Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminky…Mám takový zvláštní požadavek…Moc bych potřebovala jednu věc ze sportisima, která je dostupná jen na prodejně - a to České Budějovice, Hodonín, Jindřichův Hradec, Liberec a Mělník…
Já vím že je to hodně blbý způsob, ale už jinak nevím ![]()
Kdyby někdo mohl pomoci, měl tam cestu, koupil a poslal poštou, vše zaplatím ![]()
@Ráchelia ze Sportissima si to můžeš nechat poslat přímo k sobě domů poštou, ne? Aspoň my jsme tam tak před dvěma roky kupovali pro dceru boty… její velikost neměli na prodejně, tak nám to přímo na místě prodavačka objednala a boty došly poštou k nám na adresu…
Fakt? T by bylo skvělé! Právě v eshopu je dostupnost přímo na prodejně.(jinak objednáváme přes net klasicky). Zkusím tam napsat nebo zavolat.
@Regina Hero Některé věci mají jen na prodejně, tedy nelze objednat v e-shopu.
Příklad: http://www.sportisimo.cz/…lique/70807/.
Nebo si zavolat na tu prodejnu, kde to maji a zeptat se, jestli by to prevezli na prodejnu k vam… Podle me by mohli vyhovet.
@Ráchelia Když neseženeš tak ti to koupím a pošlu jsem z ČB ![]()
Děkuju, jste moc hodné, zkusím to zítra domluvit a když to nepůjde, poprosila bych @jesenka33, napsala bych zprávu. Předem moc moc děkuju ![]()
Holky, musím se pochlubit - pořád existují hodní a obětaví lidé ![]()
@jesenka33 MI věc v ČB ve Sportisimu vyzvedla, hned poslala, a ještě v balíčku vrátila i nazpět, co jsem ji chtěla nechat za cestu ![]()
Nevěřila jsem vlastním očím a ještě jednou moc moc děkuju za ochotu ![]()
@Ráchelia není zač..budou vánoce, třeba ty jsi můj ježíšek co se zapojil do Vánočního kolotoče..
![]()
Ten Vánoční kolotoč už jsem tady četla, ale vůbec nevím co to je ![]()
@Ráchelia Vždy před Vánocemi se zaregistruješ a automaticky ti přidělí maminku a ty jí koupíš dárek za 100 nebo vyrobíš a odešleš do vánoc..je to faijn..