Pracovní listy na metodu CLIL do diplomky

14
4.5.16 20:22

Jsem zoufala! Umis kreslit a mas cas? jednoduche detske obrazky

Vytvarim pracovni listy na metodu CLIL, ktere jsou soucasti me diplomove prace. Do tech listu jsem si stahla obrazky z netu, a byla jsem domluvena se slecnou meho bratra, ze mi je podle toho nakresli. Co cert nechtel, rozesli se. Pak jsem nasla nekoho pres internet na jinem foru, kdo mi slibil ze mi je nakresli, byla jsem tri mesice mimo CR a pres veskere online ujistovani, jak vse bezi, jsem po navratu zjistila, ze skutek utek. Nabidla se mi jina ochotna slecna, ktera je ale bohuzel uz 14 dni v nemocnici a od te doby o ni nemam zadne zpravy. Ac jsem ji prosila, at da co nejdrive vedet, kdyby se cokoli stalo a ja mela hledat nekoho jineho. Takze ted vubec nevim, na cem jsem.

A o co se jedna? Absolutne neumim kreslit, mam pred statnicemi, dopisuju diplomku a uz jsem z toho ma prasky. Puvodne jsem to resila uz v prosinci, protoze nesnasim reseni na posledni chvili, ale ted mi nic jineho nezbyva. A nutne hledam nekoho kdo by mel nasledujicich 14 dni spoustu volneho casu, ktery by mi mohl venovat. Mam soubor ve kterem jsou obrazky vlozene v potrebne velikosti, jedna se o male jednodussi obrazky, ale bohuzel jich je celkem hodne. Tyto obrazky potrebuji prekreslit (nejak podobne nemusi to byt totozne, iniciative se meze nekladou). Jsem samozrejme ochotna za to i neco zaplatit, ale zavratne sumy si nemohu dovolit. Rada Vas ocituji jako autora kreseb, podekuji Vam v diplomce a mohu nabidnout spolupraci na budoucim projektu, ktery by, pokud se zadari, mohl byt financovana z EU. A urcite to vylepsi karmu, protoze tim zachranite jedmoho totalne nestastneho a bezradneho clovicka.

Idealne kresba pastelkami, s vyraznejsi konturou. Prubezne skenovani v dobre kvalite nebo osobni predani v Praze, Hradci Kralove, Stare Boleslavi ci Sluknovskem vybezku.

Studenti maji zkouskove, kamaradky maji take pred statnicemi a ja jsem fakt leva, tak me napadl tento server. Treba se nejaka budouci maminka na rizikovem tehotenstvi nudi v posteli a uz ji nebavi cist knizky. Nebo kdokoli jiny samozrejme :-)

Prosim, ozvi se, ma zachrankyne, budu Ti neskonale vdecna.

Vy co jste stejne levi jako ja, nebo nemate cas a chut, zkuste aspon sirit dal, nemohu si dovolit to neodevzdat v terminu, jiz mam prislib pracovniho mista, kdyz ty statnice dam.

Za kazdou pomoc dekuji,

Klara

Příspěvek upraven 04.05.16 v 20:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
63
4.5.16 20:33

Pošli mi zprávu, podívám se na to, jestli by se mi do toho chtělo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
4.5.16 20:33

@ClarieS možná by pomohlo vložit 1-2 obrázky pro představu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
4.5.16 20:44
@ClarieS píše:
Vytvarim pracovni listy na metodu CLIL, ktere jsou soucasti me diplomove prace. Do tech listu jsem si stahla obrazky z netu, a byla jsem domluvena se slecnou meho bratra, ze mi je podle toho nakresli. Co cert nechtel, rozesli se. Pak jsem nasla nekoho pres internet na jinem foru, kdo mi slibil ze mi je nakresli, byla jsem tri mesice mimo CR a pres veskere online ujistovani, jak vse bezi, jsem po navratu zjistila, ze skutek utek. Nabidla se mi jina ochotna slecna, ktera je ale bohuzel uz 14 dni v nemocnici a od te doby o ni nemam zadne zpravy. Ac jsem ji prosila, at da co nejdrive vedet, kdyby se cokoli stalo a ja mela hledat nekoho jineho. Takze ted vubec nevim, na cem jsem.

A o co se jedna? Absolutne neumim kreslit, mam pred statnicemi, dopisuju diplomku a uz jsem z toho ma prasky. Puvodne jsem to resila uz v prosinci, protoze nesnasim reseni na posledni chvili, ale ted mi nic jineho nezbyva. A nutne hledam nekoho kdo by mel nasledujicich 14 dni spoustu volneho casu, ktery by mi mohl venovat. Mam soubor ve kterem jsou obrazky vlozene v potrebne velikosti, jedna se o male jednodussi obrazky, ale bohuzel jich je celkem hodne. Tyto obrazky potrebuji prekreslit (nejak podobne nemusi to byt totozne, iniciative se meze nekladou). Jsem samozrejme ochotna za to i neco zaplatit, ale zavratne sumy si nemohu dovolit. Rada Vas ocituji jako autora kreseb, podekuji Vam v diplomce a mohu nabidnout spolupraci na budoucim projektu, ktery by, pokud se zadari, mohl byt financovana z EU. A urcite to vylepsi karmu, protoze tim zachranite jedmoho totalne nestastneho a bezradneho clovicka.

Idealne kresba pastelkami, s vyraznejsi konturou. Prubezne skenovani v dobre kvalite nebo osobni predani v Praze, Hradci Kralove, Stare Boleslavi ci Sluknovskem vybezku.

Studenti maji zkouskove, kamaradky maji take pred statnicemi a ja jsem fakt leva, tak me napadl tento server. Treba se nejaka budouci maminka na rizikovem tehotenstvi nudi v posteli a uz ji nebavi cist knizky. Nebo kdokoli jiny samozrejme :-)

Prosim, ozvi se, ma zachrankyne, budu Ti neskonale vdecna.

Vy co jste stejne levi jako ja, nebo nemate cas a chut, zkuste aspon sirit dal, nemohu si dovolit to neodevzdat v terminu, jiz mam prislib pracovniho mista, kdyz ty statnice dam.

Za kazdou pomoc dekuji,

Klara

Příspěvek upraven 04.05.16 v 20:35

posli mi alespon 2 obr. do sz a uvidíme co se s tím dá dělat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
4.5.16 20:50

Klidně mi pošli co potřebuješ, nějak jsem nepochopila o co se přesně jedná. Překreslovat rukou, přes pauzák? Po večerech se celkem nudím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
4.5.16 20:54

A to musí být od jednoho autora? Co třeba to rozdělit do několika sekcí a každý může udělat část. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
4.5.16 20:54

@ClarieS Pošli mi, prosím, do zprávy mail. Mám kamarádku, jejíž dospělá dcera je vážně nemocná, ale výborná kreslířka. Aktuálně by nutně potřebovala zaměstnat. Možná by to pomohlo oběma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.5.16 21:05

Jeste tak hodku muzu byt jen na mobilu. Pokousim se Vam to holky vlozit na uschovnu, ale nejradsi bych ten mobil hodila z okna. Vubec nespolupracuje. A dekuju za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.5.16 21:14

odkaz

http://ulozto.cz/…predlohy-pdf heslo „obrazky klara“ a bylo by to jen po stranu 9 po slovo prilohy, na prilohy se kliden vykaslu, hlavne at mam ten zaklad. Tak se na to mrknete a kdyztak mi reknete.

Jinak spise nez pres pauzak jsem myslela nakreslit trosku po svym, jine barvicky a tak, at to presne nekradem.

dekuju za zajem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.5.16 21:17

Reakce na to, ze by to mohlo byt rozdeleno mezi vice autoru: jako je to moznost, ale celkem jsem si vyhrala v jednotnem vzhledu celeho toho souboru 20 temat a jsem takovej potrhlej puntickar co chce mit vsechno stejny. Nejsem to schopna moc racionalne vysvetlit, ale to ze jsem byla ochotna jet 100 km, abych si na posledni rok vejsky mohla sehnat stejny desky, jako jsem pouzivala predchozi ctyri roky a prestali je prodavat, jen z duvodu, aby to vsechno vypadalo stejne, asi mluvi za vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
4.5.16 21:25

@ClarieS je jich teda celkem dost…a co se týká jednotného stylu - v tom souboru jsou též nejednotné, tak bych v tom zase takovou překážku neviděla. Máš tam i nějaké zákazové(resp. by se to dalo roztřídit do skupin) a zájemkyně by si to mohly „rozebrat“. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.5.16 21:25

Rada zodpovim jakekoli dotazy, pokusim se lepe vysvetlit atd. v tom Pdfku jsou poznamky jeste pro puvodni slecnu, jedna se o vycuc obrazku ze vsech tech pracovnich listu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.5.16 21:32

To prave byla takova moje naivni idea, ze se to krapet tim jednim autorem sjednoti, ono kdyz hledas obrazek, ktery nalespon trochu odpovida tem tematum, tak kolikrat at se snazis sebevic, tak se jednotny styl nepodari najit, Ja myslela jako jednostnosti celkove upravy, cleneni, barevnostne atd. Az se s nekym domluvim, tak mam i urcite predstavy, co se tyce barevneho ladeni atd.

PS: jak se tu reaguje jen na jeden prispevek? @Malaga

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.5.16 21:35

Ale ted mi tedy fakt tece do bot, takze mozna i na Tva slova dojde a budu muset ze svych idealu slevit @Malaga :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
4.5.16 21:40

@ClarieS ber to tak, že to upoutá pozornost, nebude to monotónní a bude to lépe zapamatovatelné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze