Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky tak kocarek sem nakonec obednala od jiné pani
take to byl quinny buzz krasnej za 2500kč pani chtěla poslat zalohu 500kč + posta 200 tak to není tak hrozne tak sem ji to poslala přes postu na jejího pritele ještě ten den odeslala balik na dobírku 1900kč dneska sem ho vybrala na poste prinesla domu natesena rozbalila a okamzite mi spadla brada místo quinnyho prisla naka neznama herka spinava rezava poskrabana a ještě k tomu HLUBOKA KORBA malem me trefilo a pani neodpovida na mail
co mam delat? dojet tam nemuzu je to az u decina co policie podnikne něco?:(
No, pokud nesezenez nekoho, kdo byl podveden od stejne zenske, tak to je jen prestupek a myslim, ze policie se tim extra zabyvat nebude.
nicmene, pokud znas cele jmeno a adresu, tak to nahlas, je mozne, ze se jim tam sejde ke stejnemu cloveku jeste neco jineho.
Mam dokonce dve adres stejne město.. na manžela a na člověka co odeslal kocarek nebylo to jeji jmeno jako na mailu zítra zajdu na policii a uvidim co se da delat ![]()
@Elinka003
Počkala bych nějaký ten den, každej nesedí u mailu pořád. Jinak nahlásit, ale Policie se bude o to zajímat až při částce od 5 000,–
@zvidavajanca
to neni uplne pravda - znameho obrali podvodem o necele 2tis a na policii to zaevidovali a protoze se to seslo od vice lidi, tak se to i vysetrovalo. penize zpatky ale stejne nedostal.
Na co mam cekam ze by odepsala proc mi poslala tu herku a ne smluvenej kocarek
![]()
@Elinka003 píše:
Mam dokonce dve adres stejne město.. na manžela a na člověka co odeslal kocarek nebylo to jeji jmeno jako na mailu zítra zajdu na policii a uvidim co se da delat
no, tim hur. takze jeden clovek s tebou vyrizoval koupi, jiny clovek prijal penize a jiny clovek odeslal kocarek?
mimochodem kam sly ty zalohove penize? nekomu na ucet?
Nn ty sly na postu
pani s kocarkem je na mailu elisska. hronova
peníze sem poslala na jejího manžela Hrona
a balik prisel od Marie Kováčové
Jedine co muzes udelat je poucit se ze sve chyby. A taky ji muzes dat negativni hodnoceni vsude kam to pujde
Neuděláš absolutně nic, paná bude tvrdit, že ti poslala kočárek tak, jak bylo v inzerátu. Doklad o zaslání kočáru má. Bude tvrdit, že to byl ten, co jste si dohodly. Nikdo s tím nic neudělá. Ona má v ruce důkaz o zaslání kočáru, ty nic, je to tvrzení proti tvrzení.
Mam sni maily a foto kocarku na mailu co mi poslala ze takle vypada
Neuděláš vůbec nic…
já kupuju jen přes aukro, tam je nějaká garance a vždy natáčím když rozbaluju balíček
na takových lidech jako jsi ty se asi dobře vydělává…