Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj vsem, asi to nekomu prijde vtipne, ale omylem jsem zacala pect kachnu i se vsemi vnitrnostmi, tak jak jsem si ji prinesla z obchodu, Nebyla vubec vykuchana, ale delam kachnu poprve a nejak me to proste nenapadlo. Uz je v troube asi hodinu a pul nez jsem si toho vsimla, ted jsem ji teda otevrela a vsechny vnitrnosti vytahla, myslite, ze to bude k jidlu? Stalo se to taky nekomu?
@sisin1 Byly v sacku? Jo stalo, vubec jsem netusila, ze je mam cekat
Vytahla jsem je pri krajeni, kachna v pohode a my zijeme.
Podle mě bude maso hořké. Jednou se mi to stalo s králíkem, zůstal tak taky kus něčeho a zjistili jsme to až z „chuti“. Maso bylo takové čpavé-nebo jak to popsat. Nedalo se to jíst.
Nevím, jestli to u kachny bude jinak
![]()
@sisin1 tak pokud jsou z obchodu tak vykuchaná byla a vnitřnosti vložili v sáčku zpět takže střeva, žluč tam nebude, někde dokonce ani ty sáčky nedávají
pokud jsi jí dostala a zůstala tam žluč a střeva tak bych se toho fakt bála
Ne, byly normalne prirostle, proste jsem koupila kachnu tak jak je, jen hlavu ji reznik urizl, mela jeste i paraty… ja jsem tele… ale proste me to nenapadlo, premyslela jsem jak uvarit knedlik a o kachnu jsem jen nasolila a sup s ni do trouby…
@sisin1 tak zjisti jestli má střeva a žluč a žaludek pokud ano nejedla bych to ani omylem, pokud ne tak by se dala okrájet ![]()
Ja taky pecu, uz od vcera
ale pytlik jsem vyndala, takze neporadim. To upec, prinejhorsim se to vyhodi..
Příspěvek upraven 16.11.14 v 11:35
@sisin1 píše:
Ne, byly normalne prirostle, proste jsem koupila kachnu tak jak je, jen hlavu ji reznik urizl, mela jeste i paraty… ja jsem tele… ale proste me to nenapadlo, premyslela jsem jak uvarit knedlik a o kachnu jsem jen nasolila a sup s ni do trouby…
Vždyt jsi musela umýt, přeci… ![]()
@pikola píše:
Ja taky pecu, uz od vceraale pytlik jsem vyndala, takze neporadim. To upec, prinejhorsim se to vyhodi..Příspěvek upraven 16.11.14 v 11:35
mnam..
![]()
Souhlas, při nejhorším vyhodit. ![]()
@WERISKA : proc umyt? Kdyz se nema myt kure, tak kachna jo? ![]()
Já teda párkrát pekla jen mraženou z obchodu, ale nikdy jsem ji nekuchala, max doškubala to, co tam bylo, ale nidky jsem z ní nic nevyndávala, nějaký vnitřnosti ![]()
@Chocoloco : rikal Jamie Oliver
Pry si akorat naprskas pripadne bakterie po kuchyni a stejne se pecenim zabijou, jestli tam jsou ![]()