Jste u kadeřnic upovídané?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9148
11.11.19 22:15

Jaaaaj tady je to jako kupa adeptu na Spolek nemych ryb :mrgreen: smalltalk je super nahodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
11.11.19 22:16

Ted uz nechodim, ale vzdycky mi to vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
11.11.19 22:27

Ja si rada pokecam, nemam rada kdyz tam sedim prez hodku a je ticho. Mam dve kadernice, nejsou kamaradky a s kazdou drbu na jiny tema :) ale zadny vyzvedy, proste neutral pokec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
11.11.19 22:39

Mam kadernici cca 10 let a s ni jsem schopna pokecat jinak sem to nesnasela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
11.11.19 22:44

Když je to moje krevní skupina, tak si povídáme. Když to není moje krevní skupina, tak dělám vrbu. A vůbec mi to nevadí. Já měla být psycholog nebo kouč, protože lidé se mi pořád s něčím svěřují a dost často hledáme i řešení atak. Jak to ale není moje krevni skupina, tak o sobě nemluvím, aby ze mě dotyčná nezačla páčit něco, co nechci sdílet. Takže jenom poslouchám, případně radím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
11.11.19 23:10

Já celý den v práci pusu nezavřu, takže když jdu ke své kadeřnici, tak se ráda vypnu a raději mlčím. Možná snad někdy, když je fakt o čem mluvit…ale jen krátce, žádné drby. Víc mě vadí, když během stříhání si živě povídá s kolegyní, nahlas se stále něčemu smějí a ona mluví a stříhá a mluví a stříhá…a já mám strach aby mi tam něco na té hlavě zbylo. Většinou mě takto vezme víc než bych chtěla. A moc si v tom kraválu neodpočinu. U masáže bych to ale nesnesla vůbec, hluk ani mluvení. Bohužel je těžké najít salón, kde je opravdu ticho a klid. To se pak masérka může snažit jak chce, ale když hned vedle je třeba posilovna nebo vstup do sauny a bazénu a misto klidu jen třískáni dveřmi, dupání, křik apod., tak to je o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14618
11.11.19 23:37

Já mám kadeřnici, která není sice vyloženě moje kamarádka, ale taková ta známá „víme o sobě“, plus máme hodně společných známých, takže jo, docela si splkneme o tom, co zrovna dělá ten, koho ta druhá třeba nějakou dobu neviděla… ale jak říkám, moc blízké si nejsme, čili to jsou spíš takové neškodné informace typu „ten se oženil, ta se přestěhovala“, nebo obecné tlachy „jestlipak nám ten rodičák zvednou nebo nezvednou“ :-D žádná vesnická drbárna. Je mi to celkem příjemné, cítila bych se blbě, kdybych tam hodinu seděla v tichosti. V kadeřnictvích typu Klier, kde jsem pokaždé narazila na někoho jiného, jsme vedly jen řeči o vlasech, vždy se mi holky snažily něco prodat :lol: Maximálně se ze slušnosti zeptaly na dítě, když jsem třeba řekla, že mi vlasy po porodu hrozně padají, ale ani nepočítám, že je to fakt zajímalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
11.11.19 23:44

Má současná kadeřnice je naše známá, tak tam občas probereme, co nového, ale zbytek kadeřnic, manikérek a kosmetiček, který jsem zrovna já potkala, byl dost iq tykve, takže jejich bláboly mě fakt nebavilo poslouchat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
12.11.19 01:05

Byla jsem na masáži, první půlka super relax, pak se masér asi osmělil a začal vykládat, tak to už jsem se na tu masáž nemohla vůbec soustředit. Další masáž už jsme prokecali od začátku do konce, máme stejné známé, tak to jsem z toho nic moc neměla. Příště asi řeknu, že mě bolí hlava, ať jenom pustí hudbu, že na pokec si raději zajdem někdy jindy na pivo. :mrgreen: Co jsem byla párkrát u kadeřnice, tak to byla vždycky nějaká moje kamarádka, tak to jsem tam potichu neseděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
12.11.19 07:34

Mám kadeřnici známou tak kecáme. S cizí bych nekecala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
12.11.19 08:35
@Klopotkova píše:
Dobrý večer, baví vás tlachání u kadeřnic, které jsou pro vás pouze kadeřnice, žádné kamarádky/známé a nejsou vám osobnostně až tak blízké?

Já mám kadeřnici hodně upovídanou, která mě ticho nenechá a u ní povídám, máme společné známé jak jsem zjistila. Ale u kosmeticky jsem úplě ticho a vychutnávám proceduru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
12.11.19 08:41

S kadernici v pohode. Mame stejen stare deti, tak vetsinou mluvime o nich.
Neni drbna.
V salonu jsou dalsi 2 kadernice, vetsinou si vsechny zensky povidaji dohromady.

Ale od maserky musela odejit.
Nezvladla jsem jeji kecy, porad dokola o tom, jak neschopneho chlapa ma.
Ted chodim k chlapovi, ten celou dobu mlci. Sice platim 2× tolik, ale stoji mi to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
12.11.19 14:24

Ne, nemluvim… Chodim se tam zrelaxovat, ne mluvit. Pro me je mluveni s cizi zenou o nicem, nic mi to nedava, unavuje me to. Jsem introvert. S kamaradkou muzu mluvit hodiny, ale to je o necem co ma smysl a mam ji rada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová