Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky stojí za ty peníze? Konkrétně chci Arnikový gel na artrózu a olejíčky na nachlazení a tak.
Mam od justu několik vyrobku…nedam dopustit na tymianovou mast-pouzivame pri nachlazení, chripce, ryme všichni, hlavně synovi neskutecne pomáhá ato same eucasol - vyborne výrobky a vydrui strasne dlouho, dává se jen troska. Mam treb ale i jalovcovou mast na prokrveni na zada a ta mi vůbec nezabira…nejlepe když oslovis nějakého dealera a da ti vzorek na zkousku..
Souhlasim, tymianka a Eucasol je super, zvlast Eucasol, neskutecne prijemny.Mam jeste levandulovou mast a taky super. U ty tymianky bych ocenila mensi baleni, protoze nikdy jsme ji nestihli spotrebovat a prosla.
@RadkaOR za mě rozhodně ano. Sice nemám zkušenost s Arnikovým gelem, ale Just odebíráme už od začátku kdy se tu tahle zn. objevila. Je to hodně kvalitní kosmetika. Opravdu jí doporučuju ![]()
Holky vtírnu se s dotazem zkoušeli jste někdo slézový krém na atopický ekzém? pomáhá?
Svagrova i tchyne tuto kosmetiku hodne pouzivaji a chvali si ji. Ja ji naopak nesnesu. Na tymianovou mast mam prisernou alergickou reakci. Ale spis budu vyjimka…
Sestra si vcera prinesla od kamaradky nejakych 31 bylin od Justu, ale nejak stihla zapomenout, na co to vlastne je - poradite? Diky
@Bezinka77 píše:
Sestra si vcera prinesla od kamaradky nejakych 31 bylin od Justu, ale nejak stihla zapomenout, na co to vlastne je - poradite? Diky
@RadkaOR píše:
Holky stojí za ty peníze? Konkrétně chci Arnikový gel na artrózu a olejíčky na nachlazení a tak.
Mám dobrou zkušenost s Eucaolem a tymiánkou, s jinými výrobky ne. Ale konkrétně ta tymiánová mast je fakt silná, manžel po ní měl hruď jak opařenou. Na kašel mu to pomohlo, ale ta reakce na kůži bylo dost děsivá. Dcerce tahle značka vyhovuje dobře.
Pokud budeš mít možnost, zkusila bych nejdřív vzorek. Přece jen ty částky nejsou zanedbatelné.
@Bezinka77 ot ale docela sranda kapky za 1000 kc a zapomenout k cemu jsou.. ![]()
@PetaP píše:
@Bezinka77 ot ale docela sranda kapky za 1000 kc a zapomenout k cemu jsou..
Coze?!
Za tolik?!
Ale u ni me to ani neprekvapuje - ona je naprosto bajecna, skvela, rozdala by se pro druhe, ale strasne zapomina.
@Bersaba dekuji za odkaz, poslu ji to ![]()
@Bezinka77 Tak oni dělají i malé vzorky, ty nejsou za tisíc
Třeba dostala na vyzkoušení ten.
@ka2ka píše:
Holky vtírnu se s dotazem zkoušeli jste někdo slézový krém na atopický ekzém? pomáhá?
Já jsem mazala na AE teatree krém a pomohl krásně.