Jste spokojeni s Českou poštou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12681
27.4.12 10:42

jste spokojeni s českou poštou?

Poslední dobou jsem teda nespokojená. Hodně věcí objednávám, protože osobně nemám tolik času si vše prohlídnout a hlavně se těžko dostanu do všech možných obchodů. Kupuji dost i věci na bazárkách, problém nemívám. Jen ta pošta :cert: Dnes podáte, zítra dodáme. Tak to u nás teda neplatí. Čekám několik dnů na zásilku. Zrovna teď jsem trávila dvě dopoledne v očekávání, že mě dovezou golfový kočárek, který jsem chtěla na víkend hned využít. Dvě dopoledne zabitý a kočárek stejně nedorazil. Takto je to se vším :twisted:
Pořád zkvalitňují služby, vymýšlí kravinu-typu balík do domu, balík na poštu,…Kdyby místo toho radši doručovali včas.
Máte někdo stejný zkušenosti? Nebo je to jen problém naší paní pošťačky? Je to taková pochybná paní(není to jen můj názor), hodně neochotná a řekla by jsem až vulgární.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
27.4.12 10:46

Podle mě je to problém jednotlivých pošťáků.Mě takhle vytáčí běžně balíkář, který se neobtěžuje zazvonit, takže i když jsem v tu dobu vždy doma, protože malá spí, najdu ve schránce lísteček a musím na poštu vystát frontu a táhnout se s balíkem :cert:

• Citovat
  • Upravit
16694
27.4.12 10:48

U nás pošťačka nosí jen drobné balíčky. Ty větší (což golfové hole bezpochyby budou) zde vozí dodávka, která jezdí jak kdy. Taky čekám balíčky, oba podané na poštu v úterý :roll: Tady pošťačka chodí kolem desáté, dodávka české pošty jezdí mezi 11-14 hod. a když je to balík do ruky, tak to je až kolem 16.hod. Takže když čekám víc balíčků a nechce se mi pro to pak lítat na poštu, tak to fakt abych seděla doma na zadku celý den :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
27.4.12 10:48

No s dodáním teda problém nemívám. Spíše tedy s kvalitou doručeného zboží, které ač poslané jako křehké mi přišlo poničené… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
27.4.12 10:49

Ahoj, já teda taky všechno objednávám přes poštu. Maximálně velký balík jde přes PPL. Ale problém s poštou nemám. Já si tedy vždycky napíšu o číslo balíku - tedy pokud mi ho rovnou automaticky nepošlou na mail. A balík sleduju. A vždycky je dodán do dvou dnů od podání. Takhle bych to spíš viděla na chybu u pošťačky. Máme předplacené tři časopisy a vím, že se jim občas nechce s nějakým zajíždět jen kvůli nám nahoru do vsi, tak to taky mají třeba o den déle. Ale víc ne.

Kdyžtak se obrať přímo na poštu - jednak se stížností na pošťačku a druhak s tím jestli ti to už neleží na poště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.4.12 10:49

Záleží asi na pošťácích. Máme tu 2 balíčkáře, jeden už ráno pošle sms, že se cca tolik a tolik staví, pak 10 minut předem zavolá, ať ho čekáme a je naprosto v pohodě. Druhej vozí balík u sebe klidně 3-4 dny a pak hodí jen lístek do schránky. To je hnus, stěžovala jsem si na něj a upa o ničom, dělá to dál.. POšťačka je též příjemná jak vosina, ale vždycky zazvoní, takže aspoň že tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
27.4.12 10:50
@zichisek píše:
Podle mě je to problém jednotlivých pošťáků.Mě takhle vytáčí běžně balíkář, který se neobtěžuje zazvonit, takže i když jsem v tu dobu vždy doma, protože malá spí, najdu ve schránce lísteček a musím na poštu vystát frontu a táhnout se s balíkem :cert:

Jo to je pravda někdo ani nezvoní anebo je zazvoněj a sotva vylezu už frčej dál bych musela být fretka jako to za těch 5 vteřin stihnout žejo no takže asi tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
27.4.12 10:50

@zichisek Přesně tohle je stejné u nás… ve schránce najdu lístek, že jsme nebyli k zastižení a balík je na poště :cert: přitom jsme doma a na balík čekám :cert:
Několikrát jsem si stěžovala, párkrát balík došel (sice to trvalo) až domů, a pak zas nic :roll: je to jak mluvit do dubu :cert:

Jo a když vidím dodávku s nápisem „Dnes podáte-zítra dodáme“ tak už mě to akorát pobaví jaký to jsou kecy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
27.4.12 10:51

Jo takové problémy máme taky. Normálně nám maj nechávat naší poštu na poště, protože kasliky u nás vybíraj a kolikrát přijdu a mám v kasliku zastrčené karty s vařením a ještě čouhaj ven, nebo se mi válí doručená krabice pod kaslikama. Pořád něco, stěžování nepomohlo páč se dá u nás stěžovat až do ústí u nás ne a že pošlou za nás formulář, prej na to nemaj u nás oddělení. Pak mě a přítelovi nedošli kódy k účtům a ni karty, přitom na centrále říkali, že už to bylo odeslané a to dvakrát. Tak jsme volali do Prahy na hlavní centrálu a tam z toho byli zděšení a hned to prověřily a dozvěděli jsme se, že je to nesmyl, že odělení na stížnosti tam maj tak kdyby něco ať se klidně ještě ozvem. Od tý doby přítel nemá žádné problémy páč to vyřizoval já občas ještě ano :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68853
27.4.12 10:52

Ne, nejsem, definitivně nejsem, je to problém celé té prapodivné organizace a jejich přístupu k zákazníkovi, nebýt dostatečně asertivní, k některým zásilkám se nikdy nedostanu a všechny mé reklamace (a že jich bylo!) zůstanou nepovšimnuty. V lepším případě, v horším neváhají mi sdělit, že je chyba na mé straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.12 10:53

Zrovna minulí týden se mi stalo něco podobného.Čekala jsem doporučený dopis, byla jsem doma a pošťačka než aby zazvonila tak mi radši hodí do kasliku adresát nezastižen :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
27.4.12 10:54

Ne, Ceska posta je na prd. Vsechno posilam pres firmu DPD. Za 1. tam dela muj chlap, takze to mame zadarmo a 2. mam balicek do 48. hod. od odeslani doma. Naposled jsem vyuzila sluzby C.P. pred vanoci. Balicek byl posilam v pondeli z Prahy a prisel az v patek. Od stredy jsem urgovala postu v Praze, v Usti, depo v Usti a balicek byl k nedohledani. Navic jsme tady meli postaka, ktery se nenamahal prijet. I pres to, ze jsem sedela cely den doma, tak nic a druhy den mi postacka do schranky vhodila upozorneni o ulozene zasilce na poste. A ta jejich slavna reklama ? Jine zasilkove sluzby uz to tak maji davno a c. p. ubivaji zasilky. Ja osobne i kdybych tu prepravu mela platit, tak si radeji priplatim, nez abych mela strach, jestli balicek dorazi vcas a jeste v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
27.4.12 10:58

Není pošta jako pošta. Už jsem v jedné diskuzi psala, že ve velkoměstě byly problémy - balíky nechodily nikdy, v lepším případě hodili doručovatelé 1. oznámení o nezastižení, ve valné většině případů až za čas 2. oznámení o nezastižení. Balíky se vůbec neobtěžovali rozvážet, výzvy mi házeli do schránky i tehdy, kdy jsme byli prokazatelně doma - vůbec se neobtěžovali zazvonit. Tehdy jsme začali ČP cíleně ignorovat a využívat služby PPL, DHL apod. Nyní bydlíme na maloměstě - malé lehké balíčky roznáší přímo paní doručovatelka, větší věci vozí autem. Balíčky mi chodí vždycky, velice rychle (mám je tu opravdu druhý den po odeslání), doručovatelé jsou milí, zvoní i opakovaně, aby dali šanci dojít ke dveřím, příjemně naladění. Za takové služby se ČP skutečně stydět nemusí, díky tomu jsem se k nim opět vrátila.

• Citovat
  • Upravit
12681
27.4.12 11:00

Občas objednám a veze mě to PPL, DPD a vždy druhý den ráno volají v kolik hodin to dovezou, paráda. Občas mě přijde SMS i od ČP, ale to musí být obchodní balík. Pokud to mám takto z bazárku tak to vozí naše pošťačka a to je problém pokaždý :roll: Paní jsem už napsala aby mě poslala číslo balíku a musím na netu mrknout kde jim to leží :cert: Člověk potom uhání odesílatele a působí to jakoby jsem jí vyčítala, že to určitě neposlala. Přitom chudák paní je v tom nevinně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
27.4.12 11:01

Jsme spokojeni. Jak nakupující, tak jako prodávající.
Dnes podáte, zítra dodáme - tohle platí pro obchodní balíky (balík na poštu a do ruky).
Běžně chodí balík několik dnů - je to v podmínkách pošty.
Info o balících v rámci SMS či e-mailu - to je součástí služby obchodních balíků, nebo když to odesílatel zaplatí.

Pokud bych měla problém s doručováním balíčku, stěžovala bych si na poště, odkud balíky rozesílají (u nás to je jiná pošta, než kde si balíčky vyzvedávám).

Křehký balík musí vydržet pád z 1,2m a musí být řádně zabalen - to tedy hlavně. Zažila jsem na poště paní, která si stěžovala, že měla rozbitou krabičku od krému, ale že balík nebyl vycpaný výplní, krabice nepatřila mezi ty pevné, tudíž když někdo na velký poloprázdný balík něco položí, tak se hold někdy prolomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová