Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky stalo se některé, že Vám volají z pošty.. aniž byste očekávali nějaký balík, či cokoliv jiného??? Vůbec nevim, kde mohli vzít mé číslo.
Vzala jsem hovor, tam zaznělo česká pošta. A tel. se mi vybil. Tak nevím o co šlo, musím počkat. a až se tel trochu nabije..
@Prdolinka86 třeba ti poslal nějaký známý balík. Jak to dopadlo?
Ahoj Andý.. no dopadlo to tak, že jsem tam volala, a prý mi nikdo od nich nevolal
Já jim říkám a kde bych vzala na Vás jako číslo.. No pán si stál za svým, že od nich hovor nebyl
, tak mám buď pošahanej foun, nebo si někdo z český pošty dělal srandu, a zkoušel čísla ![]()
Teda to je hrozný. Já s ní mám špatnou zkušenost. Přítele přišla nějaká pani od nich přesvědčit, že máme posílat balíky přes ně a on jí řekl, že s nima už spolupracovat nechcem a ona byla ještě dotčená, že se nám u nich nelíbí… no proč asi ![]()
Já mám s poštou jen a pouze samé negativní postřehy… Pokud vyloženě nemusím, tak radši přes kohokoli jiného než přes poštu. U nás platí : Dnes podáte, za týden možná máte - podle toho jakou máme zrovna náladu. A ještě s plnou hubou keců… objednávala jsem balík a poštovné bylo 150 kč, měli mi to přivézt domů v termínu, který si určím já. Ptž jejich rozvoz okolo 12 hod poledne je pro pracující lidi jaksi na nic… Doručovali mi to 4 dny okolo poledne. Několikrát jsem tam volala ať mi to přivezou až později nebo ať to nechají na poště… ne prostě na tohle nikdo nereagoval. Poslední den před posláním zpět mi volal řidič a sprostě na mě začal řvát kdy už si jako ten skur… balík od něj vezmu, že tam jezdí každej den jak ču… poprosila jsem ho ať to teda hodí ke kamarádce. nemohl ke mě do práce pracuji v jiném městě… ne to je na druhé straně města… ok, tak balík pošlete zpět. V zásilkovém obchodě jsem se domluvila na PPL… do 3 dnů bylo to samé zboží co mi vezla pošta doma. Další věc: obj jsem si snowboard. Týden před dovolenou. Bylo mi řečeno, že druhý den ho mám… hm 4, 5, 6 dej nic… tak jsem si šla na poštu a tam mi bylo řečeno počkejte si na leták ve schránce, zboží ještě nemáme vybalené… tak jsem udělala scénu a čekala hodinu než to našli… ale dočkala jsem se… a takhle bych mohla pokračovat… Poštu už nikdy
![]()
@Misuldy no to si děláš srandu
to jsou mrzáci. No my posíláme kytky takže ty občas došly ve stavu, že se házely rovnou do kompostu
a to bylo v řádu stovek. S ppl ted máme dobrý zkušenosti i když taky jsme si na ně stěžovali. Dvakrát na jednání řidičů k zákazníkům a dvakrát nám ztratili balík ![]()
Na řidiče jsem si taky stěžovala, ale tak nějak to vyšumělo do ztracena… Fakt poštu jedině v těch nejnutnějších případech… Jsem viděla i v televizi co s těma balíkama dělají
plazmovou televizi hodí přes plot… a tak různě…
![]()
Já pokud možno tak DPD či PPL. Poštou jen nejnutněji. Není na ně spoleh. A jak jsem si tu přečetla, mohu být ráda že mám vůbec ve schránce papírek.
A nejlepší na tom je jak staré služby nazvaly Novinkami (Balík do ruky a balík na poštu) a hlavně je zdražili, jinak se nic nezměnilo ![]()
Ja si teda nemyslim, ze balik do ruky nebo na postu je kravina. Pro nekoho, kdo je k zastizeni doma asi ano, ale ne pro ty, co pracuji daleko od mista bydliste.
Jedine, co mi na poste vadilo, bylo to, ze jsem v obvyklou dobu sedela doma a cekala na dodavku, az nekdo zazvoni, a misto toho jsem pak nasla po poledni ve schrance listecek, ze jsem nebyla zastizena a mam si to vyzvednout AZ druhy den na poste. Kdyz cekate na zbozi nebo komponenty pro klienty, tak jako nic moc protahovat to o dalsi den.
Proto vyuzivam to do ruky, protoze si tu dodavku muzu nahnat po meste dle sve potreby.
Jinak mam zkusenost, ze je posta rychla, funguju s nima stejne v pohode jako s PPL nebo DPD, jen to obcas vazlo na tech, co neco posilali me. Tedy ze nesli v den, kdy dostali penize nebo objednavku, ale az treba dva dny pote.
No tak u nás něco do ruky neexistuje. Jsem z vesnice. Přijedou, hodí papírek a jedou a to ještě na ně čučím z okna a nejdou kousek aby zazvonili…
Pak se u nás musí počkat do 16hod v lepším případě někdy i déle. Dojet tam nějaké 4km, vystát tu hnusnou frontu a pak balíček možná dostaneme.
Navíc běda, kdyby to chtěl vyzvednout někdo jiný kdo jede okolo. Nebo když to takto praktikují, proč to berou na auto a nenechají na poště? lidně za tu cenu balíku co maj standartní? Oni ty novinky mě přijdou směšně nadražené. Balíček tak vychází skoro za stovku, no něco málo pod, ale to bych už tedy po nich chtěla nějakou kvalitní službu…
@KvetinkaL Na tohle funguje jedině stěžovat si a žádat o opakované doručení (je zdarma). Občas jsem takhle žádala i 3×, ale pak se naučili zvonit ![]()
@ncc1701 já myslím, že tu nikdo nepsal, že ty nové služby jsou kravina. Já třeba nevidím rozdíl mezi starou službou doručování a novou službou Balík do ruky ![]()
@j.a.n.i1
dobrý řešení ![]()
@Andýsek92 píše:
@ncc1701 já myslím, že tu nikdo nepsal, že ty nové služby jsou kravina. Já třeba nevidím rozdíl mezi starou službou doručování a novou službou Balík do ruky
@j.a.n.i1![]()
dobrý řešení
je tam rozdíl a to cenový ![]()
@Andýsek92 píše:
@ncc1701 já myslím, že tu nikdo nepsal, že ty nové služby jsou kravina. Já třeba nevidím rozdíl mezi starou službou doručování a novou službou Balík do ruky
@j.a.n.i1![]()
dobrý řešení
Autorka to napsala hned v uvodu.