Jste spokojené s kosmetikou LR?

6094
30.6.14 20:52

Jste spokojené s kosmetikou LR?

Ahoj dámy, používáte některá pleťovou kosmetiku od LR? Jste spokojené? Přemýšlím o koupi, tak se zajímám :-). Předem děkuji za vaše zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
30.6.14 21:01

Myslíš La-Roche? Za mě nejlepší kosmetika kterou jsem kdy vyzkoušela, tedy ta pečující, konkrétně na citlivou plet :) Neznám lepší micelárku, krém na obličej a na tělo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
30.6.14 21:03

Mám teď gel na čištění pleti a krém na aknózní pleť a hoří mě celý obličej a komplet se olupuji. Pálí to jako Čert. Mě nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
30.6.14 21:09

Používám odličovací mléko, pleťové tonikum, pleťový krém, extra bohatý krém na ruce, dětskou kosmetiku + další produkty a se všemi jsem spokojená. (Nedělám reklamu, odpovídám jen na dotaz, přidávám svou zkušenost.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
30.6.14 21:11
@Melody 4 píše:
Myslíš La-Roche? Za mě nejlepší kosmetika kterou jsem kdy vyzkoušela, tedy ta pečující, konkrétně na citlivou plet :) Neznám lepší micelárku, krém na obličej a na tělo :)

Myslím, že myslí kosmetiku LR s aloe vera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
30.6.14 21:15

Myslim kosmetiku LR. Zaujala me pletova rada s Q10, dale kolagen, je toho vic, to bych se jeste rozhodla, jen me zajima, zda jste s tim spokojene a opravdu je to na pleti znat, ze je vyzivena a hydratovana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.8.14 19:44

@IvaB môžem sa ťa spýtať? aké pleťové tonikum si našla v LR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
29.8.14 21:17
@michaelss píše:
@IvaB môžem sa ťa spýtať? aké pleťové tonikum si našla v LR?

Používám Aloe Vera Pleťovou vodu (50 % AV), pak mají ještě asi dva druhy pleťové vody bez Aloe Vera.
Já teda pleťovou vodu a pleťové tonikum považuju za jedno a totéž, ale možná nejsou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plamí
31.8.14 18:59

Já LR kosmetiku nepoužívám, jednak mi sama o sobě nesedí a druhak mě nedávno rozesmál katalog, kde nabízeli korále " z pravého dřeva" za pouhých 350 Kč. No nekupte to, z pravého dřeva.
Já jsem netušila, že topím na chalupě takovou vzácností.
Ne ale vážně, nechci nikomu kazit kšefty, ale je to zoufale předražené a přitom nic moc.

• Citovat
  • Upravit
1013
8.9.14 08:58
@goldenka píše:
Mám teď gel na čištění pleti a krém na aknózní pleť a hoří mě celý obličej a komplet se olupuji. Pálí to jako Čert. Mě nesedí.

Který přesně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
8.9.14 09:04
@Plamí píše:
Já LR kosmetiku nepoužívám, jednak mi sama o sobě nesedí a druhak mě nedávno rozesmál katalog, kde nabízeli korále " z pravého dřeva" za pouhých 350 Kč. No nekupte to, z pravého dřeva.
Já jsem netušila, že topím na chalupě takovou vzácností.
Ne ale vážně, nechci nikomu kazit kšefty, ale je to zoufale předražené a přitom nic moc.

Nic moc?
No kde máš parfém s tak vysokým podílem vonných olejů jako má LR za cenu 600 - 1 200 Kč?
Jo a korále z pravého dřeva od jakékoliv jiné značkové firmy budou stát o pár stokorun víc. Tím nemyslím Avon nebo Oriflame. Proto se dnes prodává ohromné množství levných napodobenin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plamí
8.9.14 17:58

To víš že jo, dealerko/ dealere.
Asi tak. Korále z pravého dřeva stojí většinou pár kaček, opravdu je netřeba kupovat u těchto firem… :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :D :D :D na Fleru najdeš lepší a i když si koupíš pár korálů z pravého dřeva, že by sis třeba uvila něco autorského, málokdy stojí jeden víc než dvě koruny…není to přece vinutka.

Panebože.
No nic, lépe nehodnotit. K LR mě taky lákali, ať jdu prodávat, taky jsem se zůčastnila v TOP hotelu toho vymývání mozků a opravdu to tam ty lidi žrali…akorát že já mám vystudovanou chemii, a zaměření na kosmetiku, takže jsem ty bláboly skutečně nedoposlouchala…palec dolů.

• Citovat
  • Upravit
Plamí
8.9.14 18:05
@Lexoid píše:
Nic moc?
No kde máš parfém s tak vysokým podílem vonných olejů jako má LR za cenu 600 - 1 200 Kč?
Jo a korále z pravého dřeva od jakékoliv jiné značkové firmy budou stát o pár stokorun víc. Tím nemyslím Avon nebo Oriflame. Proto se dnes prodává ohromné množství levných napodobenin.

levných napodobenin korálů z pravého dřeva. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ježíšikriste, to se nedá,. levných napodobenin pravého dřeva? ne, tomu se snad ani nedá věřit. Bože.
vysoký podíl vonných olejů? Ale neříkej? Oleje jsou jen nosiče a nesou silice, na množství oleje nesejde, jde o míru silic. Pokud já vyrobím nějakou enfleráž, tak nejde o míru tuku, ale právě zas jen silic, kolik se na ně navázalo.
Prosím tě, dál mě vynech, to fakt nejde.

• Citovat
  • Upravit
1013
8.9.14 18:51
@Plamí píše:
levných napodobenin korálů z pravého dřeva. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ježíšikriste, to se nedá,. levných napodobenin pravého dřeva? ne, tomu se snad ani nedá věřit. Bože.
vysoký podíl vonných olejů? Ale neříkej? Oleje jsou jen nosiče a nesou silice, na množství oleje nesejde, jde o míru silic. Pokud já vyrobím nějakou enfleráž, tak nejde o míru tuku, ale právě zas jen silic, kolik se na ně navázalo.
Prosím tě, dál mě vynech, to fakt nejde.

Nic jsi nepochopila. Žij si dál ve své samolibosti. :)
LR je totiž značka. A to že k výrobku napíše, z čeho je vyroben je normální, nebo není? Ty si snad v letáku přečteš korále a potom v obchodě zjišťuješ, jestli jsou ze dřeva nebo z plastu?
A vonný olej je technický termín. V parfemovém průmyslu má přesně definovaný podíl vonných silic, který musí obsahovat. Vyrábí se totiž většinou lisováním a nikoliv macerací respektive macerace je jen vyjímečně..Třeba na 1 kg 100% růžového vonného oleje je třeba minimálně 2000 kg růžových okvětních plátků. To určuje i jeho cenu. Samozřejmě, že levný nekvalitní parfém se dá vyrobit z oleje vzniklého macerací.
Jak jinak by jsi chtěla primárně určovat kvalitu parfému a rozdíly mezi parfémy a třeba toaletními vodami než množstvím vonné esence tedy oleje, protože parfém se skládá z vody, lihu a vonných olejů.
Navíc ve světě je jen pár výrobců prvotřídních parfémů a hádej kde jsou a kolik jich asi tak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
9.9.14 08:47
@Plamí píše:
To víš že jo, dealerko/ dealere.
Asi tak. Korále z pravého dřeva stojí většinou pár kaček, opravdu je netřeba kupovat u těchto firem… :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :D :D :D na Fleru najdeš lepší a i když si koupíš pár korálů z pravého dřeva, že by sis třeba uvila něco autorského, málokdy stojí jeden víc než dvě koruny…není to přece vinutka.Panebože.
No nic, lépe nehodnotit. K LR mě taky lákali, ať jdu prodávat, taky jsem se zůčastnila v TOP hotelu toho vymývání mozků a opravdu to tam ty lidi žrali…akorát že já mám vystudovanou chemii, a zaměření na kosmetiku, takže jsem ty bláboly skutečně nedoposlouchala…palec dolů.

Vystudovala jsi chemii se zaměřením na kosmetiku a hodnotíš nějaký produkt bez znalosti o jeho výrobě a složení?
Tak to jsi genius nebo lžeš.

Tak doporuč ostatním, které parfémy a která kosmetika je podle Tebe nejlepší. Kterou značku považuješ za tu úplně nej. Docela by mne to zajímalo, ať mi rozšíří obzory někdo studovaný. Jo a kde že jsi tu chemii se zaměřením na kosmetiku studovala? Předpokládám, že jsi Mgr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí