Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj Weru
. Hele já mám velice dobrou zkušenost s kadeřnictvím, které spadá pod Střední hotelovou školu. Stříhají tam sice učni, ale pod bedlivým dohledem mistrů. Zatím jsem vždy odcházela max. spokojená a platila jsem za hodně dlouhé vlasy 150Kč. ![]()
tessika píše:
Ahoj Weru. Hele já mám velice dobrou zkušenost s kadeřnictvím, které spadá pod Střední hotelovou školu. Stříhají tam sice učni, ale pod bedlivým dohledem mistrů. Zatím jsem vždy odcházela max. spokojená a platila jsem za hodně dlouhé vlasy 150Kč.
Jé mockrát děkuju.
Od příštího týdne budu mít víc času, tak by jsme mohli zase někam zajít. ![]()
Nemášš zač. Já jsem tam poprvé šla celá vyplašená, připravená na to, že odejdu s ježkem na hlavě, ale odešla jsem nejlépe ostříhána jak si jen pamatuji
.
Určitě bychom mohli někam zajít. Ale chvilku počkáme - Týnce teď rostou zuby, tak je nesnesitelně protivná. To se s ní nikam neodvážím jít. Ale až ji to přejde, tak se ozvu ![]()
tessika píše:
Nemášš zač. Já jsem tam poprvé šla celá vyplašená, připravená na to, že odejdu s ježkem na hlavě, ale odešla jsem nejlépe ostříhána jak si jen pamatuji.
Určitě bychom mohli někam zajít. Ale chvilku počkáme - Týnce teď rostou zuby, tak je nesnesitelně protivná. To se s ní nikam neodvážím jít. Ale až ji to přejde, tak se ozvu
A kdy to přesně v Liberci je?
Malýho teď strašně trápilo bříško, tak jsem taky nechtěla nikam chodit.
Tak ať ji co nejdřív vyrostou a potom se ozvy. ![]()
Je to Králův háj. Mají tam celý objekt - restaurace Centrum. Je tam i cukrárna, krejčovství, kavárna a vše pod záštitou té školy. Kdyžtak si na mapě najdi Střední hotelové škola Liberec.
Děkuju. Nevíš náhodou tel. číslo nebo jestli berou i bez objednání. ![]()
Tel. nevím, ale bez objednání berou. Jen nevím, jaký tam mají prázdninový provoz ![]()
tessika píše:
Tel. nevím, ale bez objednání berou. Jen nevím, jaký tam mají prázdninový provoz
Děkuju skočim se tam podívat. ![]()
Tessika: Chtěla bych se jenom zeptat, jestli náhodou nevíte, kdy na internetu bych mohla najít ceník stíhání na Králově Háji? Taky bych to tam moc ráda vyzkoušela
Předem mockrát děkuji za odpověď ![]()
Chtěla bych se jenom zeptat, jestli náhodou nevíte, kde na internetu bych mohla najít ceník stříhání nebo jak se to alespoň pohybuje na Králově Háji? Taky bych to tam moc ráda vyzkoušela
Předem mockrát děkuji za odpověď.
Tak to bohužel vážně netuším. A bez mučení se přiznám, že ve vyhledávání na internetu moc dobrá nejsem ![]()
Mockrát děkuji za ochotu. Zjistila jsem, že ceník je pouze přímo v daném kadeřnictví ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli někdo neznáte DOBROU kadeřnici někde v centru Liberce za přijatelnou cenu? Do teď jsem se stříhala sama takže žádnou dobrou neznám a když sem někam vlezla tak jsem byla vždy nespokojená protože to nebylo tak jak jsem chtěla, ted chci trochu experimentovat a sama se bojím se stříhat a zas nechci vypadat opět jak trotl
Kadeřnice nemusí být přímo v centru ale aspon nějaké místo které lehce najdu (Liberec moc neznám)
Díky ![]()
Ahoj holky poraďíte mi prosím nějakou dobrou kadeřnici v Liberci, ne moc drahou.