Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím, přijde mi to jako blbý dotaz, připadám si jak důchodce, ti taky cítí bolesti při změnách počasí, ale vážně je to tak. Celou dobu v pořádku a teď…když se ženou bouřky, mění se počasí, mám hrozný bolesti v podbřišku. Ani ne přímo jako bolesti, spíš tlak, jako bych to měla dostat. A opravdu je to vždycky při změně počasí
fakt nevim, mátě to někdo také tak?
Jsem po dvou CS a vůbec o jizvě nevím. Ted jsem rok po druhém a jizva už skoro není vidět natož cítit. Jestli tě to bolí tak zajdi raději k doktorovi.
Mám za sebou dva císaře a určitě jí necítím při změně počasí…
vlastně ani jindy… ![]()
Ano, cítím, a to jsem po císaři už 4 roky. A nejen při změně počasí, ale i při ovulaci, menstruaci a nepřejte si vědět, co mi s ní dělaj zaražený prdy. ![]()
Me teda boli jizva i na dotek a kolem jizvy taky, bojim se, abych memela srusty, boli me to porad, jsem 6m po porodu.
Já jsem o jizvě nevěděla do doby, než jsem byla poslána na rehábko se zádama a tam mi ‚někdo-kráva‘ jizvu začala vytahovat-vytahovat kůži, ukrutná bolest (prý v rámci rehabilitace) a od tý doby mě to bolí jak čert, že zvažuju jít k doktorce
A zvažuju si někde stěžovat… Ale při počasí jizvy nebolí a to jich mám několik…
Při změně počasí ne, jen při kašli v leže na zádech s nataženýma nohama (trochu složitá konstrukce
) Nebo když mi na ni ve stejné poloze skočí děti ![]()
Mě při změně počasí bolí… tak tahá jizva po nástřihu. Poprvé taky, přešlo to cca po roce.
Jizva mě akorát občas svědí, ale to nemá souvislost se změnou počasí
jinak o ní nevím ![]()