Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám teda s poštou ohledně balíků docela dobré zkušenosti. Zmiňuješ „dnes podáte, zítra dodáme“, na to jsem se na poště ptala a paní za přepážkou mi řekla, že to se týká jen podnikatelů (nevím v jakém smyslu
, nepátrala jsem po tom).
Mám ale problém s naší doručovatelkou, která místo aby zazvonila a dala nám doporučenou poštu osobně, vhodí raději do schránky lístek a my pak musíme na poštu. Nejvtipnější na tom je, že důvod nedoručení udává „vchod uzamčen“ , přestože schránky máme až uvnitř toho uzamčeného vchodu
Takže jak se přes ten uzamčený vchod dostala je nám záhadou ![]()
Bohužel mám stejnou zkušenost jako zakladatelka… naše kancelář často posílá dokumenty poštou. Ale dodání druhý den??? Trvá to několik dnů… je to fakt mazec. A několikrát už mi i poštu ztratily, nebo se mi vrátila, že je to nedoručitelné a prokazatelně to doručit lze.
Stejně jako když banka muži posílala kódy pro internetbanking, tak mu to napoprvé pošta nedoručila a jako nedoručitelné vrátila bance! A to jsem v to dobu byla po revizi neustále doma ![]()
Já myslím že je to skoro všude, mě balík chodí cca 4-5 dní od odeslání. Několikrát se mi stalo že přišel až skoro za dva týdny. Tak je to i obráceně když něco posílám já a je jedno kam to je. Pro vyzkoušení jsme s kamarádkou poslali balíček do vedlejšího města a co se nestalo, balíček dorazil za 3 dny ![]()
@Naima Bydlím na vesnici a zazvoní jednou-letím jako splašená otevřít a ona už je v prdeli
Nedávno mě to říkala i sousedka, která seděla na dvoře, zvonek, hned otevřela a paní pošťačka už byla o dva domy dál.Prostě cinkne pro čistý svědomí a nazdar.
Pokud má pro mě balík, který je na dobírku tak ho musím zaplatit a ona mě ho za cca 15minut hodí za vrata-až odjíždí z vesnice. Takže kdyby se na mě vybodla, nemám peníze ani balíček. Pokud je už předem zaplacený, tak mě nechá podepsat, že jsem ho převzala a opět mě ho za hodnou chvíli mrskne za vrata. Takže kdyby ho nedoručila, nikdo jí to nedokáže, protože já převzetí podepsala. No začínám uvažovat, že ji budu muset zkrotit, takový praktiky se mě nelíbí. ![]()
já s poštou jako takovou jsem, ale s naší doručovatelkou rozhodně ne, neobtěžuje se zazvonit s doporučeným dopisem i když jsem jí nechávala na schránce vzkaz že jsem doma, ať cinkne
Jinak heslo „dnes podáte, zítra dodáme“ platilo pro obchodní balíky, ne pro obyčejné
Z tohoto týdne má dvě zkušenosti, v úterý jsem posílala doporučený dopis, ve středu byl doručen a včera jsem si objednala něco přes mmb a dle sledování mám dnes balíček k vyzvednutí
(vše ve středočeském kraji)
@Naima píše:
Není pošta jako pošta. Už jsem v jedné diskuzi psala, že ve velkoměstě byly problémy - balíky nechodily nikdy, v lepším případě hodili doručovatelé 1. oznámení o nezastižení, ve valné většině případů až za čas 2. oznámení o nezastižení. Balíky se vůbec neobtěžovali rozvážet, výzvy mi házeli do schránky i tehdy, kdy jsme byli prokazatelně doma - vůbec se neobtěžovali zazvonit. Tehdy jsme začali ČP cíleně ignorovat a využívat služby PPL, DHL apod. Nyní bydlíme na maloměstě - malé lehké balíčky roznáší přímo paní doručovatelka, větší věci vozí autem. Balíčky mi chodí vždycky, velice rychle (mám je tu opravdu druhý den po odeslání), doručovatelé jsou milí, zvoní i opakovaně, aby dali šanci dojít ke dveřím, příjemně naladění. Za takové služby se ČP skutečně stydět nemusí, díky tomu jsem se k nim opět vrátila.
Nejsem, navíc v poslední době - jsem po několika stížnostech z mé strany obviňována, že chyba je na mé straně ![]()
U nás rozváží balíky maloměsto a taky se neobtěžují doručovat - měla jsem štěstí, když mi během dvou dnů poté, co se balík uloží na poště, přistane ve schránce oznámení.
Tak dostali sodu přes chlapa, pak přeze mě, pak jsem napsala stížnost na centrálu (došla odpověď, že to s nimi bylo důrazně vyřešeno) - a jsem připravená psát stížnosti tak dlouho, dokud je nevycvičím. Ono prostě všechno přes PPL nebo DPD poslat nejde, některé e-shopy je nepoužívají.
Jinak dopisové doručovatelky jsou fajn a v pohodě, na vsi by asi jinak ani nepřežily ![]()
A praktický tip - zásilky lze sledovat přes jejich stránky - pokud to jde, tak si vyžádám od zasílatele podací číslo a koukám, kde to vázne.
Vidím zásadní problém nejen v tom, že pošta dělá jeden kiks za druhým, to by se dalo svést na konkrétního zaměstnance (ale že jich tam těch neschopných mají opravdu neobvyklou koncentraci
), ale hlavně v tom, že pokud je podána stížnost nebo reklamace, jednají s vámi jak s kusem hadru, prakticky bez výjimky. Všude. Ať to pošlete emailem, poštou, stěžujete si přímo na konkrétní pobočce, tuhle mě i seřvala paní na reklamacích na Hlavní poště v Praze. Peníze za ukradený balík jsem z nich páčila dva měsíce a mám pocit, že jsem je získala spíš díky tomu, že už s tak hnusnou a vlezlou ženskou nechtěli mít kvůli pitomé pětistovce co do činění, než by uznali, že na ně mám nárok. Jo a poslat obchodní balík od nás odmítají.
Me obchodni balik dorucovali 5 dni. Za me c. p. ne. U nas jsou lemplove. Stezovali jsme si nekolikrat a postak jezdi vesele dal.
Pokud vím, tak „dnes podáte, zítra dodáme“ platí jen u obchodních balíčků. Ty obyčejné balíky, který posílají fyzické osoby nejsou přednostní a můžou jít déle. Já jsem s ČP spokojená tak na 2/3:o) Pošťačka a doručovatel obchodních balíků jsou oba OK, vždycky zvoněj, pošťačka často vychází vstříc i ve věcech, ve kterých by nemusela. Štval mě jen doručovatel obyčejných balíčků (poslaných doporučeně, ale ne jako obchodní balík), protože ten nezvonil a rovnou házel do schránky, že jsem nebyla doma. Tak jsem asi třikrát na poště říkala, že jsem doma byla a že se mi to nelíbí a už začal zvonit i ten.
Je to o konkrétních lidech, někteří jsou na zabití, někteří v pohodě a vychází vstříc.
@xmarge píše:
Pokud vím, tak „dnes podáte, zítra dodáme“ platí jen u obchodních balíčků. Ty obyčejné balíky, který posílají fyzické osoby nejsou přednostní a můžou jít déle. Já jsem s ČP spokojená tak na 2/3:o) Pošťačka a doručovatel obchodních balíků jsou oba OK, vždycky zvoněj, pošťačka často vychází vstříc i ve věcech, ve kterých by nemusela. Štval mě jen doručovatel obyčejných balíčků (poslaných doporučeně, ale ne jako obchodní balík), protože ten nezvonil a rovnou házel do schránky, že jsem nebyla doma. Tak jsem asi třikrát na poště říkala, že jsem doma byla a že se mi to nelíbí a už začal zvonit i ten.
Je to o konkrétních lidech, někteří jsou na zabití, někteří v pohodě a vychází vstříc.
Souhlas - je to o lidech - ostatně jako kdekoliv jinde
.
@goldenka píše:
Poslední dobou jsem teda nespokojená. Hodně věcí objednávám, protože osobně nemám tolik času si vše prohlídnout a hlavně se těžko dostanu do všech možných obchodů. Kupuji dost i věci na bazárkách, problém nemívám. Jen ta poštaDnes podáte, zítra dodáme. Tak to u nás teda neplatí. Čekám několik dnů na zásilku. Zrovna teď jsem trávila dvě dopoledne v očekávání, že mě dovezou golfový kočárek, který jsem chtěla na víkend hned využít. Dvě dopoledne zabitý a kočárek stejně nedorazil. Takto je to se vším
Pořád zkvalitňují služby, vymýšlí kravinu-typu balík do domu, balík na poštu,…Kdyby místo toho radši doručovali včas.
Máte někdo stejný zkušenosti? Nebo je to jen problém naší paní pošťačky? Je to taková pochybná paní(není to jen můj názor), hodně neochotná a řekla by jsem až vulgární.
Ano pošta prostě není to co bývala a tak když mám tu možnost výběru, nechám si to poslat raději přes PPL. Ti sou ochotní, balík mám do druhého dne a ještě zavolají, zda jsem doma. Jednou sem nebyla a dovezl mi balík do města, kam sem ho poprosila, že na něj počkám.
Asi to bude povahou pošťáka… u nás se střídají dvě, ta jedna jen hodí lístek do schránky a nezazvoní ani v případě, že mně zahlédne na dvoře… To pak frrr honem do auta a je fuč…
Druhá zvoní pokaždé, kolikrát i při zpáteční cestě to zkusí… Zvoní i v případě, že zásilka třeba je na někoho z ostatních rodiny a ví, že nejsou doma a mně to třeba předat nemůže, ale i přesto to s úsměvem zkusí, předá mi pro ně lísteček a ještě popřeje hezký den ![]()
Když nestíhám na poštu (není v naší obci a je tu přes den špatné spojení), tak paní stačí, když jí dám balík nebo dopis a peníze a druhý den mám ve schránce doklad o zaplacení a nikdy nic nezašantročila ![]()
Ta její kolegyně kolikrát ani nedá první výzvu k vyzvednutí, hodí tam až upomínku a já pak na poště vypadám ják blbec, nebo mám štěstí, že ji zrovna střídá ta dobrá a balíček mi doveze…
Podle mně je to na zaměstnancích dané pošty ![]()
mnoo já čekám na dopis který mi před dvěma týdny zaslali z úřadu…furt nic
jinak naší poštačku nesnáším, ta se nikdy neobtěžuje zazvonit nebo předat doporučený dopis osobně, raději hodí papírek do schránky, že nikoho nezastihla a nes_re se s tím, už jsem se na to stěžovala a taky nic …