Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahoj,
normalne sa hambim, lebo raz uz som takuto diskusiu zacinala a nakoniec som to vzdala..tentokrat sa dufam uz ziadne mimoriadne okolnosti nevyskytnu a zvladnem to. Nechcem mojimi recami o hubnuti zatazovat moje kamosky z mojej domovskej diskusie a tak zakladam tuto novu.
Priznam sa, ze som uz zacala..Poznate to..Po tehu som sa dostala 30kg hore, potom som kojila a potom mala krasne plany ako to zhodim. Ale prisiel prvy vacsi problem (u nas operacia malinkeho..) a ja som sa zosypala a moje telo bol ten posledny problem…
CCa pred dvoma mesiacmi som sa postavila na vahu a cislo 90!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mi povedalo dost! Skolabovalo mi koleno, musela som chodit na injekcie, o tom ze sa za seba hanbim a nikam sa mi nechce asi nemusim hovorit. Satnik…achhh…v podstate pouzivam moj tehotensky a nic si nekupujem, lebo cokolvek si v skusobnej kabinke vezmem na seba mi pripada priserne..
Aby som sa nehambila medzi ludmi, castokrat som este viac vytrcila to moje obrovske brucho..ved nech si myslia ze som tehotna..stale lepsie ako takto tlusta..
..myslim ze dovodov viac nez dost.
A tak som zacala. Momentalne mam 82kg a planujem zhodit dalsich 20.
Pridate sa?
Ahoj,
já už teda chodím do diskuze https://www.emimino.cz/…rankovani/8/ začala nedávno, ale rad a podpory není nikdy dost že ano ![]()
Já mám při výšce 184 cm 100 kg (před měsícem už jsem měla 97
) před porodem jsem měla 125 kg. CHtěla bych se dostat aspoň na 85 kg…cítím to stejně, moc se mi nikam nechce, nemám co na sebe. Teď cvičím denně na břicho a pilates a břicho mám snad ještě větší, vůbec to nechápu ![]()
Já vážím potraviny a jedu podle kalorických tabulek www.kaloricketabulky.cz a váha jde pomalu dolů…
tak ja som zacala s dietou „sacharidove vlny“..je dost drasticka, ale tvrdia ze po nej neprichadza jojo efekt. Tak som na to strasne zvedava.Viem ze nie je optimalna, ale potrebujem nieco, co mi pomoze relativne rychlo zhodit tuk, svalov mam tak akurat a chcem si ich udrzat. tak vam dam potom vediet jak to funguje.
a jak efektivni? mne tej stravy 5-6 den pride strasne moc…tolko ryze som v zivote nezjedla..Kolko si zhubla/za aku dobu? …hmmm jojo efekt…tak to je blbe, dala som sa nato prave preto ze slubuju ze jojo nepride.. ![]()
jo a drasticka mi pride kvoli obmedzeniu zeleniny a ovocia..inak v pohode..ja idem na hodne striktnej..
1 den 0-30
2 den 0-30
3 den 60
4 den 90
5 den 120
6 den 150
cokolvek
Co je to za dietu ty sacharidové vlny??? J8 si pořád jedu své kalorické tabulky…za týden kilo dole…
to je dieta v 7-dnovych cykloch. Drzis si denne tu samu hodnotu bielkovin a postupne denne pridavas komplexne sacharidy. Vo svojej povodnej podobe jej dost striktna..
1 den
rano 3-4 vajecne bielky (cista bielkovina)
svacina nizkotucny tvaroh
obed kureci maso 100g
svacina nizkotucny tvaroh
Vecere kureci maso 100g
kazdy dalsi den potom pridavas k tomuto jidelnicku sacharidy v predpisanom mnozstve v podstate vo forme ryze. Posledny den je volny. A potom zasa od nuly.
Pouzivaju to kulturisti na zhadzovanie tuku pred sutazami..ze vraj funguje..
holky, dnes rano som mala 79,8
od uplneho zaciatku mam dolu 10 kg
no este 20 pred sebou, ale aj tak sa tesim ze sa mi tam konecne ukazala 7-micka ![]()
To snad není možné! Moc ti gratuluju, shodit tolik kilo a tak rychle a navíc z žádných obřích čísel (např. 150kg) je zázrak
, ne úspěch. Fakt tě obdivuju!!! A jela jsi jen sacharidové vlny nebo i něco dalšího?
Já bych taky potřebovala shodit jen tuk, tak se mi moc nechce do diety, abych spíš nepřišla o svaly
.
vlny su prave na zhadzovanie tuku…mas dostatok bielkovin a pokial aj cvicis, svaly pritom nestracas. ja som robila vlny par tyzdnov a potom som presla na na asi takyto rezim :
rano 2 knackabroty , platok syra alebo biely jogurt
svacina kus ovoce
obed varene/grilovane kureci , alebo ryba (bez tuku), zelenina
svacina biely jogurt, alebo cottaage cheese, alebo kus zeleniny
vecere - kureci, ryba, nebo jen hodne salatu
Nevypadá to až tak strašidelně, jen já kojím, hodně cvičím a jím minimálně sedmkrát denně, takže bych si to musela pomalu zdvojnásobit abych nepadla hlady
. Teď ještě počkám jestli tam teda je nebo není jojo efekt a u příkrmů bych mohla začít (to počítám, že už takový hlad mít nebudu a dieta se bude držet jednodušeji).
Moc ti držím palce, pěkně vytrvej a piš, mám tě jako vzor
.