Jak si obarvit vlasy?

135
4.7.11 14:40

jak si obarvit vlasy?

zdravím maminky a prosím o radu.. jsem bruneta a chtěla bych na hlavě mít tohle (viz.foto),jak toho mám docílit? chytne mi takhle barva? chtěla bych si to udělat sama a nechodit ke kadeřnici.. za rady předem moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
4.7.11 14:43

Ahoj, já mám svoje vlasy taky hnědé,..chtěla jsem docílit stejné platinové blond, jako má Táňa v Kájinkovi, ale už po tom toužim dlouho..A tak už si skoro rok odbarvuju vlasy a stejně je mám malinko nažloutlé, né platinové..můžu ti říct, že jedině odbarvit a pak probarvit, ale jestli nejsi zkušaná kadeřnice, což asi nejsi, tak by to taky mohlo dopadnout fakt děsně..když se ti símchá ta černá s peroxidem, budeš flekatá..šla bych ke kadeřnici a to hodně šikovný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
4.7.11 14:48

Tak já dlouho byla taky blondýna a nesnášela jsem ten nažloutlý nádech.
Platinové barvy jsem dosáhla díky genciálce.
Dělávala jsem si slabý roztok a po umytí jsem ho aplikovala na hlavu. Výsledek perfektní, jen se to s tou fialkou nesmí moc přehnat, jinak budeš fialová :mrgreen:

Jinak s účesem z fotky bych šla určitě taky k hodně šikovné kadeřnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.7.11 14:49

Mě na ty nažloutlý odstíny pomáhá šampon Silver od Loreal profi.. :palec: :palec: Teď už jí mám teda taky pěknou, ale stejná platina, ta krásně došeda, to jen potom umytí tím šamponem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
4.7.11 14:51
Cappy píše:
Dělávala jsem si slabý roztok a po umytí jsem ho aplikovala na hlavu. Výsledek perfektní, jen se to s tou fialkou nesmí moc přehnat, jinak budeš fialová :mrgreen:Jinak s účesem z fotky bych šla určitě taky k hodně šikovné kadeřnici.

genciálce??? můžeš mi prosím napsat nějakej přesnej návod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
4.7.11 14:52

Záleží, jak moc máš hnědé vlasy, ale na poprvé tohodle určitě nedocílíš.. Nejdříve musíš vlasy zesvětlit a pak teprve by ti to chytlo takhle popelavý, ale to je dlouhej proces… nejprve to bude určitě do zrzava, pak do žluta a pak budeš mít akorát zničené vlasy.. :-( řešila bych to s kadeřnicí. nejprve by ti to promelírovala, zesvětlila..
Já to měla to samé. Dlouho jsem nosila blond vlasy, potom začali dělat tyhle popelavé barvy a ž do běla, vypadalo to super, pak jsem otěhotněla a nechtěla si vlasy barvit, tak jsem si nechala svou barvu a pak na to plácla paletku a byla ze mě zrzka, takže jsem stejně musela ke kadeřnici, která ze mě udělala člověka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
4.7.11 15:01

tady jsem na maturáku a tuhle barvu mi vytvořila kadeřnice po dlouhé době připravování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
4.7.11 17:32

Být tebou tak se svěřím do rukou kadeřnice. Já osobně už jsme ,,vyrostla,, s experimentováním doma:-)) nikdy to nedopadlo dobře…
Ale jinak je to jak psaly holky běh na dlouhou trať. Já se odbarvovala rok a a při tom používala Silver šampon od Matuschky…jako dobrý ale měla jsme z toho věčného mělírování strašně zničené vlasy protože jsme původně taky bruneta. Teď jsme na hnědo a vypadá to přirozeněji. A když chci změnu tak do toho hodim pár blond proužků…ale taky u kadeřnice protože vím že mi to udělá dobře bez žlutého odstínu(čehož jsem doma nikdy nedocílila) a navíc je to super relax:-)
:dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
4.7.11 17:54
brebera píše:
Cappy píše:
Dělávala jsem si slabý roztok a po umytí jsem ho aplikovala na hlavu. Výsledek perfektní, jen se to s tou fialkou nesmí moc přehnat, jinak budeš fialová :mrgreen:Jinak s účesem z fotky bych šla určitě taky k hodně šikovné kadeřnici.
genciálce??? můžeš mi prosím napsat nějakej přesnej návod?

Je to jednoduchý, v lékárně koupíš fialku (genciálka, Genciánová violeť).
Po umytí si připravíš málo koncentrovaný roztok (většinou stačí do misky s vodou namočit jen vršek od lahvičky a naleješ na vlasy.
Mám původně hnědé vlasy, takže jsem melír měla vždy rezavo-žlutý :-?
Od toho žlutého nádechu mi pomohla právě ta fialka, vybělí vlasy do šeda-platinova.
Jen je potřeba si opravdu dávat pozor, abys to nepřehnala a nebyla celá fialová (i to se mi už párkrát povedlo :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
4.7.11 19:58

leda kadeřnice. tohle si sama doma bez totálního zničení vlasů nevytvoříš a v kadeřnictví to stejně nebude napoprvé, ale po delším čase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
4.7.11 20:28

Take se priklanim ke kadernici, jejich postupy a materialy jsou mnohem setrnejsi nez to, co sezenes v krame. Oni umichaji barvu primo na Tvuj typ vlasu, v krame mas jen universalni prostredky. Take sikovna kadernice odhadne, zda je Tvuj pozadavek vubec realny. Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katkahorakova
13.1.12 19:27

Dobrý den chtěla bych se zeptat byla jsem špinavá blondýna a chtěla jsem se nechat obarvit na blond ale když jsem smyla barvu zůstalala mi rezavá tak jsem si hned poto hlavu přebarvila peroxidem vodíku a na hlavě mám žluto rezavou barvu tak bych se chtěla zeptat jestli si hlavu můžu břebarvit normálně hnědou barvou :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
13.1.12 19:32
Katkahorakova píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat byla jsem špinavá blondýna a chtěla jsem se nechat obarvit na blond ale když jsem smyla barvu zůstalala mi rezavá tak jsem si hned poto hlavu přebarvila peroxidem vodíku a na hlavě mám žluto rezavou barvu tak bych se chtěla zeptat jestli si hlavu můžu břebarvit normálně hnědou barvou :,( :,( :,(
Už neblbni a jdi ke kadeřnici. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
ejula
16.4.12 16:26

gencialka

Ta gencialka je fakt supr věc,staci si v roztoku jednou vymachat vlasy a vysledek je srovnatelny, jako byste si na hlavu patlali každy měsíc platinovou blond barvu :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
823
16.4.12 16:30

Já bych teda tohle neryskla doma ani omylem,ale pouze u šikovné kadeřnice. Za tohle bych neváhala peníze obětovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková