Zimní šaty Desigual

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11620
16.10.16 13:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
16.10.16 13:40

@ELIbeta tak jak to vidis? Zkus odhadnout ty moje prosim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
16.10.16 14:30

@Genovesa mas nejake oznaceni tech satu, jmeno? Zkusila bych pak najit reference. Zadne podobne nemam a obrazek neni moc jasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
16.10.16 15:09

@ELIbeta zkusim zjistit. je to outlet, pres prostrednika, tak toho zatim vic nevim. Jako nestoji moc, ale zas ani malo na pripadne noseni na doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
16.10.16 15:10

Jo a jeste- jak dlouho pak ty veci nosite? Ja jak si neco oblibim, jsem schopna to nosit i nekolik let. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
16.10.16 17:52

@ELIbeta tak oznaceni je 97V2883. Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.10.16 18:02
@Genovesa píše:
Jo a jeste- jak dlouho pak ty veci nosite? Ja jak si neco oblibim, jsem schopna to nosit i nekolik let. :roll:

Tak u Desi si bud jista, ze ti nekolik let nevydrzi, uz druhou sezonu budou vypadat jak hadr…vlastni zkusenost. Mne drzi jen bunda, pac je v ni hrozny vedro, tak ji nosim jen kdyz jsou jo mrazy… :think:

• Citovat
  • Upravit
21593
16.10.16 18:17
@Hanka1 píše:
Tak u Desi si bud jista, ze ti nekolik let nevydrzi, uz druhou sezonu budou vypadat jak hadr…vlastni zkusenost. Mne drzi jen bunda, pac je v ni hrozny vedro, tak ji nosim jen kdyz jsou jo mrazy… :think:

Ano, pokud se to pere v pracce. Ja teda desigual veci peru v ruce, rozdil je hodne markantni.

Takle se mi stalo, ze jsem byla v knihkupectvi, prodavacka za pultem mela na sobe triko, ktere mi matne neco pripominalo. Koukam jeste jednou a to je moje asymetricke triko z desigualu, ale az k neverire seprane, vysisovane a vytahane. Skoro k nepoznani. To moje doma vypada jako nove!

Vetsine z nas se asi prici neco pracne prat v ruce, ale reknu vam, ze kdyz dam za triko vic nez tisic korun, tak si toho sakra vazim. Desigual zbozi a svetry ze 100% vlny (nic jneho nenosim) peru v ruce, i kdyz si pri tom pripadam jako moje prababicka, ktera si v zime prividelavala pranim pradla v rece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.10.16 18:26

@warita
Veci a to i ty Desigualove beru jako spotrebni zbozi a jedno jestli stoji patnact stovek jako Desi nebo dve stovky z Lidlu a sudlat v ruce - na to fakt nemam cas, ale proti gustu…

Ale treba stejne drahe veci z MarksSpencer pouzivane a prane/susene jako Desigual vydrzi nekolik sezon jako nove.
Desigual je proste predrazeny smejd, ale priznam, ze mam pro nektere kusy slabost. Musim dodrzovat prisny dress code v praci a Desi je prijemne osvezeni, zvlast v zaplave tmave a cerne…
ale co mne nastvalo byly saty s dlouhym rukavem - vytahal se jim vystrih a bez cerneho tricka/tilka pod nimi jsou proste nenositelne, s trickem/tilkem se zas v nich clovek upeče… :roll:

• Citovat
  • Upravit
21593
16.10.16 18:33

Jako kvalita desigualu je opravdu neuveritelna… nebo spis absence kvality.

Takovy kabat klidne stoji 7500 jen to fikne, ale clovek nestaci chytat knofliky a prisivat je zpatky a zeposivat okraje knoflikovych direk, dokud se to da jeste zachranit a vymyslet, cim zalatat kus materialu, ktery se nezadrzitelne pare. To nemluvime o nitkach, ktere vylizaji se vsech svu.

Kabat je nicmene prekrasny… kdyz si k nemu oblecu neco sexy a pridam kozene rajtky, tak lidi jdou do kolen.

Ja k obleceni teda nepristupuju jako k spotrebnimu zbozi, jsem dost vybirava a jako na potvoru mam dost drahy vkus. Kupuju si malokdy neco, ale kdyz uz, tak pekne provetram penezenku. Poto citlive veci peru v ruce a mam z nich radost jeste mnoho let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
16.10.16 19:05

Dekuju holky. Ja neplanuju tam moc nakupovat, spis treba v Marks&Spencer atd. Ale na saty, ktere by se mi fakt hodne libily, jsem uz dlouho nenarazila. Tyhle me okouzlily. Se prave bojim trochu te reality :? :lol:. jo a vyprat v ruce jeden kousek, to bych dala. Myslim :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
16.10.16 19:10
@Genovesa píše:
jo a vyprat v ruce jeden kousek, to bych dala. Myslim :mrgreen:.

To das. Pokud se opravdu nemuzes premoct, tak to hod do pracky na super kratky program. Ja mam 15min i se zdimanim. Delsi dobu bych to ale do pracky asi nedavala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
16.10.16 19:17

@warita Uvidime. Mam v planu je nosit hlavne do prace, nastupuju od zari. Ale za tech sest let, co budu doma, uz sjoro nic pouzitelnyho nemam. A penez zas tolik taky ne, tak budu nakupovat postupne. Ten program na 15 min taky mam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
16.10.16 19:21

@Genovesa kouknu se, az mi smecka usne. Neni tam primo nejake jmeno? Vetsina kousku ma jmeno.

Jinak, ja mam treba jednu sukni pet let (a nosim ji casto), nekolikery saty treti rok, kabat ctyri roky, sest let a starsi… Nemuzu si stezovat. Peru v pracce, na rucni prani jsem opravdu moc lina. Susim v susicce, ale teprve neco pres rok a protoze mam obleceni, ehm, premiru, tak to v susce jeste tolikrat nebylo. Akorat letni saty letos opravdu hodne, protoze se mi do nich jako do jednech ze dvou veslo bricho :lol: A vypadaji ok. M&S, Next apod. nosim porad, tohle je takove ozvlastneni, oziveni, zadna nuda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101918
16.10.16 19:24
@warita píše:
Ano, pokud se to pere v pracce. Ja teda desigual veci peru v ruce, rozdil je hodne markantni.

Upřímně, věc, která nepřežije vhodně zvolený program v pračce je šmejd a nemá v mém šatníku co pohledávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák