Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamarádka zvonek vypíná, když jdou děti spát.
Příspěvek upraven 03.10.11 v 15:45
taky bych odpojila zvonek, nic jiného asi fungovat nebude, když si nedá říct ![]()
Vypnout zvonek a nebo jí probuzené děti dát, ať si to s nimi užije!
Nechápu jak tohle dospělý člověk nemůže pochopit ![]()
Přesně tak… Jedině vypnout zvonek, když spí.
Nebo že bys na ni přišla „jemně“ zazvonit občas třeba ve dvě ráno? ![]()
Vypnout zvonek…
jestli to nejde,ceduli na dveře---NEZVONIT!!!!!!!!!!
Zizalka píše:
Přesně tak… Jedině vypnout zvonek, když spí.
Nebo že bys na ni přišla „jemně“ zazvonit občas třeba ve dvě ráno?
geniální
dík… prubnu to aby viděla jaký to je pro ty dvě batolata když se denodenně budí trhnutím..asi bude mít paní máma krušnej týden… ba ne.. nejsem magor.. na zvonek se bude muset mrknout muž… moc nevim jak to funguje…
Petra Z píše:
Vypnout zvonek…
jestli to nejde,ceduli na dveře---NEZVONIT!!!!!!!!!!
to by bylo supr ale ona by sešla dolů a zvonila od hlavního vchodu… vím, že to dělá naschvál.. můra šedivá… :/ začíná to ze mě dělat cvoka.. svoji 4 letý dceři bych to vysvětlila rychleji než týhle paní… jak je to možný :/
tak holt ten zvonek…
at se na to muž podívá,udělá tlačítko a je to..
aby pak ale nebušila na dveře ![]()
Zkusmo ho přelepit velkou cedulkou s patřičným nápisem v době, kdy děti půjdou spát, pokud to nezabere, odpojit i za cenu, že se bude muset odpojit natvrdo a nedozvoní se nikdo celý den. My máme naštěstí zvonek na baterky, tak je můžu vytáhnout. Takže pokud máte drátovej, pořídila bych místo něj tenhle a budeš mít možnost to vypojit.
A pak jen doufat, že nebude klepat a bušit na dveře.
![]()
mno elektrikařině rozumí.. by mohl nějak pořešit.. jen se bojim, že když ji vezmu to „crrrrr“ tak je vážně schopná do dveří kopat aby je vzbudila.. příjde mi to jako její potřeba… že jí ten den nebaví žít když se jí nepodaří vzbudit dvě děti…
No já nechápu, k čemu vlastně zvonek máte
Já ho normálně zrušila. Stejně zvoní jen votrapové, co nabízí ptákoviny, nebo tchýně
pošťačka se ani nenamáhá a vítané ohlášené návštěvy mají na mě mobil.
jak mam naučit tu starou k… zvonit… už milionkrát jsem ji prosila div ne na kolenou, že mám malé děti které po obědě a večer po somé spí.. ona vždycky v tu dobu příjde a opře se o ten zvonek… není blbá, ani bůhví jak stará aby tohle nepochopila a nemohla mi udělat tu rados ta respektovat moji domácnost… abych měla aspoň ty dvě hodinky denně od malých klid, mohla se bez hltání najíst, poklidit si, sednout si k televizi a slyšet ji.. mám zlaté děti, které mi ten prostor pro vydechnutí denně dopřávají ale tchýni která mi veškerý režim ničí … přesně jsem ji zopakovala v kolik chodí spát, kdy se budí a že mi zkutečně nevadí když příjde když jsou vzhůru…ale v ten čas ať proste na zvonek nesahá…
tak dnes opět tak až jsem nadskočila a přísahám bůh, že na něj sáhne ještě jendou a tu ruku ji zlomim :/
máte zkušenost? Jak vysvětlit dospělému člověku tak primitivní věc? Mučí mě tím už rok, dennodenně.. už nevim kde brát trpělivost na to abych se k ní zvládala chovat slušně..