Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
vlny su prave na zhadzovanie tuku…mas dostatok bielkovin a pokial aj cvicis, svaly pritom nestracas. ja som robila vlny par tyzdnov a potom som presla na na asi takyto rezim :
rano 2 knackabroty , platok syra alebo biely jogurt
svacina kus ovoce
obed varene/grilovane kureci , alebo ryba (bez tuku), zelenina
svacina biely jogurt, alebo cottaage cheese, alebo kus zeleniny
vecere - kureci, ryba, nebo jen hodne salatu
Nevypadá to až tak strašidelně, jen já kojím, hodně cvičím a jím minimálně sedmkrát denně, takže bych si to musela pomalu zdvojnásobit abych nepadla hlady
. Teď ještě počkám jestli tam teda je nebo není jojo efekt a u příkrmů bych mohla začít (to počítám, že už takový hlad mít nebudu a dieta se bude držet jednodušeji).
Moc ti držím palce, pěkně vytrvej a piš, mám tě jako vzor
.
7× denne je supr…ide len o to si zvyknut na to, ktore potraviny su dovolene a proste sa nimi pravidelne cpat
aby telicko nehladovelo, jinak si okamzite vytvari zasoby. A hlavne vodu, vodu, vodu…3-4l denne. Samozrejme zadnej cukr, sladkosti, atd..ale to je jasne.
Pri kojeni ale nehubni stravou, az potom, mohli by sa do mlieka dostavat skodliviny.
tak holky, hlasim ze som dosiahla svoj ciel 60kg, 30kg je dolu. Prechadzam postupne na normalnu, ale racionalnu stravu a vaha sa drzi. Bola som na krvnych testoch ci som kvoli kontrole po tak silnom ubytku a vsetky hodnoty su vyborne. Drzim vam vsetkym palce nech sa vam to tiez podari.
![]()
Zdravim vas,
Super je tanec na tyči a prakticky sacharidova dieta.
Na diety teda nejsem, ale ten pole dance doporucuju. Jsme po trech dětech, nejml. je 6měsíců a vážím 55kg při 174cm. vše zpevněné. Super na takovou tu volnou kuzi na spodni strane paže a na břišáky.Je to fakt super. ![]()