Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, poradíte co pro partnera - vinaře? Máme menší vinici, nic profi, spíš pro radost a pro domácí potřebu, ale děsně ho to chytlo. Napadlo mě třeba dát mu sadu skleniček na víno s potiskem např. střapce a nápisem: Vinice „Novákovi“. Poradí někdo kde by takové předměty mohli do Vánoc vyrobit?
Díky moc za každý tip ![]()
To je moc pekny, taky jsme davaly kamaradovi delat ale lahve je to moc hezke..bohuzel uz nevim kde to bylo ![]()
@Vlavojka Zrovna jsem se před pár dny dívala po netu a narazila na http://www.fler.cz/zbozi?…. Píše dodání do týdne, třeba udělá i na přání.
Pěknej koštýř nebo sošku svatýho Urbana a nebo nálepky na flašky s jeho jménem, rokem a vinnou odrůdou.
Koštýř jsme nechávali dělat někomu na Moravu s vypískovaným obrázkem.
Co treba nejaky takovyhle stojanky? Nevim kde vsude se to vyrabi, ale urcite se to da nekde sehnat. Ja znam nekoho kdo to dela a muzes si na sklenicky nechat vypiskovat co chces ![]()
@Vlavojka nebo kurz ve Valticich. Delaji jak degustacni, somelierske, tak i pro vinare
@Vlavojka nina odkud ses v brně je obchudek s vinařskými potřebami a mají tam tyto věci moc krasny a nebo podle přání necvaji vypiskovat
Holky, moc díky za rady a tipy! Ten kurs vypadá zajímavě a na ty skleničky jdu hned mrknout! Dodání do týdne by bylo ideální, ale stačilo by do Vánoc ![]()
Co nějakou sklenici na víno s věnováním nebo nějakým vtipným nápisem?
Pokaždé když z ní bude pít, tak si vzpomene na toho od koho ji dostal nebo aspoň já to tak teda mám ![]()