Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
zdravím maminky a prosím o radu.. jsem bruneta a chtěla bych na hlavě mít tohle (viz.foto),jak toho mám docílit? chytne mi takhle barva? chtěla bych si to udělat sama a nechodit ke kadeřnici.. za rady předem moc děkuju
Ahoj, já mám svoje vlasy taky hnědé,..chtěla jsem docílit stejné platinové blond, jako má Táňa v Kájinkovi, ale už po tom toužim dlouho..A tak už si skoro rok odbarvuju vlasy a stejně je mám malinko nažloutlé, né platinové..můžu ti říct, že jedině odbarvit a pak probarvit, ale jestli nejsi zkušaná kadeřnice, což asi nejsi, tak by to taky mohlo dopadnout fakt děsně..když se ti símchá ta černá s peroxidem, budeš flekatá..šla bych ke kadeřnici a to hodně šikovný..
Tak já dlouho byla taky blondýna a nesnášela jsem ten nažloutlý nádech.
Platinové barvy jsem dosáhla díky genciálce.
Dělávala jsem si slabý roztok a po umytí jsem ho aplikovala na hlavu. Výsledek perfektní, jen se to s tou fialkou nesmí moc přehnat, jinak budeš fialová ![]()
Jinak s účesem z fotky bych šla určitě taky k hodně šikovné kadeřnici.
Mě na ty nažloutlý odstíny pomáhá šampon Silver od Loreal profi..
Teď už jí mám teda taky pěknou, ale stejná platina, ta krásně došeda, to jen potom umytí tím šamponem..
Cappy píše:
Dělávala jsem si slabý roztok a po umytí jsem ho aplikovala na hlavu. Výsledek perfektní, jen se to s tou fialkou nesmí moc přehnat, jinak budeš fialováJinak s účesem z fotky bych šla určitě taky k hodně šikovné kadeřnici.
genciálce??? můžeš mi prosím napsat nějakej přesnej návod?
Záleží, jak moc máš hnědé vlasy, ale na poprvé tohodle určitě nedocílíš.. Nejdříve musíš vlasy zesvětlit a pak teprve by ti to chytlo takhle popelavý, ale to je dlouhej proces… nejprve to bude určitě do zrzava, pak do žluta a pak budeš mít akorát zničené vlasy..
řešila bych to s kadeřnicí. nejprve by ti to promelírovala, zesvětlila..
Já to měla to samé. Dlouho jsem nosila blond vlasy, potom začali dělat tyhle popelavé barvy a ž do běla, vypadalo to super, pak jsem otěhotněla a nechtěla si vlasy barvit, tak jsem si nechala svou barvu a pak na to plácla paletku a byla ze mě zrzka, takže jsem stejně musela ke kadeřnici, která ze mě udělala člověka ![]()
tady jsem na maturáku a tuhle barvu mi vytvořila kadeřnice po dlouhé době připravování
Být tebou tak se svěřím do rukou kadeřnice. Já osobně už jsme ,,vyrostla,, s experimentováním doma:-)) nikdy to nedopadlo dobře…
Ale jinak je to jak psaly holky běh na dlouhou trať. Já se odbarvovala rok a a při tom používala Silver šampon od Matuschky…jako dobrý ale měla jsme z toho věčného mělírování strašně zničené vlasy protože jsme původně taky bruneta. Teď jsme na hnědo a vypadá to přirozeněji. A když chci změnu tak do toho hodim pár blond proužků…ale taky u kadeřnice protože vím že mi to udělá dobře bez žlutého odstínu(čehož jsem doma nikdy nedocílila) a navíc je to super relax:-)
![]()
brebera píše:Cappy píše:genciálce??? můžeš mi prosím napsat nějakej přesnej návod?
Dělávala jsem si slabý roztok a po umytí jsem ho aplikovala na hlavu. Výsledek perfektní, jen se to s tou fialkou nesmí moc přehnat, jinak budeš fialováJinak s účesem z fotky bych šla určitě taky k hodně šikovné kadeřnici.
Je to jednoduchý, v lékárně koupíš fialku (genciálka, Genciánová violeť).
Po umytí si připravíš málo koncentrovaný roztok (většinou stačí do misky s vodou namočit jen vršek od lahvičky a naleješ na vlasy.
Mám původně hnědé vlasy, takže jsem melír měla vždy rezavo-žlutý ![]()
Od toho žlutého nádechu mi pomohla právě ta fialka, vybělí vlasy do šeda-platinova.
Jen je potřeba si opravdu dávat pozor, abys to nepřehnala a nebyla celá fialová (i to se mi už párkrát povedlo
)
leda kadeřnice. tohle si sama doma bez totálního zničení vlasů nevytvoříš a v kadeřnictví to stejně nebude napoprvé, ale po delším čase.
Take se priklanim ke kadernici, jejich postupy a materialy jsou mnohem setrnejsi nez to, co sezenes v krame. Oni umichaji barvu primo na Tvuj typ vlasu, v krame mas jen universalni prostredky. Take sikovna kadernice odhadne, zda je Tvuj pozadavek vubec realny. Linda
Dobrý den chtěla bych se zeptat byla jsem špinavá blondýna a chtěla jsem se nechat obarvit na blond ale když jsem smyla barvu zůstalala mi rezavá tak jsem si hned poto hlavu přebarvila peroxidem vodíku a na hlavě mám žluto rezavou barvu tak bych se chtěla zeptat jestli si hlavu můžu břebarvit normálně hnědou barvou
![]()
Katkahorakova píše:Už neblbni a jdi ke kadeřnici.
Dobrý den chtěla bych se zeptat byla jsem špinavá blondýna a chtěla jsem se nechat obarvit na blond ale když jsem smyla barvu zůstalala mi rezavá tak jsem si hned poto hlavu přebarvila peroxidem vodíku a na hlavě mám žluto rezavou barvu tak bych se chtěla zeptat jestli si hlavu můžu břebarvit normálně hnědou barvou![]()
![]()
Ta gencialka je fakt supr věc,staci si v roztoku jednou vymachat vlasy a vysledek je srovnatelny, jako byste si na hlavu patlali každy měsíc platinovou blond barvu ![]()
Já bych teda tohle neryskla doma ani omylem,ale pouze u šikovné kadeřnice. Za tohle bych neváhala peníze obětovat ![]()