Mám pro tebe ještě jeden typ: začni číst knížky :) mě to moc pomohlo a na net si už vzpomenu hodně málo

Knížky čtu, chodím i do knihovny.Byla jsem 3 týdny bez internetu a šlo to, teď už tady zase čumákuju. Začnu studovat a bude klid. :cert:

• Citovat
  • Upravit
3765
1.9.13 22:43

Já čtu, chodím do knihovny, studuju a nepomáhá to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.13 22:59

@berca1977 nestraš,už jsem se domluvila, že mi manžel bude odvážet di práce kablík :jazyk: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
bobina5
1.9.13 23:39

By mě zajímalo jak je to teda s tou mateřskou, všechny matky se na venek tváří jaká je to dřina a jak nestíhájí nic kromě dítěte(a internetu v tomto případě). Kdy se věnujete těm dětem když sedíte x hodin u netu? Už ať jsem na mateřské jak tak tady koukám je to fakt dovolená.

• Citovat
  • Upravit
2429
2.9.13 11:41

Bobina5 však ženské zvládají přece dělat více věcí najednou, takže není problém být na netu a zároveň se věnovat dítěti, ale jo, mateřská je pro mě fakt dovolená, nepřetrhnu se :P :mrgreen: na mě přesně sedí tohle video: http://www.loupak.cz/…ske-dovolene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.14 10:11

Hlásím se do klubu závislých…nevím jak z toho ven a strašně mi to vadí :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex