Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím všechny co sem přijdoua chci se zeptat zda nekdo nemate zkusenosti se cvicenim v podtlaku v pristroji body space??? jake mate zkusenosti, pomohlo, kolik cvicení??? a co celulitida???? pomohlo to trosku? dekuji vsem zapostrehy. ![]()
Ahoj, cvičit jsem chodila loni v létě. Faktem je, že kůže se po lekci opravdu zpevnila a zatáhla. Na druhé straně, fitness centrum doporučovalo třikrát týdně návštěvu po dobu asi tří měsíců (??? možná kecám). Vzhledem k tomu, kolik stálo jedno cvičení a že jsem dojížděla (a sháněla hlídání dětí), jsem „nedokončila“. (Navíc majitelka řekla, že stroje nedokáží vyřešit můj prvotní problém - poporodní břišní špek … ) Myslím si ale, že vakuové chodítko dobrý, ale podtstatný bylo, že jsem cca hodinu vůbec svičila (je nutné se před tím stejně rozehřát …)
drahy je to fest mne se povedlo na jednom slevovym portale ukoristit 3 lekce za 99,– takze jedna vysla na 33,– coz je zadarmo ted premyslim zda si zaplatit pernamentku na dalsich 10 aby to k necemu vubec bylo. prej je strasne dulezity pritom opravdu vypit aspon ty tri litry. kamaradka absolvovala 20 tech kur a opravdu ma dole 15kg. coz je vyborny.
vysocanka píše:
drahy je to fest mne se povedlo na jednom slevovym portale ukoristit 3 lekce za 99,– takze jedna vysla na 33,– coz je zadarmo ted premyslim zda si zaplatit pernamentku na dalsich 10 aby to k necemu vubec bylo. prej je strasne dulezity pritom opravdu vypit aspon ty tri litry. kamaradka absolvovala 20 tech kur a opravdu ma dole 15kg. coz je vyborny.
Tak jestli k tomu nemusíš řešit (jako já) hlídání a dojíždění a budeš to mít levnejší, tak za zkoušku to stojí! I kdybys nedokončila těch 10 lekcí, tak si prostě zacvičíč! ![]()
tak laciny mam jen ty tri dve ty lekce uz mam za sebou tak levna zbyva uz jenom jedna …
jinak ja chodim pesky na to cvico tak tri kilaky takze se zahreju docela dost, kdyz manža vzdycky prijde z prace a ja tam mam za chvili bejt letim jak tryskomyš ![]()
Mě by spíš zajímalo,jestli ti co zhubly na různých přístrojích…cvičících strojích…zda k tomu třeba nezačaly držet dietu,nebo omezily některé potraviny,zda nezačaly jíst pravidelně…aby na tom váhovém úbytku měl podíl opravdu jen ten stroj.Možná je to tím,že když už se někdo rozhodnul vložit peníze do něčeho podobného,dostal motivaci ke změně,že začal i s ostratními aktivitami ke snížení váhy.A jestli by stejný účinek byl jen s tou změnou režimu bez přístrojů?
lasička1 píše:
Mě by spíš zajímalo,jestli ti co zhubly na různých přístrojích…cvičících strojích…zda k tomu třeba nezačaly držet dietu,nebo omezily některé potraviny,zda nezačaly jíst pravidelně…aby na tom váhovém úbytku měl podíl opravdu jen ten stroj.Možná je to tím,že když už se někdo rozhodnul vložit peníze do něčeho podobného,dostal motivaci ke změně,že začal i s ostratními aktivitami ke snížení váhy.A jestli by stejný účinek byl jen s tou změnou režimu bez přístrojů?
Vzhledem k tomu, že jsem při vstupním pohovoru dostala seznam doporučenývch a zakázaných potravin, vřele věřím tomu, že tento přístroj opravdu pomáhá typickým ženským potížím, kde nezabere klasické fitness , ale bez celkové změny že to prostě nepůjde … když se dokopu tříkrát týdně hodinu někde cvičit, kdekoli a skoro cokoli, tak vím, že to efekt prostě mít bude … bohužel se prostě nedokopu kolikrát ani jednou týdně … (tento semestr jsem holt kvůli nedostatku času dala přednost jazykovce …
)
AHoj holky, jaké máte výsledky? Já začala chodit na vacu space s infra a někdy když není volno jdu jen na ten infra a zatím nic. Mám koupenou permici na měsíc, a protože recenze na netu nic moc, tak to tu chci troška zrecenzit ![]()
@batolato
Začala som cvičiť týždeň po Veľkej noci, chodím kombi body space +vibračná plošina a keď sa dá tak +roklín. cca 4 krát týždenne, samozrejme úprava stravy. Mám dole cca 8 kg a hlavne sa zmestim do gatí, bojím sa ale, že si to neudržím…Ešte by som ale zhodiť chcela. Pri výške 170 cm, po 2 deťoch, teraz mám cca 73,5 kg..