Jsou nam 4 mesice a porad spinkame

klodet987
7.10.15 10:59

jsou nam 4 mesice a porad spinkame

Ahoj všichni chtela jsem se zeptat a poradit. Mam skoro 4 mesicniho synka a on porad jen spinka :( vztane na papu a zase spí :( nevim jestli je to dobre a nebo jestli se s nim neco nedeje.. nebo jestli to nedela treba to pocasi :(.. poradite mi?.. nevim jestli mam zajit k doktorce

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1113
7.10.15 11:03

Jej já též měla takto spavé dětičky. A syn do dvou let chodil dopo i odpo spinkat a večer v 19 spal myslím, že když děti jsou spokojené nic je netíží tak spinkají myslím u miminek samozřejmě i některé maminky co se těší na miminko pak miminko probrečí od rána do rána nevím já měla spavé obě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
7.10.15 11:06

Mezi spanim neni vubec vzhuru? Syn taky spaval hodne do 3 mesicu, ale tak ve 4 mesicich uz byl 2 hodiny mezi spanim vzhuru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
7.10.15 11:07

No spavé děti bývají..a co jinak projevy v době kdy je vzhůru? Pase koníčky dobře, dává dlaně k sobě, žvatlá aktivně..sleduje obličej i hračku všemi směry, probouzí se na hlasitý zvuk? Co doktorka na tříměsíční prohlídce..? Je to zvláštní, že spí tak dlouho..máme stejně starou holčičku a spí tak cca hoďku dopoledné, to samé odpoledné..pár krátších spánků sem tam, jinak je pořád vzhůru, hrajeme si, povídáme a tak.. Ale jestli výše uvedené věci malý dělá, tak bych se neznepokojovala, jinak radši zařádat si o vyšetření na neurologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klodet987
7.10.15 11:08

Ted se mi ulevilo moc Vam dekuju :)… a kdyz bude takhle porad spinkat nebude… jak bych to rekla… nebude pak takovej spomalenej… pripada mi ze kdyz porad spinka jak kdybych ho nebavila :D jako kdyby se nudil… juj ja fakt nevim jak bych to vysvetlila.. pisu to jinak nez myslim :D treba me pochopite

• Citovat
  • Upravit
klodet987
7.10.15 11:11

Ano kdyz je vzhuru… tak se smějem, povidame si.. on mi toho nakeca téééda.. kouka si na rucicky dava si je do pusy… pozoruje co se kolem nej deje kdyz teba projdu nebo odchazim tak se normalne otaci… na zvuky reaguje tohle je vse ok a asi je ok i to spinkani :) on je takovej spac uz od narozeni…

• Citovat
  • Upravit
20777
7.10.15 11:11

@klodet987 Hihi, pokud plánuješ více dětí, tak věz, že minimálně při tom druhém si budeš přát, aby dítě bylo spavé :lol: Nemá smysl cokoliv urychlovat, každé dítě má svůj čas. Užívej si toho, že spinká, třeba ak z něj bude pěkný drak a ještě budeš s láskou vzpomínat na ten klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
7.10.15 11:14

Tak nevím, ten můj rošták, 4,5 měsíce, by byl zase nejraději pořád vzhůru. Někdy spí i jen hodinu přes den a je pořád čilej, usměvavej a chce si hrát. Pak zase naopak prospí celej den a budí se jen na jídlo, ale to je spíš zázrak. Bud ráda, že máš takového spáče :lol: Nestíhám takhle navařit, uklidit…ale tak hlavně, že je prcek spokojenej :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
7.10.15 11:28
@klodet987 píše:
Ano kdyz je vzhuru… tak se smějem, povidame si.. on mi toho nakeca téééda.. kouka si na rucicky dava si je do pusy… pozoruje co se kolem nej deje kdyz teba projdu nebo odchazim tak se normalne otaci… na zvuky reaguje tohle je vse ok a asi je ok i to spinkani :) on je takovej spac uz od narozeni…

No tak pak bych se neznepokojovala..:))a děkovala za to, že můžu stihnout i spoustu věcí okolo :). Já jsem si říkala, že malá bude spává po mě, když jsem celý těhotenství pořád spala a ono ne.. :mrgreen: :mrgreen: ale naštěstí to ani není ten druhý extrém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30833
7.10.15 11:43

@klodet987 první dcera byla taky taková, do 3 měsíců spala prakticky celý den a celou noc, půl hodiny byla vzhůru, pak se najedla a 3h spala a takhle pořád dokola…ve dvou letech spala 2× denně ještě a večer chodila v 19h.
Ta mladší je úplný opak, je to o dost horší - je jí 13m a spí už jen 1× denně :zed:
Pokud se v době bdění projevuje aktivně a přiměřeně věku, tak bud ráda, že máš spoustu času pro sebe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
7.10.15 11:50

@klodet987 To je provokace toto :zed: :mrgreen:
Ne, teď vážně. Buď ráda, je to v pořádku, podle toho, co popisuješ :D On ti to vynahradí později (pravděpodobně), tak si to teď užívej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí