Zimní šaty Desigual

287
6.12.15 14:32

Zimní šaty Desigual

Nemá někdo zkušenost s oblečením, hlavně šaty, Desigual. Líbí se mi tyto
http://damske-saty.heureka.cz/…ryllis-saty/ , ale „bojím“ se materiálu
a velikosti. Běžně mám 42/44.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Meha
6.12.15 14:52

@LennkaK. Z Desigualu mám hodně věcí, hlavně sukně, topy a kabelky.
Už kupuju ale méně, protože nejsem spokojená s kvalitou.
Co se týká velikostí - třeba sukně docela odpovídají, ale šaty mi byly malé, mám podobnou velikost jako Ty, takže bych koupila raději o číslo větší.
A šaty mívají hodně krátké, takže pokud je chceš spíše jako top k legínám a kozačkám, tak ok, ale samostatně nosit, to ne.
Resp. asi záleží na věku, postavě a odvaze :).

• Citovat
  • Upravit
11117
6.12.15 15:02

Od Desigualu se mi libi kabaty a bundy. tricka a saty mi prijdou kvalitou a materialem fakt o nicem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
6.12.15 15:05

Kabáty mají vážně luxusní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
6.12.15 15:05

Materiál mají většinou hroznej, to je fakt. Některé kusy jsou ušité úplně jinak a lépe, ale z obrázku to bohužel nepoznáš. Miluju jejich bundy a kabelky. Kabáty ani ne, tam je ten jejich rukopis až příliš výrazný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
6.12.15 15:50

Co jsem tak postřehla, tak už si hodně lidí desigual objednává z Číny z Ali, protože ten rozdíl v „kvalitě“ není vůbec patrný.

• Citovat
  • Upravit
101911
6.12.15 16:02

@Tunrida Tak ono to taky velmi pravděpodobně bude šitý v té samé továrně, akorát si to číňani prodávají sami na sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
6.12.15 16:33

@j.a.n.i1 Tak je mi to jasný, ale tak přece to nebudu říkat tak natvrdo :mrgreen: Ono u některých značek je aspoň vidět ten rozdíl, když to člověk koupí jako origo nebo fake, u Desigual bohužel ne.

• Citovat
  • Upravit
101911
6.12.15 16:37

@Tunrida A koneckonců proč ne :-) zrovna v případě, kdy za to firma těm, co to dělají zaplatí nula nula prd, tak mě osobně vnitřně nijak netrápí, že si část prodávají sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.12.15 17:19

Ja mam z Desigualu veci hodne, kvalita ujde, ale ten vzhled je proste bezkonkurencni. :) Akorat tedy pisou pomalu v vseho - prat ruccne. Ja to delala a nic mi pranim nezosklivelo, ted uz to trochu flakam a peru na jemne v pracce. Napr. se mi u tohoto obleceni nikdy neudelala takova ta dirka, ktere mam na spouste i mnohem drazsich veci. Velikosti ale nekdy neodpovidaji, bez predchoziho vyzkouseni bych neobjednavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
6.12.15 19:33

Já mám z Desigualu taky dost věcí a na kvalitu si nemůžu stěžovat :nevim:. Nemám ráda neorigoš kabelky, ty jsou materiálově úplně někde jinde a má je každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
16.10.16 13:29

Zeny moc se mi liby tyhle saty, maj byt z viskozy. Ale po tom, co tu ctu, se toho nakupu zacinam bat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
16.10.16 13:32

Tyhle nemám, mám jiné oblečení této značky. Nebála bych se toho, vrátit můžeš vždy - nebo koupit přímo na živo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
16.10.16 13:36

Ja si objednavam pres net, vraceni bez problemu. Nejsem v CR, posilaji to primo ze Spanelska, vratit muzu bud v prodejne nebo pres kuryra, ktery to privezl. Vetsina je ok, neco hadr, ale ted uz to celkem i odhadnu. Saty mam nekolikery, zadne jsem nevracela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
16.10.16 13:36

@Ellusa Miry vypadaji ok, mam je pomerene. Prip muzu vratit. Asi si je koupim, oblecu, hodim to sem a uvidime :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák