Kachna omylem upečená i s vnitřnostmi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33155
16.11.14 11:46
@Chocoloco píše:
Kure se nema myt?
Ja oplachnu kazdou drubez a nez ji dam do trouby, osusim.

Já také omývám…hlavně nejvíc zevnitř. Br…já bych to jen tak do trouby dát nemohla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.11.14 11:50

Myla jsem ji jen zvenku, proste jsem u toho nepremyslela… ale je fakt, ze by se spravne kurata myt nemely, tak mozna i kachny, ze pry se tim kontaminuje kuchyn. Tak myslite, ze se tim neotravime, kdyz to snime? Detem ji radsi davat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
16.11.14 11:51

To bude OK :) nic by se stát nemělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
16.11.14 11:54
@sisin1 píše:
Ahoj vsem, asi to nekomu prijde vtipne, ale omylem jsem zacala pect kachnu i se vsemi vnitrnostmi, tak jak jsem si ji prinesla z obchodu, Nebyla vubec vykuchana, ale delam kachnu poprve a nejak me to proste nenapadlo. Uz je v troube asi hodinu a pul nez jsem si toho vsimla, ted jsem ji teda otevrela a vsechny vnitrnosti vytahla, myslite, ze to bude k jidlu? Stalo se to taky nekomu?
:mrgreen: né promiň sem si vzpomnněla na sebe, stalo se mi poprvý to samý - jaksi mi nedošlo, že jsou uvnitř v sáčku vnitřnosti…kachna byla v pohodě a my taky - normálně sme jí snědli :D jen si od tý doby dávám pozor a prohlížim pomalu i kuřata :lol: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
16.11.14 11:56

Počkej, tak já tomu nerozumím - ona nebyla ani na břiše rozřízlá a zůstalo v ní všechno? Jako střeva a vole? No v tom případě, kdybys to za půl hodiny vyndala, rozřízla a vymyla, pak bych jí dala péct znovu - za půl hodiny v troubě se nic nestane. Ale já teda taky drúbež omývám, nevím jestli uvnitř není nějaký zbytek, prohlédnu. Jednou se mi stalo že v kuřeti byla taková ta trubice v krku a vole, nevšimla jsem si toho, to bylo pak nechutný teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.11.14 11:59
@Proto02 píše:
Počkej, tak já tomu nerozumím - ona nebyla ani na břiše rozřízlá a zůstalo v ní všechno? Jako střeva a vole? No v tom případě, kdybys to za půl hodiny vyndala, rozřízla a vymyla, pak bych jí dala péct znovu - za půl hodiny v troubě se nic nestane. Ale já teda taky drúbež omývám, nevím jestli uvnitř není nějaký zbytek, prohlédnu. Jednou se mi stalo že v kuřeti byla taková ta trubice v krku a vole, nevšimla jsem si toho, to bylo pak nechutný teda.

ano, bylo v ni vsechno. Vole nevim jak vypada, pro jistotu jsem urizna cely krk… neotravime se? zas kdyz o tom premyslim kdyz vymyjete vodou vnitrek tak stejne jestli tam jsou bakterie tak jen vodou se nesplachnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.11.14 12:00

Nebyla rozrizla, takze v ni bylo vsehcno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.11.14 12:00

Stesti, ze byla aspon oskubana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.11.14 12:08
@Ya-ya píše:
promin, ja se tsdy řežu smichy :mrgreen:
toho by sis snad vsimla ne? :lol:

u blondyny nikdy nevis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
16.11.14 12:09

Ja bych to nejedla, pokud tam byli streva, zluc, zaludek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
16.11.14 12:11

Vyhodila bych to… Max bych to nechala pro psa. ;) ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
139

Bydlim v Italii, tady je to bezne, tady v obchodech maji casto i slepice nebo kraliky s hlavou. Vsak ta kachna mela i hlavu, tu jsem si nechala odriznout, mohla jsem ho nechat i ji vycistit rovnou, ale proste me to nenapadlo, ze tam bude mit vsechno, kdyz i kurata se kupuji uz bez vnitrnosti. No blblec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@murkyf píše:
Ja bych to nejedla, pokud tam byli streva, zluc, zaludek..

:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: Přesně…

• Citovat
  • Upravit
47103

Já kachnu solím i zevnitř, takže tohle by mi tedy taky fakt neuniklo :think: a okrajuju jí kolem prdele tu převislou kůži, takže… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.11.14 12:13
@Krasavicaa píše:
Vyhodila bych to… Max bych to nechala pro psa. ;) ;) ;)

ted jsem ji chutnala, a chutna dobre, vubec se mi nezda horka… proc bys ji vyhodila?

To je krute, uz se na ni tesim snad 14 dni, zeli mam, knedlik taky hotovy a ted to vyhodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí