Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, já bych řekla, že chyba je na obou stranách, myslím jak poštu jako instituci, tak jednotlivé lidi.
Jsou lemplové, kteří se neobtěžují zazvonit, někteří sem třeba ani nedojedou, třeba mi pošťačka přinesla lístek od balíku „vchod uzamčen“ a to mám rodinný domek a schránku na plotě, tak to jsem si tedy stěžovala přímo u vedoucí pošty.
Na druhou stranu to dělá i pošta jako taková, protože balíkáři mají dostávat cca 80 balíků a mnohdy jich dostanou třeba 150 nebo 170 a to je pak nereálné aby to rozvezli…
Já poštu beru s rezervou,neočekávám,že včera odeslaný balík druhý den dojde a tudíž ani nejsem naštvaná,když čekám i týden
Přítel pracuje u zásilkové služby a tam opravdu musí doručit balík do druhého dne.Nedovolí si to neudělat,protože mají pokuty za každý vrácený balík.Což mě třeba přijde dost nefér,když se to týká i zásilek,které adresát prostě přijmout nechce a nebo se neobtěžuje být doma,přestože se telefonicky domluvil na nějakém čase.
Kolikrát takhle přítel veze jeden a ten samý balík na stejnou adresu i 3× do týdne a adresát je pokaždý fuč,bez ohledu na domluvu a jen za tuto zásilku jsou to vlastně tři vrácené balíky-Tohle vymyslet na poštovní doručovatele a naučili by se doručovat včas
![]()
My máme internetový obchod a na poštu jsme zanevřeli a už vše posíláme ppl. Platili jsme, aby doručovali druhý den, ale byl s tim často problém a naše stížnosti se neřešily.
U nás jsou fajn pošťáci (ťuk ťuk), takže problémy nemívám. A fakt se mi stalo, že jsem jeden den poslala balíček a druhý den ho kamarádka dostala ![]()
Co mi vadí, jsou ceny. Kvůli nim jsem hodně omezila objednávky přes internet. Na bazárcích i v obchodech hledám tak, abych mohla věci osobně vyzvednout.
Bydlím na malém městě a musím konstatovat, že tady u nás funguje Česká pošta perfektně. Balíkáři zvoní a dokonce i počkají než se dohrabu ven
, s poštovní doručovatelkou také niky nebyl problém. Ale co čtu, jak pošta funguje jinde, tak to je na „přes hubu“
.
Česká pošta je na dvě věci.Ztratili mi doporučený dopis co jsem odesílala pojišťovně,a měsíc jsem čekala na odpověď od pojišťovny.Pak zadám číslo podacího lístku,a ejhle dopis poslali ale ztratili.Jsem tam volala a řekla jsem jim svoje.Teď mám zbytečné problémy.
ne, spokojená nejsem - zejména co se týká doručování balíků; tudíž, pokud objednávám v internetovém obchodě, tak si zvolím ppl nebo jinou kurýrní službu a oni mne pak kontaktují sms, řeknou připravte si peníze, když nejsem doma, není problém se dohodnout na jiný termín; česká pošta často u balíků ani nezvoní, jen vhodí lístek do schránky…; pokud nejsem doma, musím se hnát na poštu…
Já vprincipu proti ČP nic nemám. Listonoška v pohodě, balíky taky, rozhodně zvoní a nešoupnou jen lístek do schránky.
Ono na blbce se dá narazit všude… Třeba chlápek od PPL nám nechal za dveřmi balík na fakturu, takže se neplatil a muž tam měl součástky za 40 tisíc ![]()
Je to opravdu jen o lidech. Znám to z obou stran, jak zákazník tak zaměstnanec (doručovala jsem, dělala na přepážce a i vedoucí). Tohle prosím neberte jako obhajování ČP, ale jen jako pohled z druhé strany.
Naštěstí jsem jako nadřízená měla štěstí na lidi. I když občas nějaká stížnost taky byla, ale spíš se jednalo o nedorozumění a nebo jednotlivou chybu. Vždy jsme se omluvili a sjednali nápravu - nikdo nejsme neomylní.
Co se týče zpoždění v dodávání. Doručovatelé, kteří zásilky vozí bohužel nemůžou ovlivnit přepravu mezi jednotlivými městy. A bohužel i když jde balíček jen do vedlejšího města, které je vzdálené třeba jen pár km., ale doručuje tam jiná pošta, tak zásilka musí stejně přes přepravní uzel. Samozřejmně i tam se může stát, že při třídění je zásilka naložena na jiné auto, než tak kam má jít. Opět to myslím nikdo nedělá schválně - stane se. Nikdy jsem nezažila, že by zásilku někdo zadržoval na poště, prostě když přijde tak se ten den doručuje.
A ted pohled jako zákazníka. Když jsem se přestěhovala za manželem, tak se mi stalo, že jsem našla hozený balíček přes plot. Ani nevíte jaký do mně vjel vztek. Okamžitě jsem šla na poštu a chtěla vidět kdo zásilku přejímal. No samozřejmně, že pan doručovatel si to podepsal sám jako soused, aby nemusel zásilku ukládat na poště. No udělala jsem trošku rajt a od té doby je klid.
Samozřejmě jsou i doručovatelé na zabití.Divím se jim, že nezvoní, vhazují oznámení. Když zásilku ukládají na poště, mají s tím daleko víc práce. Doporučuji, pokud na to zas tak nechvátáte, bombardovat je žádostmi o opakované doručení. Ono je to přejde, když tam s tou samou zásilkou půjdou 2× - 3×.
Co se týče PPL, já radši objednávám přes poštu, protože v případě, když mně nezastihnou, uloží mi zásilku na příslušné poště, kdežto na PPL budu muset druhý den čekat znovu.
Tak to mě pro jistotu spíš balík hodí pod kasliky i když mi má vše zůstávat na poště ![]()
Ne, s českou poštou opravdu nejsem spokojená, skončila jsem s ní ale jestli někdy budu ještě něco potřebovat, co nejde PPL nebo tak, a budou problémy (což u té naší určitě budou) tak si budu stěžovat… Je to jejich práce a mají ji dělat pořádně
Když pominu ceny, tak já s poštou spokojená jsem.
Paní pošťačka i pošťák-balíkář nás znají, nemají problém počkat u dveří. Několikrát se mi stalo, že nás viděli dole na hlavní ulici a dávali mi poštu tam, protože věděli, že domů to před nima nestihneme.
Balíkář kvůli nám otáčel celé auto, rozhodně to není jeho povinnost…
Bydlíme na malém městě - spíš asi větší vesnici.
Ma zkusenost - balik z USA dorazi za tyden a z jednoho kince Prahy na druhy take a jeste je otevreny
Zlate PPL
Já jsem spokojena, dopis vždy dojde na venkov rodičům druhý den. Jsem z Prahy, poštačka s dopisem vždy zazvoní i když většinou jsem v práci. Pošra nabízí daleko širší sortiment cenově dostupných služeb. Pošta nemá již monopol jen na dopisy z bankovních služeb si mohu vybrat co se mi líbí. Pravda fronty jsou ale to se nedá nic dělat snižují se stavy pracovníků jako všude. Tak choďte koncem měsíce to je bez čekání. Situace by se zlepšila kdyby se zavřely nerentabilní venkovské provozovny, duchodci stejně jezdí na nákupy do vesničky střediskové a babka může zaplatit inkaso přímo doručovatelce když jí nese důchod. Pak by zbylo více peněz pro městské pošty. Tam je rezerva .