Jsou vaše dcery podobné tchýni?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
714
8.10.11 13:10

Terezka je celý manžel. Nos má naštěstí můj. Ale křičí kvůli všemu jako tchýně. :pankac: Taky měla po tchýni velká prsa, když se narodila a vlasy má hřebíky taky po tchýni. To já měla spíš takové chmíří, ale husté. Snad už víc po ní nebude. :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
8.10.11 13:11

U nás to platí jen na 50%. Jsem ze dvou sester - já jsem dokonalá kopie mamky tchýně/tátovo mamky a moje segra je spíše mamky tchán/tátovo táta. Po mamce žádná z nás ani naše děti nejsme.
Mám dítě - je to celej tchán/manželovo táta.
Segra má syna - je to celej jeho strejda.
Zdá se tedy, že ty „maminkovský“ geny se tedy nepředávají hned v první generaci přímo na „svoje“ dítě :think:
No ale co si budeme povídat - mít dítě po tchýni by se mi moc nechtělo (hlavně tedy povahově :oops: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
8.10.11 13:11
Dana27 píše:
Manžel je celá matka a naše dcera je celá manžel, takže tady to sedí dokonale. Dcera je tchýni podobná, nos má úplně její. Doufám jen, že povahově po ní nebude. :mrgreen:

U nás je to úplně stejné, včetně komentáře o povaze 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6866
8.10.11 13:21

Ahoj
Já dcery nemám. Alá jsem podobná babičce (tátově mámě). Švagrová je celá tchýně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
8.10.11 13:41

Bohužel je:-( A hlavně má po tchýni velmi, ale opravdu velmi silný a nepřeslechnutelný hlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
8.10.11 13:56

Abych ještě doplnila, není tím myšleno pouze např. tvar a barva očí či vlasů. Ale celkově genetický materiál, jako tvar postavy, sklon ke stejným nemocem, výška atd.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
8.10.11 13:56

Tak moje 18tiletá dcera je v obličeji celá po mně,i vlasy má po mně.Postavou je ale bohužel do tatínkova rodu,takže jako tchyně a švagrová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
8.10.11 14:08

tak ja som podobna mame, hlavne povahou, a dcerka je podla mojich fotiek komplet moja kopia :-DD povahou je mix manzela a mna ale manzel po tchyni rozhodne nie je , jeho tata ma dalsich dvoch synov, a ako som videla fotky tak manzel je si s nimi dost podobny, takze nastastie snad tchyni v malom mat nebudem :-D to by som vazne nepredychala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
8.10.11 14:14

jo a vyskou bude tiez do nasej rodiny , bezna vyska az do dvoch metrov, manzelov otec mal tiez dva metre, tchyne je nizka, mozno 160 cm a nicolka ma uz teraz vysku vyrazne vyssiu ako by mala mat podla tabuliek :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
8.10.11 14:25

Tak nazev tyhle diskuze me dostal :mrgreen: Obe moje dcery jsou na tatinka, ale jak on rika „Cela babicka“, a to obe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
8.10.11 14:48

U nás to tiež platí. Muž je celá jeho maminka a naša dcéra je je celý tatínek. Keby som ju neporodila, ani neverím, že je moja :mrgreen: Ja, tmavooká tmavovláska a ona, modrooká svetlovláska :lol: Je síce ešte malá, ale podoba sa fakt nezaprie a začína sa už rýsovať i povaha a ani v tomto žiadna zmena :mrgreen: Už som od známych počula i to, že je strašne podobná svojej babičke, (mužovej matke). Ja ju nepoznám, už nežije, nemožem súdiť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
8.10.11 15:08

Já jsem tátově mámě podobná, ale nevím, jak na tom byla povahově. Zemřela, když jsem byla malá, a doam jsem se na to nikdy neptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.10.11 15:34
Rampepurna píše:
Zdá se tedy, že ty „maminkovský“ geny se tedy nepředávají hned v první generaci přímo na „svoje“ dítě :think:

Tak to Samík je celý já, jak můj klon, akorát s pindíkem :mrgreen: Včetně tvaru postavy…

Já mám postavu jinou, než babička, jsem hruška, babička byla spíš jabko, povahu doufám, že mám jinou, že taková semetrika nejsem :mrgreen: I když něco podobného by se asi našlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.10.11 16:39

Čoveče, já ti nevím na koho jsem podobná. Myslím že na nikoho. :think: Jsem já vůbec jejich? :lol:

Babičku z tátovy strany jsem nepoznala. Z fotek vím, že nebyla nijak velká, měla nadváhu, cukrovku a byla moc hodná (prý bychom byli nesnesitelně rozmazlení, kdyby žila :wink: ) a taková kulaťoučká. Já jsem vysoká, spíš štíhlá, protáhlý obličej. Vlasy a oči nevím jaké babička měla, jestli je máme stejné, to jsem se nikdy nepatala… :think:

Jinak jeden můj syn je celý manžel, druhý je prý víc na mého tátu (ale to se teprve uvidí, to říkají druzí, já to tam nevidím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.10.11 16:46
Kallkapa píše:
Abych ještě doplnila, není tím myšleno pouze např. tvar a barva očí či vlasů. Ale celkově genetický materiál, jako tvar postavy, sklon ke stejným nemocem, výška atd.. :wink:

Šmarja mě nestraš, že budu mít cukrovku, těžkou nadváhu a umřu v 50 letech. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová