Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hicha píše:
Tak tahle diskuze mě dost potesila- taky jsem vždycky nesnášela to tlachání u kadeřnice( a přišlo mi, že jsem divna-hura, nejsemPak jsem začala chodit k jedný, která nebyla upovídaná a to mi dost vyhovovalo. Jen jsem si říkala, jestli sakra nečeká na to, že zahájím nějakou konverzaci
ale já jakozto introvert nemám potrebu mluvit i když není o čem.. ale přijde mi, že byla podobná povaha jako já, takže jí to vůbec nevadilo, že si v klidu může dělat svoji práci a nikdo ji do toho nekrafe..
@Klopotkova Já si ráda popovídám, na některé z nich si i po letech ráda vzpomenu a občas jsem se dozvěděla moc zajímavé věci zase z jiného světa
pouze jednou se mi stalo, že mi manikerka nesedla, měla úplně obrácené názory, které mi pořád vnucovala, a to jsem znovu už nepřišla.
Aha, to jste mě tu překvapily, že většina z vás povídání u kadeřnice nesnáší. To já si s ní aspoň chvíli pokecám ráda.
A radši si povídám se svojí masérkou než s kadeřnicí. To je ženská, se kterou jsem na tom inteligenčně a zájmově podobně a i když se ve všem neshodnem, tak to je příjemný pokec. S kadeřnicí to taky jde, o soukromí jiných zákaznic nedrbe a ani já jí nějaké extra osobní věci neříkám.
@Oudrey tak to mi prijde drze, to bych ji nezaplatila, masaz je urcena k relaxaci, vypnuti a ne poslouchani klevet
ja chodim ke thajkam, ty umi jen, at se vysvleknu, pak se semtam zepta jestli boly, boly a ze se mam otocit…
Ja si teda nerada povidam
a moje kadernice je super v tom, ze se moc nevykecava ![]()
@Klopotkova píše:
Dobrý večer, baví vás tlachání u kadeřnic, které jsou pro vás pouze kadeřnice, žádné kamarádky/známé a nejsou vám osobnostně až tak blízké?
Nebyla jsem tam cca 2 roky. Ale mluvím o všeobecných věcech. O dovolené třeba nebo teď bych klidně mluvila o Vánocích, co plánujeme dát synovi. Nevidím na tom nic hrozného. Vyhovuje mi cizí paní. Nesnáším spíš takovou tu drbárnu, pokud se všechny znají.
Ne, proto ke kadeřnici nechodím
Stříhá mě ségra. Jeden z důvodů proč nerada takto někam chodím je, že mi to vždy přijde trapné - očekávané povídání. Koukám ale, že nejsem sama
tak to mě potěšilo.
Ne, nesnáším to. A už vůbec ne nějaké povídání o obecných věcech. Proto ani moc ke kadeřnici nechodím
. Nejradši jsem vždycky měla, když tam kadeřnice měla nějakou kamarádku a drbala s ní. Když mlčí, tak se bojím, aby nechtěla něco říkat.
Moje kolegyně chodit na nehty k vietnamce, ptz ta neumí česky 😁
Moje kadernice je zaroven moje kamaradka. Takze jo krafem celou dobu.
jen vzdy u myti a masazi hlavy jsem ji rekla at chvili nemele, ze si to chci uzit.
a pak zase jedem i kdyz je zapnutej fen. ![]()
U cizich kadernic by mi to asi vadilo si celou dobu povidat s nekym koho neznam a nic me o nem hlavne nezajima. At si vsima mych vlasu a odvede svoji praci dobre a rychle. ![]()
S kadernici si povídám. Chodim k ní skoro 15let co 6tydnu, tak už mame lehce nadstandartni vztah. Ale o jiných zákaznících si nepovidame. Jen o sobě, dětech, dovolena atak. Nemám ráda to mlčení před zrcadlem
@Oudrey píše:
Ted jsem si vzpomnela na jednu maserku, co mela ruce vic nade mnou nez na me. Porad neco vykladala a rozhazovala rukama. Zkousela jsem ji rict, ze na masazich moc nemluvim a vetsinou i usnu, chvili ztichla a za minutu zase zacala. Rekla mi vysi hypoteky nekolika sousedu, ruzny pribehy, kdo se jak pohadal, atd. Bylo to strasny. Od te doby jsem tam nesla. Vzdycky, kdyz ji potkam, tak se pta, kdy zase prijdu. Nastesti jsem ji uz tak 2 roky nepotkala
To se divím, že se uživí..
![]()
Tohle bych taky nesnesla..
![]()
@Zwetta píše:
To se divím, že se uživí..![]()
Tohle bych taky nesnesla..![]()
Je to mistni drbna, ale lidi tam chodi. Nechapu to. Me se taky hned ptala, jestli mame dum na hypo, atd.